Bildirim
GS TV Maç Anlatımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ali ferahbot galiba bu , önceden radyoda hep dinlerdim çok güzel anlatıyor bence -
adam kavga edıyo sankı yaaa
ınsan ızlerken canlanıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Metin 0ktay
adam kavga edıyo sankı yaaa
ınsan ızlerken canlanıyo
Digiturk almaktan vazgeçtim -
adam harika anlatıyorquote:
Orijinalden alıntı: Uwais
Digiturk almaktan vazgeçtim
Alıntıları Göster -
10 dakkadır açmaya çalışıyordum konuyu ama iznim yokmuşquote:
Orijinalden alıntı: DreamingLight
adam harika anlatıyor
Alıntıları Göster
Anlatışı bırakın siz sağdaki adamın saçma sapan taklitlerine bakın
-
Goool diye bağırırken sanki kabız olmuş ıkınıyomuş gibi..quote:
adam harika anlatıyor
Alıntıları Göster -
yanında ki adam çok yapmacık bence. tek olsa daha iyi -
böylesini de ilk defa görüyorum, ses süper(di zaten) ama görüntü !quote:
adam harika anlatıyor
Alıntıları Göster -
Milan aynı sistemi uyguluyormuş galiba :Dquote:
Orijinalden alıntı: nburak.com
böylesini de ilk defa görüyorum, ses süper(di zaten) ama görüntü !
Alıntıları Göster -
2008'de 1-0 yendiğimiz Fener maçındaki spikerin "Haydi oğlum haydi oğlum goooooll" diyişini hiç unutamam.quote:
Orijinalden alıntı: nburak.com
böylesini de ilk defa görüyorum, ses süper(di zaten) ama görüntü !
Alıntıları Göster
Bu da iyi tabii. -
Oha Ntvspor'daki adamı mı almışız Mükemmel lan bu adam. Zaten heyecanlı anlatıyor, top ceza sahasının milim yakınına gelince kalbi olan dinleyemezquote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2024
2008'de 1-0 yendiğimiz Fener maçındaki spikerin "Haydi oğlum haydi oğlum goooooll" diyişini hiç unutamam.
Bu da iyi tabii.
Alıntıları Göster
-
Gstv çok değişti ne zaman açsam izlemeye dalıyorum çok sürükleyici ve izlenesi yayınlar yapılıyor, önceden ne zaman açsam eski maçlar yada saçma klipler vardı.. yeni yönetim bu klubü bambaşka bi hale soktu gerçekten..quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Oha Ntvspor'daki adamı mı almışız Mükemmel lan bu adam. Zaten heyecanlı anlatıyor, top ceza sahasının milim yakınına gelince kalbi olan dinleyemez
Alıntıları Göster
-
Yandaki adam neci allasen?quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
Gstv çok değişti ne zaman açsam izlemeye dalıyorum çok sürükleyici ve izlenesi yayınlar yapılıyor, önceden ne zaman açsam eski maçlar yada saçma klipler vardı.. yeni yönetim bu klubü bambaşka bi hale soktu gerçekten..
Alıntıları Göster
-
Kulüp kanalları ve diğer kanallar dahil maç anlatımı yapan kanal/radyoları görünce belki de içlerinde en iyisi diyebilirim.
Kesinlikle anlatım mükemmel, ama gollerde bu kadar bağırmasalar daha iyi olur sanki. -
Abi yandaki adam ne lan öylequote:
Orijinalden alıntı: murselsevim
Kulüp kanalları ve diğer kanallar dahil maç anlatımı yapan kanal/radyoları görünce belki de içlerinde en iyisi diyebilirim.
Kesinlikle anlatım mükemmel, ama gollerde bu kadar bağırmasalar daha iyi olur sanki. -
Sağdaki amaçsız amca nedir öyle harbidenquote:
Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer
Abi yandaki adam ne lan öyle
Alıntıları Göster
-
strese giriyorum bu adami dinlerken. Kalp krizi gecirecek gibi oluyorum yeminle. -
Sağdaki eleman sipariş mi la Hareketleri çok yapmacıkquote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg
strese giriyorum bu adami dinlerken. Kalp krizi gecirecek gibi oluyorum yeminle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg
strese giriyorum bu adami dinlerken. Kalp krizi gecirecek gibi oluyorum yeminle.
:) Çok cıvık olmuş. Cıx. Bu arada baroni imzası kural dışı diye silmişler imzamı. Adminlere selam olsun...
Benzer içerikler
- forma imza kalemi
- galatasaray kaptanları listesi
- en iyi altyapı takımları türkiye
- forma orjinallik sorgulama
- meşale nerede bulunur
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X