GS Store`dan aldim! Kagit gibi duruyor ama cok saglam. Ofisten iki arkadas yirtamadi mesela Baya tarz vallahi ben bayildim. 2 model daha vardi ama gorur gormez atladim buna. https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24402 http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24400 http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24401
quote:Orijinalden alıntı: 450MegaPascalGüzelmiş. Güle güle kullanın.uzun süredir yurtdışında bu tür cüzdanlar satılıyor. Ama ülkemize çok çok geç geldiği için yeniymiş gibi tepki gösteriyoruz. Hayırlı olsun
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansuzun süredir yurtdışında bu tür cüzdanlar satılıyor. Ama ülkemize çok çok geç geldiği için yeniymiş gibi tepki gösteriyoruz. Hayırlı olsun Alıntıları Göster Bu bir mesaj olabilir mi? Hani bu sene ŞL'nde başarı beklemeyin gibi.
quote:Orijinalden alıntı: ESESGS Bu bir mesaj olabilir mi? Hani bu sene ŞL'nde başarı beklemeyin gibi. Yok olamaz. bence bu cuzdan fernandese 3 mac ceza verileceginin gostergesi
quote:Orijinalden alıntı: metallurgyquote:Orijinalden alıntı: ESESGS Bu bir mesaj olabilir mi? Hani bu sene ŞL'nde başarı beklemeyin gibi. Yok olamaz. bence bu cuzdan fernandese 3 mac ceza verileceginin gostergesiAlıntıları Göster kağıt gibi göründüğünden çekinmiştim ama böyle yorumu okuyunca sipariş veriyorum bakalım
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans uzun süredir yurtdışında bu tür cüzdanlar satılıyor. Ama ülkemize çok çok geç geldiği için yeniymiş gibi tepki gösteriyoruz. Hayırlı olsun Yumulmuyorsam storede 1 yıldan fazla süredir var arkadaş yeni gömüş
quote:Orijinalden alıntı: LA LA LAKERSquote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans uzun süredir yurtdışında bu tür cüzdanlar satılıyor. Ama ülkemize çok çok geç geldiği için yeniymiş gibi tepki gösteriyoruz. Hayırlı olsun Yumulmuyorsam storede 1 yıldan fazla süredir var arkadaş yeni gömüş Alıntıları Göster kaça aldın?
quote:Orijinalden alıntı: bayram_abikaça aldın?Alıntıları Göster şu legends yazan çok hoşuma gitti fiyatıda oldukça makul geldi
quote:Orijinalden alıntı: e-Asprinşu legends yazan çok hoşuma gitti fiyatıda oldukça makul geldiAlıntıları Göster Bunun Fb liler için 6-0 lısını yaptırıp el altından satıp oradan gelecek parayla transfer bile yapabiliriz. Nasıl fikir?
quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch Bunun Fb liler için 6-0 lısını yaptırıp el altından satıp oradan gelecek parayla transfer bile yapabiliriz. Nasıl fikir? Transfer paraları zaten Fener'den çıkıyor abartma daha fazla
quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch Bunun Fb liler için 6-0 lısını yaptırıp el altından satıp oradan gelecek parayla transfer bile yapabiliriz. Nasıl fikir? Yaklaşık 2 senedir mevcut feneriumlarda
quote:Orijinalden alıntı: 21 quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch Bunun Fb liler için 6-0 lısını yaptırıp el altından satıp oradan gelecek parayla transfer bile yapabiliriz. Nasıl fikir? Yaklaşık 2 senedir mevcut feneriumlarda Tüh.
quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch quote:Orijinalden alıntı: 21 quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch Bunun Fb liler için 6-0 lısını yaptırıp el altından satıp oradan gelecek parayla transfer bile yapabiliriz. Nasıl fikir? Yaklaşık 2 senedir mevcut feneriumlarda Tüh. Cüzdan işine girmesen göreceğimiz yok. Boşver cüzdanı falan. Bizim çorbayı pazarlayabilirsek köşe oluruz..
quote:Orijinalden alıntı: cdemir quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch quote:Orijinalden alıntı: 21 quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch Bunun Fb liler için 6-0 lısını yaptırıp el altından satıp oradan gelecek parayla transfer bile yapabiliriz. Nasıl fikir? Yaklaşık 2 senedir mevcut feneriumlarda Tüh. Cüzdan işine girmesen göreceğimiz yok. Boşver cüzdanı falan. Bizim çorbayı pazarlayabilirsek köşe oluruz.. O da olur abi. Zaten bıktım kendi işimden. Çorba da olur limonda satarız ayıp ettin elimden her şey gelir.
quote:Orijinalden alıntı: Hellmarchquote:Orijinalden alıntı: cdemir quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch quote:Orijinalden alıntı: 21 quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch Bunun Fb liler için 6-0 lısını yaptırıp el altından satıp oradan gelecek parayla transfer bile yapabiliriz. Nasıl fikir? Yaklaşık 2 senedir mevcut feneriumlarda Tüh. Cüzdan işine girmesen göreceğimiz yok. Boşver cüzdanı falan. Bizim çorbayı pazarlayabilirsek köşe oluruz.. O da olur abi. Zaten bıktım kendi işimden. Çorba da olur limonda satarız ayıp ettin elimden her şey gelir. Alıntıları Göster Maaş yatsın store'a gidip bir şeyler alacağım.
quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch O da olur abi. Zaten bıktım kendi işimden. Çorba da olur limonda satarız ayıp ettin elimden her şey gelir. Limonu boşver onu Piyer e sattırırız. (Biliyorsun pek sevmem kendisini ) En kısa zamanda ekibi toplayıp başlayalım çorba işine..
quote:Orijinalden alıntı: cdemir quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch O da olur abi. Zaten bıktım kendi işimden. Çorba da olur limonda satarız ayıp ettin elimden her şey gelir. Limonu boşver onu Piyer e sattırırız. (Biliyorsun pek sevmem kendisini ) En kısa zamanda ekibi toplayıp başlayalım çorba işine.. Olru abi hemen başlayalım.