Şimdi Ara

GS TV Maç Anlatımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

strese giriyorum bu adami dinlerken. Kalp krizi gecirecek gibi oluyorum yeminle.

:) Çok cıvık olmuş. Cıx. Bu arada baroni imzası kural dışı diye silmişler imzamı. Adminlere selam olsun...

manu imzası olsaydı silinmezdi kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 1-1'den sonra kalp krizi geçirecek sandım.
  • Bakın bu sağdaki ne zaman taklit yapsa biz gol yiyoruz. Beşiktaş maçında çene isali olmuş gibi habire konuştu, taklit yaptı ama bokunu çıkarıyor. Yenik durumdayken bide taklit yapması cinlerimi tepeme cıkarıyor açıkçası.
  • Dün izleyemedim buradan dinledim ve inanın pozisyonların hepsi gözünüzde canlanıyor. Eksikliğini hissetmiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Kulüp kanalları ve diğer kanallar dahil maç anlatımı yapan kanal/radyoları görünce belki de içlerinde en iyisi diyebilirim.
    Kesinlikle anlatım mükemmel, ama gollerde bu kadar bağırmasalar daha iyi olur sanki.

Aksine öyle daha güzel oluyor.Maçı anlatan adamın fanatik cimbomlu,samimi olduğu belli de sağdaki yapmacık bence de.Kimin ne dediği umrumuzda mı sanki resmi kanalımız.

• Bu ne ya..
  • Ali Ferahbot'u radyoda dinlemek daha iyiydi böyle bir garip oluyormuş.
  • Değişik olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Sağdaki eleman sipariş mi la Hareketleri çok yapmacık

zaten ünlülerin taklidini yapıyor , yapmacık olacak haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepenthe*

Bu nedir arkadaş

Adamın dibi bunlar dibiiii :))
    Digitürk alacaktım sırf bu adam yüzünden vazgeçtim..fenerli digitürk izlemektense kendi kanalımda maç izlerim hem daha içten anlatım ve arada taklit falan iyi yani :)

• Bu adamı Best fm den beri bilirim. Gstv ye geçmesine çok sevindim Gs'li olmasına daha çok sevindim. Kendisi süper maç anlatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne abi ya, amatörlüğünde bi sınırı var

hemena lıntılayıp taşlamayın. şu görüntüler harbiden amatörcedir.
    bizdede var böyle sesi bozuk bi adam program falan sunuyo o da olacak iş değil ama bu saçmalığı daha ilk kez görüyorum...
  • beyler dün akşamki maçın anlatımı var mı izlemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lich King!

/>

• dün akşamki ilk golun vieosunu buldum. Dün akşam skydan izlerken maçı salondan gs tv yi açmıştım ama gs tv çok geriden geldiği için senkron sorunundan dolayı kapatmıştım

• fenerli olmama rağmen eğlenceli komik
  • Birde böyle izleyelim

• Cluj maçında muhteşemlerdi. Beraber üzüldük beraber sevindik,coştuk. Çok sıcak bir program. Böyle bir spikeri GS TV nin almasıda büyük iş olmuş. Dsmartı olmayanlar maç zamanı evdeyseniz mutlaka GS TV izleyin. Öyle dandirik taraflı anlatıcılardan değil çok içten anlatıyor. Braga maçında final olacak bakalım hayırlısı olsun.
  • bir banamı geliyor bu tarz yaklaşımların saçma ve gereksiz olduğu hareketler felan çok itici normal anlatsana maçı ne gerek var şova galatasaraya yakışmıyor bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.