Bildirim
GS Orduspor kiralık kombine bilet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Başlığı görünce 2 sene önceki konuyu hortlattılar sandım. Efsane maçtı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan
Nasıl yani ?
adam diyoki maça gidemeyecek olan arkadaşlar hayrına koltuk boş kalmasın diye 1 maç devredebilirmi yada uygun fiyattan verebilirmi.Yalnız pegasus olarak belirtmiş arkadaş beleş bilet arıyon bide yermi seçiyon anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
quote:
Nasıl yani ?
adam diyoki maça gidemeyecek olan arkadaşlar hayrına koltuk boş kalmasın diye 1 maç devredebilirmi yada uygun fiyattan verebilirmi.Yalnız pegasus olarak belirtmiş arkadaş beleş bilet arıyon bide yermi seçiyon anlamadım
Hmm açıklama için teşekkürler ama sorum bu kadar basit değildi. Bu sene pasolig kalktı mı onun cevabını verirsen işte o zaman yardımcı olmuş olabilirsin. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
quote:
Nasıl yani ?
adam diyoki maça gidemeyecek olan arkadaşlar hayrına koltuk boş kalmasın diye 1 maç devredebilirmi yada uygun fiyattan verebilirmi.Yalnız pegasus olarak belirtmiş arkadaş beleş bilet arıyon bide yermi seçiyon anlamadım
Hmm açıklama için teşekkürler ama sorum bu kadar basit değildi. Bu sene pasolig kalktı mı onun cevabını verirsen işte o zaman yardımcı olmuş olabilirsin.
hayır kalkmadı devam ediyor malesef
-
pegasus degıl yenı adı odeabank oldu var kombinem anlaşırsak devredebilirim iletişime geçin lütfen -
güney üst 423. bloku 30 liraya bırakıyorum ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X