Şimdi Ara

Efsane Gri Forma - Totem Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah çıkar da satış rekoru kırarız. çok beğendiğim bir formaydı yeni hali de gerçekten şık.
  • Fenerbahçeliyim ama daha geçen gün dedim GS nin şu ana kadar en sevdiğim forması gri forması diye :D Hatta PES 4-6 vs GS nin formasını editleyip gri yapardım
  • En sevdiğim formalardan biridir bu, destek
  • o formadan vardı bende. mal bir arkadaşıma vermiştim, önündeki marshall reklamını yırtmış maç yaparken. zaten ondan sonra da arkadaşlığımız bitti. forma hala durur ama her gördüğümde, o adama olan sinirim ikiye katlanıyor.
  • En beğendiğim formaların başında geliyor, keşke çıksa
  • Sarı-kırmızı çubuklu forma ve bu .. İkiside çok iyi. Keşke üretilse futbolcuların üzerinde bunu görüp geçmişe gitsek
  • Keşke çıksa..
  • Bu formanın en büyük hayranlarından biriyim. Umarım üretilir ama ne yazık ki NIKE'ın taraftarı çokta dikkate alacağını sanmıyorum. Kendi tasarımları dışında bi tasarımı görmemiz imkansıza yakın...
  • Eski forma Adidas olduğu için yapacaklarını sanmam.Taklit gibi olur, prestij meselesi.
  • Hazir gri bir forma tasarlanacagi duyumunun geldigi bu gunlerde beni yalniz birakmayin dostlarim.
  • İmzadan gördüm, aradım geldim.

İmza paylaşılırsa daha iyi olur. Efsane gri formayı unutmadık, destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

inşallah çıkar da satış rekoru kırarız. çok beğendiğim bir formaydı yeni hali de gerçekten şık.

Hiç birşey kıramayız. Store da satılan kadar karaborsada da satış var. Önlenemiyor. Maç günleri gidin görün. Satana pek kızmıyorum da alanları görünce a dan z ye çınlatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

Sarı-kırmızı çubuklu forma ve bu .. İkiside çok iyi. Keşke üretilse futbolcuların üzerinde bunu görüp geçmişe gitsek

+1905
  • Bu sene gri ya da füme forma çıkacağı yönünde duyumlar varmış. Ama nasıl olacağı belli değil.
  • yeni forma tasarımı gercekten çok güzel inşallah seneye çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberstgruppen

İmzadan gördüm, aradım geldim.

İmza paylaşılırsa daha iyi olur. Efsane gri formayı unutmadık, destekliyorum.

[center][image]https://store.donanimhaber.com/e6/46/87/e646876a782004f1b1d100d9a2907820.png[/image][/center][link=http://resim.donanimhaber.com/m_71302182/tm.htm][size=1][center][b][color=#fd9b02]Efsane[/color] [color=#303548]Formayı[/color] [color=#91092d]İstiyoruz[/color][b][/center][/size][/link]

Buyrun. Imzayi paylasmaya calisiyorum ama kod olarak cikaramiyorum. Umarim bu sefer olmustur.

• Çok beğenirim gri formayı. Yeni tasarımı da güzel olmuş.
  • Konuşman bana Mecit başkanı hatırlattı

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

inşallah çıkar da satış rekoru kırarız. çok beğendiğim bir formaydı yeni hali de gerçekten şık.

Hiç birşey kıramayız. Store da satılan kadar karaborsada da satış var. Önlenemiyor. Maç günleri gidin görün. Satana pek kızmıyorum da alanları görünce a dan z ye çınlatıyorum.

hocam korsan forma satışı dediğiniz gibi çok fazla alanlar da dediğiniz gibi her kesimden tipler. yani yılda 1 forma almak insanlara bu kadar koymamalı bence. 12 ay 119 lira dan aylığı 10 liraya yakın bir para. Galatasaray'ı 10 lira etmeyen adamlar tutuyor yani. gerçek taraftarlık bu değil.

liverpool en zor dönemlerinde ve hala forma satışları çok iyi gidiyor. adamlarla tüm ingiltere loserpool diye dalga geçmelerine rağmen. ama biz en iyi dönemlerimizde bile yeterli sayıyı göremiyoruz.

dün milli maçtaydım maç çıkışı karaborsadan forma satışını gördüm 10 lira-20 lira ve en çok kırmızı forma satılıyor. herhalde korsan olduğu en az belli olan oymuş.

oysa forma 100 metreden ben korsanım diye bağırıyor. insanımızı ota b.ka para harcamayı seviyor ama Galatasaray'a aylık 10 lira harcamak nedense çok geliyor.

• Tasarım gayet şık olmuş. Güzel olabilir aslında.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.