Şimdi Ara

GS şampiyon olamazsa 100.yılını kutlayamaz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en güzel sampiyonluk 100.yilda derbileri icerde ve disarda kazanarak..
    sampiyon olamak..... bi baska..
    ama yasamayanlar bilmez...

büyüksün kartalim...
  • s. fatihy :

1)Beni besiktas taraftar1 olarak görüp görmemen beni hiç ilgilendirmiyor aç1kças1.Ben yine sap1na kadar Besiktasl1y1m ve olmaya da devam edecegim.(Bu sözlerinle as1l senin Besiktasl1 olmad11n bell1).
    2)açt11m konuya ve cevaplara bakt1m ve senin z1rvalad11n1 saptad1m.
    3) gerçek taraftar sadece kendi tak1m1n1 destekler.baskalar1na yalakal1k yapcam d1ye her yere atlamaz.Yan1 gerçek bir Bes1ktasl1 gs yada febe nin kutlamalar1na gitmez gitmemeli.

quote:

Orjinalden alıntı: fatihy

quote:

Orjinalden alıntı: eagle_blk

sen zırvalıyorsun.geyik yaptığımı düşünüyorsan sen de bi sorun var demektir.GS 100. yılında şampiyon olamayacak ve sen gönül rahatlığıyla utanmadan sıkılmadan 100. yıl kutlayacaksın.İYİ bizede bi geyik konusu çıkar.Fener ve beşiktaşlılar olarak bu sene çok gülecez anlaşılan.
    quote:

Dostum kusura bakma ama zırvalamışsın.
    SOnra kalkmış bir de ben aslında şöyle demek istedim diyosun.
    Geyik için yazdıysan belirtte biz de ona göre bir şeyler yazalım.

1. Ben naçizane seni bir BJK taraftarı olarak görmüyorum.
    2. Açtığın konuya verilen cevapları dikkatle okursan (ki sanmıyorum) kimin zırvaladığını görürsün
    3. Nasıl ki 2 sene evvel 100. yıl kutlamalarına benimle beraber gelerek kutlayan FB'li ve GS'li arkadaşlarım olmuşsa bu sene de ben inşallah GS'ın 100. yıl kutlamalarına giderek onları kutlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_blk -- 4 Mayıs 2005, 14:37:42 >

• quote:

s. fatihy :

1)Beni besiktas taraftar1 olarak görüp görmemen beni hiç ilgilendirmiyor aç1kças1.Ben yine sap1na kadar Besiktasl1y1m ve olmaya da devam edecegim.(Bu sözlerinle as1l senin Besiktasl1 olmad11n bell1).
    3) gerçek taraftar sadece kendi tak1m1n1 destekler.baskalar1na yalakal1k yapcam d1ye her yere atlamaz.Yan1 gerçek bir Bes1ktasl1 gs yada febe nin kutlamalar1na gitmez gitmemeli.

quote:

quote:

sen zırvalıyorsun.geyik yaptığımı düşünüyorsan sen de bi sorun var demektir.GS 100. yılında şampiyon olamayacak ve sen gönül rahatlığıyla utanmadan sıkılmadan 100. yıl kutlayacaksın.İYİ bizede bi geyik konusu çıkar.Fener ve beşiktaşlılar olarak bu sene çok gülecez anlaşılan.
    quote:

2. Açtığın konuya verilen cevapları dikkatle okursan (ki sanmıyorum) kimin zırvaladığını görürsün
    3. Nasıl ki 2 sene evvel 100. yıl kutlamalarına benimle beraber gelerek kutlayan FB'li ve GS'li arkadaşlarım olmuşsa bu sene de ben inşallah GS'ın 100. yıl kutlamalarına giderek onları kutlayacağım.

Hadi canım hadi yavrum park arka sokakta..

• helal olsun aziz yıldırıma parasıyla galatasarayın gururunu satın aldı.100. yılda şampiyon yapmadı.
  • de......tir git.
    quote:

quote:

s. fatihy :

quote:

quote:

quote:

Hadi canım hadi yavrum park arka sokakta..

• eagle_blk sen git bu kahvehanede takılsana ne işin var senin burda? şöyle tipleri barindirmayin burda ya offf böyle tipler olunca soguyorum dhden
  • 2 kişi konuşur 3.ye ......
    quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

eagle_blk sen git bu kahvehanede takılsana ne işin var senin burda? şöyle tipleri barindirmayin burda ya offf böyle tipler olunca soguyorum dhden
  • türkiyenin güzide takımı dünya ve avrupada bilinirligi %64 uefa kupası almış süper kupa almış türkiyede kupa zengini 100.yıl sampiyonlukla baglaması tabi güzel olur ama olmazsa canları sagolsun başımız dik tüm dünyada geziyoruz esas olan yuzyılda neler yaptıgındır oda ortada allahıma binlerce şükür bize o heyacanı tatdırdılar herzaman seviyeli tutumları ile ekol yarattılar klüpten yetişenler avrupada türkün adını duyurdular daha ne isterim her camia onda birini yapsaydı oooo neler olurdu ....
  • GS şampiyon olamasa bile onunla gurur duyarım. Mükemmel bir yüzyıl geçirdi çünkü. Helal olsun diyorum.
  • 100. YILDA ŞAMPİYON OLMA DİYE BİR KAİDEMİ VAR..
    OLAMASA BİLE GÜZEL ŞEYLER YAPAR BENCE..YAPSINDA...
    (bjk'liyim)
  • bana göre bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama

bildiğim kadarıyla 100. yılda %100 başarı parolası ile yola çıkılmıştı sanırım

fakat hem bayan basketbol takımı hemde erkek(yanılmıyorumdur umarım) küme düştü

şampiyon olunsa bile başarı oranı%33 bu sene için şampiyonlukta zor gibi görünüyo
  • öyle bir kutlar ki, şaşar kalırsınız. sonuçta bu 100. seneden yapılanların kutlaması değil, 100 senede yapılanların kutlamasıdır ki galatasarayımızın yakaladığı başarıları şimdiye kadar hiçbir kulüp yakalayamamıştır hatta yanına bile yaklaşamamıştır
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.