Şimdi Ara

GS ve FBlileri tebrik etmemiz lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe
    Konyaspor 2-1 Beşiktaş

Senede 3 gün.Ben de tebrik ediyorum arkadaşları
  • Tebrik değil,akıl ihsan etmemiz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark Power -- 7 Ağustos 2017; 15:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Bunlar icin besiktasin kaybettigi sayili gunler milli bayram ilan edilmeli. Cidden seviniyor coluk cocuk.

Son 2 seneye kadar hergün bayramdı o zaman bize ? Galatasaray ve Fenerbahçenin kötü olduğu son 2 sezonda anca birşeyler yapabildiniz, daha önceki sezonlar nerdeydiniz ? Dün patladı işte şişirdiğinz balon
  • Geçmişe takılıp kalan camiaların sonu pek iyi olmuyor. 2 yıl önceye kadar sen sevindin artık ben seviniyorum. Bu 2 yıldır kötüyüz geyiğine de bayılıyorum. Bu yılda kötü müsün? Beşiktaş bölümünde konu açtım eğer bu senede kötüysen şimdi söyle sezon sonu çift hane fark yiyince ağlama.
  • Bitmedi idrar yarışınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Geçen sene biri 3. diğeri 4. olmuşlar, birisi Avrupa'ya daha en başta dandik bir takıma elenmiş, diğeri ön elemeyi ite kaka geçmiş, aynı gün en sevdikleri oyuncularını elinden almışız. Eh ligde bize diş geçiremiyorlar

Normal yani Onlar da etten kemikten, kim olsa böyle tepki verir, mazur görün onları yazık

13 yıldır bizi Kadıköy'de yenemiyorsunuz. Geçen yıl 3 maçın birini kendi evinde kaybettin, 9 kişi kalan takımı yenemedin. Vodafone'da derbi galibiyetin yok. Ligin en çok şampiyon olan 3. takımısın. Sallayacaksan düzgün salla. Ligde bize diş geçiremiyorlar diyor. Las Palmas'tan 4 yiyen takım turu zor geçtiler muhabbeti yapmasın bi' zahmet. 4 yıl üst üste 3. olduğunuzda eve kapanıp ağlıyordunuz herhalde siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 7 Ağustos 2017; 16:17:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun birader, iki senedir kim şampiyon oluyor ligde? Siz mi?
  • quote:

Ben ne diyorum sen ne diyorsun birader, iki senedir kim şampiyon oluyor ligde? Siz mi?

Sizde 2 sene şampiyonluğu ne çok abarttınız. 7 sene sonra görünce normal tabii. 2 sene şampiyon oldunuz diye sonsuza kadar mı olacaksınız ?
  • quote:

Geçmişe takılıp kalan camiaların sonu pek iyi olmuyor. 2 yıl önceye kadar sen sevindin artık ben seviniyorum. Bu 2 yıldır kötüyüz geyiğine de bayılıyorum. Bu yılda kötü müsün? Beşiktaş bölümünde konu açtım eğer bu senede kötüysen şimdi söyle sezon sonu çift hane fark yiyince ağlama.

Benmi ağlıyorum ? ağlama konusunda kimse size rakip dahi olamaz Evet bu sezonda kötüyüz ama elbet bir şekilde bununda üstesinden geliriz merak etme sen, 8. olduğumuz sezonun ertesi feneride beşiktaşıda ezip geçmişliğimiz var alışkınız böyle durumlara. Düne kadar fbjk kardeşliğiniz vardı şimdi it gibi birbirinize dalaşıyorsunuz en çok buna gülüyorum Biz geçmişe takılıp kalmadık ama geçmişimizle gurur duyuyoruz kesinlikle, Türkiye'nin en başaralı futbol klübüyüz ve başarıları göz önüne koyarsak rakibimiz dahi değilsiniz. 2 sezondur beşiktaş şampiyon olduğunda her seferinde tebrik ettim bu sene şampiyon olun yine tebrik ederim ama sanki senelerdir ligi kavuruyormuşsunuz, avrupa kupalarında başarıdan başarıya koşuyormuşsunuz gibi triplere girmeniz oldukça gülünç, az yüksekten uçun

• 8. olduğun sezondan sonrası derken şike süreci peşkeş çekilen stad oyuncularını afalayacağın trabzon gibi faktörler vardı. Bir yıl önce 28 puan fark yiyincede o gazla sezona girdin ama elinden sadece farkı 13'e düşürmek geldi. Mazide itelenmiş bir takımsın sadece devrin bitti.
  • quote:

Ligde en çok şampiyon olan 3. takımsınız dedim ya. Sanki FB-GS hiç üst üste şampiyon olmamış gibi davranıyorsunuz. Bir sezon 3. olduk diye ne yapalım? Siz 4 sene üst üste oldunuz tavsiye var uygulayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 7 Ağustos 2017; 17:0:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

8. olduğun sezondan sonrası derken şike süreci peşkeş çekilen stad oyuncularını afalayacağın trabzon gibi faktörler vardı. Bir yıl önce 28 puan fark yiyincede o gazla sezona girdin ama elinden sadece farkı 13'e düşürmek geldi. Mazide itelenmiş bir takımsın sadece devrin bitti.

Yazmaya devam et hocam kahkaha atıyorum sayende Yüksek uçan kuşum, yüreği sarhoşum şarkısını armağan ediyorum sana İtelenerek uefayı,süper kupayı ve nice başarılar kazandık değilmi ? siz ne kazandınız o sırada ? 1903 yılından beri Türkiye Cumhuriyetine bir tane bile avrupa başarısı sağlayamamış takımın taraftarı ? Vodafone arena'da bizi tanrılar bile yenemez diyen güruhlardan mantık çerçevesinde cevap beklemekle hata yaptım zaten, geçen sezon o kötü halde bile süper kupayı vermedik size, dün gecede konya sayesinde balonunuzun sönmeye başladığını hep beraber gördük, o yüzden zaten sizdeki bu kuyruk acısı Hakem kollamalarıyla anca şampiyon oldunuz geçtiğimiz sezon ama balonunuz sönüyor yüksek uçan kuşum :)

• hakem kollamalarıyla şampiyonluğu en iyi siz bilirsiniz. Bir sezonda 17 panaltı mı dersin, kk görmeden şampiyonluk mu dersin. Bugun grurur duyacak bir şeyin kalmadı. Bende sana mazide kaldı aşk şarkısını hediye ediyorum. Gerçi unutmuşum ostersuds tarihine geçtin. ilk avrupa galibiyeti var. Büyük gurur vesilesi. 10 yıllık takımın tarihine altın harflerle kazındın. Bununla gurur duyabilirsin
  • quote:

hakem kollamalarıyla şampiyonluğu en iyi siz bilirsiniz. Bir sezonda 17 panaltı mı dersin, kk görmeden şampiyonluk mu dersin. Bugun grurur duyacak bir şeyin kalmadı. Bende sana mazide kaldı aşk şarkısını hediye ediyorum. Gerçi unutmuşum ostersuds tarihine geçtin. ilk avrupa galibiyeti var. Büyük gurur vesilesi. 10 yıllık takımın tarihine altın harflerle kazındın. Bununla gurur duyabilirsin

İşte senin sorunun burda, ben kötü halimize kötü derim, o 17 penaltılı sezondada asla aptal gibi takımımı savunmam ama senin ve senin gibilerin körü körüne sanki ligi kasıp kavuruyormuş havalarına girmesi gülünç. O maç hakkındada haklısın mesela, ilklerin ve enlerin takımıyız Ben kötüye kötü, iyiye iyi derim işte sizde bu yok anlatabiliyormuyum ? kendi küçük çaplı dünyanızda beşiktaş en iyiiiii, oğuzhan 150 milyon euroo demeye devam edin :)) Benim gurur duyacağım zaferlerimiz say say bitmez ama sizdekiler sayılı malesef, eh hal böyle olunca haliniz ortada. Sonradan görme olmak böyle birşey

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    E tamam işte 2 senedir bize diş geçiremiyorsunuz normal diyorum bende uzatmaya gerek yok.
  • Neymarin 220 oldugu yerde oguzhan 300 milyon euro oldu mu? Seni geren ne? 2 yildir oguzhan 50 milyon euro muhabbeti. Oguzhani 500 bin euroya aldik 1.5 milyona oynuyor. Kac milyon euro oldugunun bir onemi yok. Onemli olan gs yi bu iki yilda 4 lig macinda 3 kez yenmemiz. Bunu da 50 milyon euroluk oguzhanla yapmamiz. Bu mu acitiyor sizi. O mevkide oynattigin 3 milyon imza parasi yillik 3.5 verdigin selcuk dokuluyor diyemi her mesaja oguzhan 50 milyon yaziyosunuz? Biz oyuncumuzu degerli goruyoruz. Degeride 20 milyon euro veren olursa alir olmazsa bizde sampiyon olmaya devam eder. Sen gecmiste gorduklerine odaklan ben gelecekte goreceklerime. Bu yil 50 milyon euro bonservise harcadin. Kapasiten yeterse sampiyon ol. Olamayinca biz kotuyduk diye aglama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Komik bir özgüven.

3 gün önce menemen üzerinden bir fukara edebiyatı yapıyordunuz. Baya baya yapıyordunuz hemde sembolünüz oldu malum. Başkandan hocaya futbolcuya.

2 takımın da en kötü dönemine denk geldiniz çok sürmez asıl yerinize dönmeniz.

Ne 2 takımı yahu geri kalan 17 takım kötü durumda öyle olmasa bjk küme düşerdi zaten.
  • quote:

Neymarin 220 oldugu yerde oguzhan 300 milyon euro oldu mu? Seni geren ne? 2 yildir oguzhan 50 milyon euro muhabbeti. Oguzhani 500 bin euroya aldik 1.5 milyona oynuyor. Kac milyon euro oldugunun bir onemi yok. Onemli olan gs yi bu iki yilda 4 lig macinda 3 kez yenmemiz. Bunu da 50 milyon euroluk oguzhanla yapmamiz. Bu mu acitiyor sizi. O mevkide oynattigin 3 milyon imza parasi yillik 3.5 verdigin selcuk dokuluyor diyemi her mesaja oguzhan 50 milyon yaziyosunuz? Biz oyuncumuzu degerli goruyoruz. Degeride 20 milyon euro veren olursa alir olmazsa bizde sampiyon olmaya devam eder. Sen gecmiste gorduklerine odaklan ben gelecekte goreceklerime. Bu yil 50 milyon euro bonservise harcadin. Kapasiten yeterse sampiyon ol. Olamayinca biz kotuyduk diye aglama.

Ben zaten kötü olduğumuzu kabul etmişken, senin eleştirilerine bile hak verirken senin hala 'siz kötüsünüz böyle yendik şöyle yaptık' diye ağlaman ? Bana ağlama diyorsun kendin salya sümük ağlıyorsun farkında değilsin :) Ağlama duvarına gitmeni öneririm çok ciddiyim anca orası paklar senin gibileri, ne kadar yüksekten uçarsan düşüşünde o kadart sert olur minik kartal :)

• quote:

E tamam işte 2 senedir bize diş geçiremiyorsunuz normal diyorum bende uzatmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Siz böyle konuşma cesaretini nereden buluyorsunuz? Herhangi bir başarısı olmayan, sıradan bir kulüpsünüz. İki sene üst üste şampiyon oldunuz diye burnunuz tavana değiyor adeta. Pardon siz o formayla Chelsea galibiyeti almıştınız unutmuşum.

diyenin tuttuğu takım 5 uefa 7 şampiyonlar ligi aldı.

En azından sizden daha başarılıyız her alanda. Ayrıca önce 'velet' yazıp sonradan editlediğin için teşekkürler. Saygıda kusur etmeyenin kredisi büyüktür.

evet tepkin çok çocukça gelmişti ama kendi yazdığımı okuyunca yanlış olduğunu farkettim...

Bizden daha başarılısınız da bizim yapamayıp sizin yaptığınız ne var merak ettim. aynı kupayı biz 15 defa almışız siz 19 defa almışsınız ve bunun türevleri, gören de her sene uefa , şampiyonlar ligi alıyorsunuz sanar. Benim takıldığım nokta var... Fenerbahçeli kendini ne konuda başarılı görüyor çok merak ediyorum hangi dev aynasındasınız? sizdeki kupaların hepsinden bizde de var, neyin havası bu çözemiyorum. (futboldan bahsediyorum, basketbol çok ayrı bi konu onu ayrı başlıkta tartışırız)

sonuçlanmamış hayali birsürü başarınız var , bi de BJK lılara diyorlar kendini çok abartıyor diye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.