Şimdi Ara

GS ya da Bilkent Siyaset mi, Ankara ya da İstanbul Hukuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galatasaray siyaset bilimi, Bilkent siyaset bilimi ve kamu yönetimi ve Ankara ya da İstanbul hukuk arasında çelişkide kaldım. Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ankara hukuk tabikide
  • Yukarı

• Bilkent yazardım büyük ihtimalle bunun nedeni ise pek hukuk istememem olabilir.Şu da var Ankara hukuk yazarsan bir kaybın olmaz yine.
  • Benim de Bilkent'e içim ısındı ama karar veremedim. :) Peki Galatasaray mı Bilkent mi desem?

• les hautes lumieres kullanıcısına yanıt
    Bilkent
  • Fransızcayı yaparım diyorsan Galatasaray Siyaset, mezun olduğunda Fransız kökenli şirketlerin takibinde olacaksın, muhtemelen işsiz kalmazsın.
  • Dil konusunda sıkıntım olacağını düşünmüyorum. Fransızca olması iyi de olabilir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: les hautes lumieres

Benim de Bilkent'e içim ısındı ama karar veremedim. :) Peki Galatasaray mı Bilkent mi desem?

Bilkent

Ya bilmiyorum Üniversite gezisi yapmıştık boundan bilkente odtü ye kadar en güzeli,en ayrıcalıklısı bilkent geldi bana

kendi düşüncemdir

• GSÜ siyaset hakkında bilgisi olan yok mu?

• Yukarı

• O nickle GSÜ Siyaset yazmaman ayıp olur. Fauve severim bu arada.
  • bilkent
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Beyoğlu

O nickle GSÜ Siyaset yazmaman ayıp olur. Fauve severim bu arada.

Aslında Bilkent'e yakın gibiydim ama bu mesaj sonrası biraz Galatasaray'a kaydım. Kafam iyice karıştı. ≠

• quote:

quote:

Aslında Bilkent'e yakın gibiydim ama bu mesaj sonrası biraz Galatasaray'a kaydım. Kafam iyice karıştı. ≠

inceyi gördüm ≠

Bu işler biraz da senin üniversiteden ne beklediğine bakar.

Açıkçası ben İstanbul'da büyüyen biri olarak Ankara'da kesinlikle oturmazdım. Bunu dışardan söylemiyorum, geçen sene ODTÜ tutmasına rağmen Ankara'ya gitmemek için tercih etmedim.

Bilkent'in büyük bir kampüsü var, dolayısıyla dışardan soyutlanmış bir kampüs hayatı istiyorsan Bilkent güzel. Galatasaray'ın oldukça küçük bir kampüsü var ama İstanbul'un en merkezi konumunda, okuldan çıktığın zaman Taksim'den tut Bebek'e kadar her yer yakınında.

Bilkent de İngilizce üzerine yoğunlaşacağın için muhtemelen daha iyi İngilizcen olur. Galatasaray'da ek olarak Fransızcan iyi olacak, İngilizcen senin okulda veya okul dışında ne kadar geliştirdiğine bakar.

İkisi de güzel üniversite, muhtemelen ikisi de fazla pişman etmez ama Galatasaraylı olmak farklı.

• quote:

quote:

quote:

inceyi gördüm ≠

Bu işler biraz da senin üniversiteden ne beklediğine bakar.

Açıkçası ben İstanbul'da büyüyen biri olarak Ankara'da kesinlikle oturmazdım. Bunu dışardan söylemiyorum, geçen sene ODTÜ tutmasına rağmen Ankara'ya gitmemek için tercih etmedim.

Bilkent'in büyük bir kampüsü var, dolayısıyla dışardan soyutlanmış bir kampüs hayatı istiyorsan Bilkent güzel. Galatasaray'ın oldukça küçük bir kampüsü var ama İstanbul'un en merkezi konumunda, okuldan çıktığın zaman Taksim'den tut Bebek'e kadar her yer yakınında.

Bilkent de İngilizce üzerine yoğunlaşacağın için muhtemelen daha iyi İngilizcen olur. Galatasaray'da ek olarak Fransızcan iyi olacak, İngilizcen senin okulda veya okul dışında ne kadar geliştirdiğine bakar.

İkisi de güzel üniversite, muhtemelen ikisi de fazla pişman etmez ama Galatasaraylı olmak farklı.

Özellikle İngilizceyi pek sevmeyen ama Fransızcaya ilgi duyan biri için tabii ki Galatasaray ama İstanbul dışında olduğum için ve Galatasaray'ın yurdu vs. olmadığı için karar veremiyorum, burs imkanları nasıl hiçbir fikrim yok maalesef. ≠

• Yukarı

• BİLKENT SİYASET
  • Yukarı

• Bu bölümlerin herhangi birinde okuyan ya da tanıdığı olan yok mu? Bilgiye ihtiyacım var ona göre tercih yapacağım, siyasette iş olanağı nasıldır, Galatasaray diye gidip işsiz kalmayayım?..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.