Bildirim
GS TV Maç Anlatımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ali ferahbot galiba bu , önceden radyoda hep dinlerdim çok güzel anlatıyor bence -
adam kavga edıyo sankı yaaa
ınsan ızlerken canlanıyo -
Digiturk almaktan vazgeçtim -
adam harika anlatıyor -
10 dakkadır açmaya çalışıyordum konuyu ama iznim yokmuş
Anlatışı bırakın siz sağdaki adamın saçma sapan taklitlerine bakın -
Goool diye bağırırken sanki kabız olmuş ıkınıyomuş gibi.. -
yanında ki adam çok yapmacık bence. tek olsa daha iyi -
böylesini de ilk defa görüyorum, ses süper(di zaten) ama görüntü ! -
Milan aynı sistemi uyguluyormuş galiba :D -
2008'de 1-0 yendiğimiz Fener maçındaki spikerin "Haydi oğlum haydi oğlum goooooll" diyişini hiç unutamam.
Bu da iyi tabii. -
Oha Ntvspor'daki adamı mı almışız Mükemmel lan bu adam. Zaten heyecanlı anlatıyor, top ceza sahasının milim yakınına gelince kalbi olan dinleyemez
-
Gstv çok değişti ne zaman açsam izlemeye dalıyorum çok sürükleyici ve izlenesi yayınlar yapılıyor, önceden ne zaman açsam eski maçlar yada saçma klipler vardı.. yeni yönetim bu klubü bambaşka bi hale soktu gerçekten..
-
Yandaki adam neci allasen? -
Kulüp kanalları ve diğer kanallar dahil maç anlatımı yapan kanal/radyoları görünce belki de içlerinde en iyisi diyebilirim.
Kesinlikle anlatım mükemmel, ama gollerde bu kadar bağırmasalar daha iyi olur sanki. -
Abi yandaki adam ne lan öyle -
Sağdaki amaçsız amca nedir öyle harbiden -
strese giriyorum bu adami dinlerken. Kalp krizi gecirecek gibi oluyorum yeminle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağdaki eleman sipariş mi la Hareketleri çok yapmacık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg
strese giriyorum bu adami dinlerken. Kalp krizi gecirecek gibi oluyorum yeminle.
:) Çok cıvık olmuş. Cıx. Bu arada baroni imzası kural dışı diye silmişler imzamı. Adminlere selam olsun...
Benzer içerikler
- forma imza kalemi
- forma orjinallik sorgulama
- gs bonus kart
- galatasaray kaptanları
- formadan isim silme
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X