Şimdi Ara

Efsane lefter forması çıkıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi sitede böyle yazı gördüm triko lefter forması çıkacakmış bilgisi olan var mı? Bir de elinde lefter forması olup da satmak isteyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya aslında bir elden geçirseler güzel olur. Adını tam bilmiyorum ama elyafımsı olsa daha güzel olur.
  • Beyler bu forma üretiliyor mu nereden buluruz?
  • Bu sene ki formanın arkası da böyleyken çok güzel gözüküyordu, nedense değiştirdiler.
  • 2011 veya 12de cikmisti almistim hemen. Maclarin %80ine efsane cubukluyla gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGBT

ver deftere yaz leftere

ver leftere yaz deftere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

quote:

Orijinalden alıntı: LGBT

ver deftere yaz leftere

ver leftere yaz deftere

Bilerek yaziyor troll. Buyuyunce bakar ben neler yapmisim diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bu sene ki formanın arkası da böyleyken çok güzel gözüküyordu, nedense değiştirdiler.

Arkada yazan yazı net okunamadığı için öyle bir kuralmı ne varmış kaldırtmışlar çubukları arkadan. Bende arkası çubuklusunu beğenmiştim. Ya da yarı final oynadığımız sezon ki formanın arkası gibi olabilirdi yani sarı renkte. Şundan bahsediyorum

• Konu dışında söylemek istiyorum, Galatasaray camiası Metin Oktay'a asla sahip çıkmamıştır. Zaten vefa sahibi olan bir kulüp olarak tanınmaz. Hakan Şükür, Bülent Korkmaz vs. emektarları çok kötü durumlara düşürdüler.

Lefter vefat etmeden önce en son gördüğü kişilerden birisi Aziz Yıldırım'dı. Hani sizin şu despot dediğiniz ve nefret ettiğiniz adam. Değerlerine sahip çıkmak konusunda en iyi kulüp tartışmasız Fenerbahçe'dir. Ardından Beşiktaş gelir.
  • Alex üzerinden mesajıma cevap verecek arkadaşlara baştan yazayım...

Alex her sezon sonu veya sözleşmesinin bitimine yakın "Brezilya'ya döneceğim" veya "falanca teklifler var" gibisinden ticaret yapmaya çalışıyordu. Brezilya'lı futbolcuların hepsinin kafasında Kayserili tüccarlığı vardır. Boş mukaveleye imza atarım dediğini görmedim ben. Bilmediğimiz başka mevzular dönüyordu ki en belirgini Kasımpaşa maçında tribünde yaptığı hareketler ve Stoch'un da ona uymasından rahatça anlayabiliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.