Şimdi Ara

Sizce tuncay ve appiah ceza alacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hitmachine16 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • songa tv görüntülerinden 3 maç ceza verenler appiahın ayhanın şans eseri bacağının kırılmadığı pozisyon nedeniyle aynı prosedürü uygulayacaklar mı?

ayhanın bjk seyircisine yaptığı terbiyesizliğe haklı olarak yine tv görüntülerinden ceza verenler tuncayın basın önünde şov yaptığı(!) taraftarıyla karşılıklı gsye küfürlü tezahürat yaptığı görüntülere bakarak ne ceza vereceğini ya da ceza verip vermeyeceğini bekleyip göreceğiz..

• bu arada bir arkadaş appiahın pozisyonunda hakem sarı kart verdi federasyonun yapacağı birşey yok demiş. maç heyecanından iyi hatırlamıyorum pozisyonu ama dün gece telegolde serhat ulueren pozisyonda faul bile verilmedi dediği için yazdım.

tuncaya ne ceza verileceğini gerçekten merak ediyorum. bunu yapana ceza vermezlerse neye ceza verirler acaba? centilmenlik bu mu? özür dileyen centilmen(!) tuncayın gerçek yüzü bir kez daha gözler önünde malesef.
  • Keşke verilse ama verilmeyecegini sen de biliyorsun.Appiah'ın eger çok iyi bir futbol izleyici iseniz art niyeti oolmadıgını anlarsınız.Ama hamlede Ayhan daha hızlı davrandı ve araya girdi.Appiah da ayagını uzatmıştı ve basmak zorunda kaldı.Kırmızı kart olabilir,ceza da verilmesi gerekli ama verilmeyecek.

Hakemler göremiyor bu pozisyonları ne yazikki.ASY'de Song'un Veysel'e savurdugu tekme gibi.
  • appiahın niyetinden şüphe duymaya başladım. ankaragücü maçında da benzer bir müdahale yaptı. iyi niyetli oyuncu diyorsak saidou ya bakalım. o da aynı mevkide ama böyle bir hareketini görmedim. ayrıca niyet kısmet işi kalptedir biz appiahın niyetini nereden bilelim? adam geldi ve ayhanın bacağına cart diye bastı burda niyete değil gözlerime inanırım. şu memlekette adalet varsa (ki yok) appiahın da tuncayın da 3 maç ceza alması lazım. aksini düşünen dürüst olamaz.
  • Appiah'ın pozisyonunda faul verılmedi. Ceza verilebilir bence. Tuncay için ise ceza gelecegini sanmıyorum. Ama hareket yanlış tabi.
    Bu arada aksam Telegole 5 dakika eve sadece 5 dakika baktım ve rezalati gördüm. Faul olan pozisyona faul değil, faul olmayana faul diyorlar. kısacası ne karar verılmısse tersini savunuyorlardı cogu pozisyonun. Hemen kapattım tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

bu arada bir arkadaş appiahın pozisyonunda hakem sarı kart verdi federasyonun yapacağı birşey yok demiş. maç heyecanından iyi hatırlamıyorum pozisyonu ama dün gece telegolde serhat ulueren pozisyonda faul bile verilmedi dediği için yazdım.

tuncaya ne ceza verileceğini gerçekten merak ediyorum. bunu yapana ceza vermezlerse neye ceza verirler acaba? centilmenlik bu mu? özür dileyen centilmen(!) tuncayın gerçek yüzü bir kez daha gözler önünde malesef.

ben ankaragücü maçından bahsetmiştim gs maçındakini bilmiyorum
    senin yaptığın dürüstlükmü bu dileğinle acaba bak gündemi değiştirmeye çalışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçero907 -- 23 Mart 2006; 13:35:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

Appiah'ın pozisyonunda faul verılmedi. Ceza verilebilir bence. Tuncay için ise ceza gelecegini sanmıyorum. Ama hareket yanlış tabi.
    Bu arada aksam Telegole 5 dakika eve sadece 5 dakika baktım ve rezalati gördüm. Faul olan pozisyona faul değil, faul olmayana faul diyorlar. kısacası ne karar verılmısse tersini savunuyorlardı cogu pozisyonun. Hemen kapattım tabi.

evet gerçekten spor medyamız iğrenç ötesi.

tuncay olayına gelirsek tekrar. ayhan örneğini verdim. o da terbiyesiz bir hareket yaptı ve ceza aldı. tuncayın hareketinin terbiyeli ve ahlak kuralları içinde olduğunu iddia eden yok sanırım. e o zaman 3 maç ceza almasını bekliyorum. ama boşuna beklediğimi de biliyorum. tabi tuncay ayhan gibi adamların Türk futboluna verdiği zararlar da bir diğer konu.

stadda şiddetin önüne geçmek isteyenler önce taraftara değil futbolculara ve yöneticilere önlem almalılar.

@koçero907

dostum gündem nedir ben niye gündemi değiştiriym? belki de gündeme gelmek istiyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 23 Mart 2006; 13:37:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Appiahın bu maçtaki pozisyonu kasıtlı yaptığını sanmıyorum.Top önunde ve ayak uzatıyor ayhan önce davranıyor.Salise farkla oluyor olay.Geçen hafta yaptığı hareket bariz kasıtlıydı taa orda kırmızı kart görmesi lazımdı.Tuncay olayında ise geçen maçtan ötürü sabriye,ümite,hasana ceza verilmişse tuncayada verilsin ama verilmemişse buraya gelip başlık açmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkkt -- 23 Mart 2006; 13:41:25 >
  • quote:

@koçero907

dostum gündem nedir ben niye gündemi değiştiriym? belki de gündeme gelmek istiyorumdur

Bunlar reklam kokan hareketler somali
  • quote:

quote:

@koçero907

Bunlar reklam kokan hareketler somali

alpyanar gündemi değiştirme

tuncay ve appiaha gelin dürüst fbli arkadaşlar. kendini yere atan ayhan topiğinin selameti açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 23 Mart 2006; 13:45:29 >

• kıdemli fbli arkadaşları bekliyordum buraya da iki satır yazsınlar ama forumda değiller heralde.

bu arada 2 hafta kadar yokum kendinize iyi bakın..
  • quote:

kıdemli fbli arkadaşları bekliyordum buraya da iki satır yazsınlar ama forumda değiller heralde.

o kıdemli arkların bu topici pek sallamadılar... neden acaba????
  • o cümleyi yazma nedenimi bile bilmiyorsun. laf sokma ihtiyacını başka topiclerde karşıla istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 23 Mart 2006; 14:22:07 >
  • quote:

quote:

Appiah'ın pozisyonunda faul verılmedi. Ceza verilebilir bence. Tuncay için ise ceza gelecegini sanmıyorum. Ama hareket yanlış tabi.

evet gerçekten spor medyamız iğrenç ötesi.

tuncay olayına gelirsek tekrar. ayhan örneğini verdim. o da terbiyesiz bir hareket yaptı ve ceza aldı. tuncayın hareketinin terbiyeli ve ahlak kuralları içinde olduğunu iddia eden yok sanırım. e o zaman 3 maç ceza almasını bekliyorum. ama boşuna beklediğimi de biliyorum. tabi tuncay ayhan gibi adamların Türk futboluna verdiği zararlar da bir diğer konu.

stadda şiddetin önüne geçmek isteyenler önce taraftara değil futbolculara ve yöneticilere önlem almalılar.

@koçero907

gündem gs nin ceza alması

• quote:

kıdemli fbli arkadaşları bekliyordum buraya da iki satır yazsınlar ama forumda değiller heralde.

kıdem o yıldızlara bakıp kendini yüzbaşı falan zannetmiyorsun heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçero907 -- 23 Mart 2006; 14:33:35 >
  • quote:

hasan şaş ceza almıyorsa o kadar ettiği küfürden sonra tuncay hiç ceza almaz ama appiah a bişeyler oldu çok kötü giriyor bence ceza almalı diye düşünüyorum böyle girmemeli maçta dikkatimi çeken en önemli olay ise alex in korner atarken tek tahrik edici hareket yapmaması geçen maçta hasanı gördün yerden hiç kalkmadı yok oram yok buram aynı şey denize de oldu yerlere yatmadı onun gibi sonra hasan sakin olun bilmemne tribünlere bağırıyo bence tek sorumlu o geçen maçta okadar tahrik ettiki seyirci dolmuş intikam aldık edalarıyla geziyorlar şimdi korkarım ki birde kadıköy ayağı var inşallah böyle görüntüler orda yaşanmaz ama zannettmiyorum

• somali yazdık ya daha ne yazalım.?
    şarkı sölim mi???
    quote:

• Appiah her mac yapıoo ceza alması gerek bencede...Ama ne ceza werilirse werilsn bunnarı yapmaktan wazgecmiyecek gibi...

Tuncay olayına gelince herhalde mactan sora taraftarlarla tezarühat yapmıslar sanırım izlemedim(baba hindi flnms galiba)...Bu ülkede takım halinde taraftarlarla küfür edenleride gördük... Tuncay ın gercek yüzünü gördük demişsin hemde bikez daha... Ben merak ediyorum Avrupada Tuncay gibi kac oyuncu wardır centilmen olan...Tuncay ile Ayhan ı aynı kefeye koymam bile...Biri rakibi ona faul yaptıgı halde rakibi yerden kaldırır digeri ana avrat düz gider... Bi kalemde adam silinseydi bu ligde adam kalmaz GS de de Ergün dışında adam bulamazdık(bnm fikrimdir)...

Dilerim Appiah ceza alır ama sanırım Allah korusun ya birnn bacagnı kırmadan yada kendi bacagı kırılmadıgı muddetce dewam edecek bu hareketlere...
  • diğer arkadaşlardan ricam bu lafın üstüne başka yorum yapmasınlar
    quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Appiah her mac yapıoo ceza alması gerek bencede...Ama ne ceza werilirse werilsn bunnarı yapmaktan wazgecmiyecek gibi...

Tuncay olayına gelince herhalde mactan sora taraftarlarla tezarühat yapmıslar sanırım izlemedim(baba hindi flnms galiba)...Bu ülkede takım halinde taraftarlarla küfür edenleride gördük... Tuncay ın gercek yüzünü gördük demişsin hemde bikez daha... Ben merak ediyorum Avrupada Tuncay gibi kac oyuncu wardır centilmen olan...Tuncay ile Ayhan ı aynı kefeye koymam bile...Biri rakibi ona faul yaptıgı halde rakibi yerden kaldırır digeri ana avrat düz gider... Bi kalemde adam silinseydi bu ligde adam kalmaz GS de de Ergün dışında adam bulamazdık(bnm fikrimdir)...

Dilerim Appiah ceza alır ama sanırım Allah korusun ya birnn bacagnı kırmadan yada kendi bacagı kırılmadıgı muddetce dewam edecek bu hareketlere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 24 Mart 2006; 20:06:22 >

• fb futbolcular kasti hareket etmez bir kere böyle bir gercek var yorumlarınızı ona göre yapın ,eger kırık cıkık olursa bir evvelki maçına bakmak lazım futbolcunun orda olmuş olabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.