Şimdi Ara

Efsane Gri Forma - Totem Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • efsane olur yemin ediyorum, harika gözüküyor, çıktığı gibi alırım.
  • keşke üretlise şu forma. çok klas
  • Forma süper olmuş.İnşallah böyle bir forma üretilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

Yillardir hayrani oldugum gri formanin modern bir sekilde yeniden cikarilmasini cani gonulden istiyorum. Yaptigim bu totem sayesinde bu sene olmasa bile gelecek senelerde bu formanin cikarilmasini umuyorum. Bu zorlu yolda benimle beraber yurumenizi istiyorum.

Yoldaslarim! Her zorluga hazirlanarak ciktigimiz bu yolda amacimiza basariyla ulasacagimiza adim gibi eminim. Gectigimiz gunlerde forumda gordugum bir tasarimdan sonra bu totemi acmaya karar verdim. Biliyorum forma sponsoru taraftarin istegine gore forma yapmayacaktir ama sesimizi duyurarak en azindan efsane formamiza benzer bir forma uretilmesini saglayabiliriz.

Forumda gozlemledigim kadariyla Nike fabrikasinda calisan onlarca arkadasimiz var. Onlarin destegiyle amacimiza ulasacagiz. Simdi efsane formamizin gorsellerine bakalim;
     Efsane Gri Forma - Totem Konusu Efsane Gri Forma - Totem Konusu Efsane Gri Forma - Totem Konusu

Gordugunuz gibi efsane formamiz tasarim harikasi. Simdi de yeni ve modern tasarimimiza bir goz atalim.
     Efsane Gri Forma - Totem Konusu
    Bu forma ise cok daha guzel olmus.

Modern tasarimin resmini imzaya uygun boyutlara getirdim isteyen kullanabilir. Haydi yoldaslarim! Gazamiz mubarek olsun!

yeni tasarım baya iyi olmus

• Şöyle bir şey yaptım ama? :)

• Bu konuda sanırım en çok güvenebilceğimiz kaynak olan GS formaları blog sitesi böyle bir formanın büyük ihtimal çıkacağını duyurmuş. Yalnız örnek çizimler pek de hoş değil.

http://galatasarayformalari.blogspot.dk/2013/02/2013-2014-sezonu-forma-duyumlari-v01.html
  • Şu konunun linkini Nurettin Kantarelli ulaştırabilirsek belki bir yorum alabiliriz, bu forma hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Şöyle bir şey yaptım ama? :)

Süper olmuş süper Yapılsa hemen alırım

• yav anlamıyorum neden bir site açılıp ordan GS'lilerin onayına sunulmuyor.. Sonuçta formaları biz alıyoruz..

Yapsınlar bir site koysunlar 20-30 tane formayı bizde oylayalım.. Oy kullanabilmek için GS store'lardan 5-10 liraya kontür gibi bişey satılsın o satılan şey ile sitede giriş için parola vs olsun..

Ben Turuncu forma istiyorum..
  • Sanırım bu forma pek mümkün değil. Bu sezon başında Trabzon forması konusunda, Galatasaraylı bir arkadaş açıklama yapmıştı formalar konusunda.

Mesela bu formalar bu sezon başında Trabzonspor'un seçebileceği formalardı. Sanırım Galatasaray yönetimine de bunun gibi katalog veriliyor onlar ordan formaları seçiyor. Bir de premium olayı falan vardı. Manu falan premium ama Trabzon değildi. Galatasaray hangisine giriyor bilmiyorum. Bunlarda kol altında havalandırma deliği, dar kesim olamıyordu, kumaş da biraz daha kalitesizdi premium a göre diye hatırlıyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Sanırım bu forma pek mümkün değil. Bu sezon başında Trabzon forması konusunda, Galatasaraylı bir arkadaş açıklama yapmıştı formalar konusunda.

Mesela bu formalar bu sezon başında Trabzonspor'un seçebileceği formalardı. Sanırım Galatasaray yönetimine de bunun gibi katalog veriliyor onlar ordan formaları seçiyor. Bir de premium olayı falan vardı. Manu falan premium ama Trabzon değildi. Galatasaray hangisine giriyor bilmiyorum. Bunlarda kol altında havalandırma deliği, dar kesim olamıyordu, kumaş da biraz daha kalitesizdi premium a göre diye hatırlıyorum. :)

Galatasaray Premium kategorisinde diye biliyorum.

@Sanki Bana Pele , Bu sene de şampiyon olacağımız düşünülürse o formaya birde Türk Bayrağı eklemelisin.

• çok pis gideri var formanın. ins çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degil de bence efsane gri forma lacivertti. En azindan lacivert tonu agir basan bir griydi.

O zamanlar hep Romanya renklerine benzetip Hagi ve Popescu'ya jest yapmislardir diye düsünmüstüm.

Acikcasi efsane olmasi disinda bir güzeligini göremedigim bir formadir. T-shirt olsa giymem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Sanırım bu forma pek mümkün değil. Bu sezon başında Trabzon forması konusunda, Galatasaraylı bir arkadaş açıklama yapmıştı formalar konusunda.

Galatasaray Premium kategorisinde diye biliyorum.

@Sanki Bana Pele , Bu sene de şampiyon olacağımız düşünülürse o formaya birde Türk Bayrağı eklemelisin.

evet Galatasaray Premium kategorisinde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.