Teknik Özellikler İşletim Sistemi Android 4.1.1 JELLY BEAN İşlemci A9 CORTEX Dual Core 1.2 GHZ Next Generation Ekran Kartı - Grafik İşlemcisi Mali 400 QUAD CORE İşlemci 3D Grafik Ekran 1024 x 768 IPS I2 PANEL (2nd generation) Dokunmatik Kapasitif Multitouch Dokunmatik Ekran Ön Kamera 0.3 MP Arka Kamera 2.0 MP RAM 1 GB DDR3 Dahili Bellek 16 GB Bağlantı Özellikleri Bluetooth 4.0 +EDR WI-FI 802.11 b/g/n Bağlantı ve Genişleme Yuvaları USB 2.0 GİRİŞ 32 GB MİKRO SD BELLEK GİRİŞİ MINI HDMI ÇIKIŞ (Full HD 1080p görüntü çıkış özelliği) Batarya 8000 mAH (8-10 SAAT KULLANIM) *Kullanım koşullarına göre yukarıdaki süreç değişebilmektedir. ME APPS HCL firmasına ve ME TABLET SAHİPLERİNE ÖZEL APLİKASYON MERKEZİ ME TOUCH Tek buton ile Online 7/24 Teknik Servis Danışma ve Chat Hattı ÖZEL DERİ KILIF VE MİKROFİBER EKRAN TEMİZLEME KİTİ ÜCRETSİZ ÜRÜN İÇERİSİNDEDİR! Garanti Süresi : 2 Yıl (Genpa üzerinden) Fiyat:499 TL Evet arkadaşlar bu ürün Galatasaray'ın satışa sunduğu tabletin özellikleridir. Sizden bir değerlendirme istiyorum.F/P olarak nasıldır?
Henüz alıp kullanan yok sanırım. Ben de hediye amaçlı almayı düşünüyorum ama özellikleri yeterli mi bilmiyorum.