Şimdi Ara

GS Serisi kullanan yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda konusu yok gibi bir şey. Almayı düşünüyorum fakat hiç kullanıcı yorumu okuyamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Forumda konusu yok gibi bir şey. Almayı düşünüyorum fakat hiç kullanıcı yorumu okuyamadım.

Ben yaklasik 2 senedir kullaniyorum. Gs60 870m ekran kartli modeli. Cokda memnunum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Hocam herhalde masanın üzerinde bilgisayarın izinin çıkmayacağı, gerçekten taşınabilir olan benim bildiğim tek seri bu. Başka bildiğiniz gaming üzerine kişiselleştirilebilir notebook var mı? Monster var bildiğim aynı donanımdaki bilgisayarları 1.5-2k fark ediyor MSI GS serisi ile fakat tasarım için verilir gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Bende GS70 serisini kullanıyorum. elimden geldğince yardımcı olmak isterim.
  • quote:

Hocam herhalde masanın üzerinde bilgisayarın izinin çıkmayacağı, gerçekten taşınabilir olan benim bildiğim tek seri bu. Başka bildiğiniz gaming üzerine kişiselleştirilebilir notebook var mı? Monster var bildiğim aynı donanımdaki bilgisayarları 1.5-2k fark ediyor MSI GS serisi ile fakat tasarım için verilir gibi.

Bende MSI GS40 var. Belki bu yakınlarda detaylı bişeyler yazarım foruma. Ama kısaca deniyecek olursam.

En ufakların en hızlısı İ7 6700HQ + GTX970m + 16GB ram. Ekran 14" ağırlık 1.6kg. Gercek özgürlük bu olsa gerek. Bu sayede çok güçlü bir pc'yi istediğim yere götürebiliyorum. Şunu söylemek gerek ekranı oyun oynamak için yeterli büyüklükte değil. Ama amacı zaten taşınabilirlik. Bu yüzden ekranın görüntü kalitesi hakkında yorum yapamayacağım, çünkü kendi ekranını pek kullanmıyorum. Evde monitorüme baglayıp keyfime bakıyorum. Dışarda ise ortamda Akıllı Tv' varsa Kablosuz baglantı kuruyorum (misafirlikte). Yada oyun oynayacaksam hdmi veya dp 'dan baglıyorum. Ayrıca ben, içindeki 128gb lık SSD'yi çıkarıp, Samsung 950 Pro NVMe (512GB) taktım. Ardından 1TB'lık mekanik hard diskinide söktüm.Böylece dahada hafifledi alet.

Oyun oynarken laptopun üst yüzeyi ısınmıyor (klavye ve pointer) . Fanları msi forumlarından temine edebileceğiniz yazılımıyla kontrol edilebiliniyor. Eğer yazılım kullanılmazsa fan gürültüsü can sıkabilir. Yazılımın bir avantajıda. Oyun oynarken fanları maksimum devirde çalıştırabilmesi. Kendi otomatik fan deviri bence yeterli değil. Bu nedenle işlemci yük altında 83 dereceyi görüyor. Fan yazılımıyla sizin ısıyı 70' derece civarlarında tutmanız mümkün. Yazılımdan bu kadar bahsetmemin sebebi programın driver sayfasında bulunmuyor oluşu. Msı forumunda MSI Exclusive Utility başlığı ile dağıtılıyor.

Thunderbolt 3 desteği var. Optik ses çıkışıda bulunuyor. 5.1 Dolby digital live ve DTS interactive desteği bulunuyor. (Fakat şuanda Windows 10'da Realtek ses chip kullanan coğu donanımda sorun var. Optik çıkıştan sadece stereo ses alabiliyor. Ancak çözümsüz değil.bu linkteki denilenleri harfiyen yapınca düzeliyor. Bir sonraki windows genel güncellemesinde bu durumun düzeltilmesinini umuyor herkes.

Ürünün tek uyuz olduğum kısmı renkli klavyenın tek renk olması. GS60 serisi çok renkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 22 Mayıs 2016; 8:32:27 >

• TimFx kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam aklımda olacak hepsi aldıktan sonra. Bu arada 14" ile "15.6 arasında belli bir fark var mı? 0.3 kg gibi bir ağırlık farkı var fakat ekran boyutu olarak bilemiyorum. Canlı canlı görmediğim için ekran hakkında bir yorum yapamıyorum ama ben de monitör kullanmayı düşünüyorum. Gerçi alacağım GS60 4K ekran olacak tatmin eder umarım.
  • quote:

Sağ ol hocam aklımda olacak hepsi aldıktan sonra. Bu arada 14" ile "15.6 arasında belli bir fark var mı? 0.3 kg gibi bir ağırlık farkı var fakat ekran boyutu olarak bilemiyorum. Canlı canlı görmediğim için ekran hakkında bir yorum yapamıyorum ama ben de monitör kullanmayı düşünüyorum. Gerçi alacağım GS60 4K ekran olacak tatmin eder umarım.

Ben yakından göz attım GS60'a oldukca büyük bir laptop ama ince ve çok zarif. Özellikle Kırmızı modellini çok beğenmiş, nerden alabilirim diye bir kaç ay araştırmıştım. (Türkiye'de satılmıyordu.) Kısaca bende GS60 alıcaktım fakat daha sonra GS40 duyruldu ve benim için taşınabilirlik daha önemli oldugu için ona yöneldim. Spor motosiklet kullanıyorum sırtımda hareket etmeyen ufak özel sırt çantaları takıyorum GS40'da bu çantalara cuk oturuyor...

GS60'ın Monitör ekranı, büyüklük olarak oldukça tatmin edici. Başka bir ekran ihtiyacı hisettirmez. Ancak 4K almanı tavsiye etmem, hem oyunları 4k doğal resulasyonunda çalıstıracak bir donanım gücü yok. Hemde ekrandaki şekiller 4K olunca iyice ufalıcak. FullHD'den daha net, ama daha ufak resimler görüceksin. Yani olay tamamiyle göz boyama pazarlama olayı. 4K monitor o ufacık ekranda bir işine yaramaz hatta işini zorlaştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 22 Mayıs 2016; 18:03:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.