Şimdi Ara

GS NİN SİYAH FORMALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • galatasarayın siyah formaları bence müthiş SİZCE

• forma tasarlama işini taraftara bıraksalar inanki çok daha güzel formalar yapılır...
  • yok yaw ben hala o telsımlı cızgılı formaları arıyom
  • ben tam göremedim ama parcalı formayla beyaz forma müthiş hoşuma gitti.bir zamanlar siyah ve ortasında sarı kırmızı cizgi olan bi forma wardı.neydi o bea
  • ben siyah formayı hiç begenmedim
    klasik beyaz yada klasik formaları giyseler daha iyiydi
  • bence siyah forma çok karizma olmuş. bana kalsa klasik parçalıyla beraber sadece siyah formayı kullanırım..
  • ya bu forma yeni değlki
    kaç ay oldu çıkalı baya sattı ayrıca
    he uzun kollu diyosanız o başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  GS NİN SİYAH FORMALARI
  • bence en iyisi düz kırmızı sürekli o giyilmeli ve o satılmalı ki statta her yer kıpkırmızı olsun
  • çok kötü
  • FORMA HOŞ AMA DAHA İÇ AÇICI BİR ŞEY BULUNABİLİRDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctuhta

bence en iyisi düz kırmızı sürekli o giyilmeli ve o satılmalı ki statta her yer kıpkırmızı olsun

bende aynı fikirdeyim kesinlikle böyle olmalı bütün stad aynı formayı giydiğini düşünsenize mükemmel bir görüntü olur (hollanda ve kore gibi )

bu formaa kesinlikle aşşadaki olmalı

GS NİN SİYAH FORMALARI
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakata

quote:

Orjinalden alıntı: ctuhta

bence en iyisi düz kırmızı sürekli o giyilmeli ve o satılmalı ki statta her yer kıpkırmızı olsun

bende aynı fikirdeyim kesinlikle böyle olmalı bütün stad aynı formayı giydiğini düşünsenize mükemmel bir görüntü olur (hollanda ve kore gibi )

bu formaa kesinlikle aşşadaki olmalı

GS NİN SİYAH FORMALARI

ben beğenmedim siyahı.bu forma güzel

• siyah forma rezillik sen sarı kırmızısın yas mı tutuyorsunki siyah forma bi arada gri forma vardı neyapacağını şaşıdı bunlar yav.
  • normal bi forma...
    99 daki gri şampiyonlar ligi formasını hatırlatırım !!!
  • peki dünyada en iyi forma hangi takımın ? bence dortmundun harika
  • 6 kasım davasınamı siyah formayla çıktılar??
  • Bence GS'ın en güzel forması beyaz olan. Ayrıca şu kırmızılar da fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montoya -- 8 Kasım 2005, 17:54:10 >
  • kirmizi olan gercekten hos, ama gidipte kimin formasini alicaz birde onu dusunun. Eger Pires linsaydi sadece forma gelirlerinden cok iyi para kazanirdi glatasaray
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.