Şimdi Ara

Efsane Gri Forma - Totem Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yillardir hayrani oldugum gri formanin modern bir sekilde yeniden cikarilmasini cani gonulden istiyorum. Yaptigim bu totem sayesinde bu sene olmasa bile gelecek senelerde bu formanin cikarilmasini umuyorum. Bu zorlu yolda benimle beraber yurumenizi istiyorum.

Yoldaslarim! Her zorluga hazirlanarak ciktigimiz bu yolda amacimiza basariyla ulasacagimiza adim gibi eminim. Gectigimiz gunlerde forumda gordugum bir tasarimdan sonra bu totemi acmaya karar verdim. Biliyorum forma sponsoru taraftarin istegine gore forma yapmayacaktir ama sesimizi duyurarak en azindan efsane formamiza benzer bir forma uretilmesini saglayabiliriz.

Forumda gozlemledigim kadariyla Nike fabrikasinda calisan onlarca arkadasimiz var. Onlarin destegiyle amacimiza ulasacagiz. Simdi efsane formamizin gorsellerine bakalim;
     Efsane Gri Forma - Totem Konusu Efsane Gri Forma - Totem Konusu Efsane Gri Forma - Totem Konusu

Gordugunuz gibi efsane formamiz tasarim harikasi. Simdi de yeni ve modern tasarimimiza bir goz atalim.
    Bu forma ise cok daha guzel olmus.

Modern tasarimin resmini imzaya uygun boyutlara getirdim isteyen kullanabilir. Haydi yoldaslarim! Gazamiz mubarek olsun!

• Efsane yılların en sevdiğim forması bu.
  • O nasıl bir konuşmadır1!1!!!!9!2€:):7&///&/62)/€/&2
    Konusma icin destek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail atsak olur mu acep==??
  • Nike şeyine bile takmaz sizi. Ama geleneklere önem veren bir firma. Yapabilir.

Forma gri değil füme renktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Nike şeyine bile takmaz sizi. Ama geleneklere önem veren bir firma. Yapabilir.

Forma gri değil füme renktir.

Yeter ki uretilsin grisine de raziyim.
  • Bu konuda baskı yapabileceğiniz yegene kişi Nurettin Kantarelli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu modelde beyazda çok güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmayın yaşlarınız kaç bilmiyorum ama bu formanın neresi efsane?bir sezon giydiler ya da 2?bu forma ile başarı yakandı diye forma efsane mı olur?tek efsane vardır oda parçalı forma 10 yıllardır giyiliyor,her kuşak görmüştür parçalıyı.parçalının dışındakiler ya güzeldir yada değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBerk

Bu modelde beyazda çok güzel olur.

• Parçalı
    UEFA Finalinde giydiğimiz beyaz forma ve bu forma.Benim için efsanedir.
  • Bence hiç güzel değil.
  • Totem Kuzey Amerika ve Avustralya gibi birbirinden uzak iki bölgede yayılan bozuk inançlardan birinin adı. İnsanların kudsi olarak kabul ettikleri ve yaptıkları taş, ağaç, hayvan, bitki gibi şeylere “Totem”, bu batıl inanca ve tapmaya da “Totemcilik” denmektedir. Oturacak yer anlamına gelen “Totemcilik”, Amerika'nın “Erdeken” boyunun dilinden alınmıştır. Totemcilik, bir çeşit puta tapıcılık, totem de puttur.

Daha detaylı bilgi için:http://www.turkcebilgi.com/ansiklopedi/totem
  • drogba yazisi da ne yakişir!
  • En güzel gri forma buydu bence;

• valla o reklam öyle bi bozuyo ki hiç güzel gelmiyo
  • Muhteşem bi formaydı, her açılan favori forma konusuna da yazdım. En efsane formamızdır bence klasik parçalıdan sonra. Yeniden yapılsa iyi olur ama yapılmasa da sorun etmem, Hagi o formayı giydi sonuçta; onunla beraber efsane olarak kalabilir.
  • Bence en kral gri forma budur:

Bu arada umbro gri forma hepsiburada'da satılıyor almak isteyen arkadaşlar için.Ben almıştım halısaha'da falan güzel oluyor.

Link

• yeni tasarlanan nike forma süper :)
  • çıktığı an alırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.