Şimdi Ara

GS ye verilen penalti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VAR'dakiler uyarmiyor mu ?? Yeter artik yeterrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hüüüüüüüüüüüü :DDD
  • Seni neden gerdi anlamadim? Galatasaray da, Trabzon da dusme hattinda degil. Seni ilgilendirmeyen bir mac bu.

• hakemlerde insan hata yapabilir arkadaşım
  • Benzeri 2-2 biten maçımızda verilirken böyle demiyordun ama uyanık
  • Bildiri der susarım hadi selametle.
  • Verilemeyenlerede konu aç mümkünse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konunun yeri burası mi ?

• hakemlerimizde hata yapabilir lütfen onları etki altına almıyalım
    imza 17 klüp

bu arada çatır çatır penalti kimse bu galbiyete gölge düşüremez
    sezon başından beri aleyhimize yapılan operasyonlar olmasa
    başakşehirle aramızda en az 7 puan fark vardı
  • uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    hocam sen de fenerbahçe bölümündesin dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

hocam sen de fenerbahçe bölümündesin dikkat et.
    Valla ben futbol bölümüne girdim orada çıktı bu. Başlıkta GS dediği için girdim. Haklısın daha dikkatli olmak lazım
  • uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    yok be ya şaka takıldım ben bence gs' nin penaltısı doğru. dokunmayacaksın futbolcuya, kaleci gs' li topçuya dokunuyor. ama şu yeni golcüye hakem dokunamadı ya ben de erman toroğlu gibi ohaaa diyorum. bunu hatay maçında da hakem yaptı. bu ligin sonu karakolluk olacak. ortalıkta dönüyor bir şeyler.
  • Gs penaltısı hakem uygulamalarına bakarsak doğru , Ts penaltısını niye vermedi onu anlamadım.İki pozisyon da penaltı.

Gs-Fb maçında aynısı oldu İsla pası attıktan sonra Muslera İsla'ya çarptı penaltı verildi bu pozisyonun da farkı yok , orada verilmeseydi burada da verilmezdi.
  • Arkadas konuyu yanlış hesapla acmış sanırım

• Hakemleri savunan bildiriyi imzalayıp hakemlere muazzam bi hata yapma hakkı verdirttiniz. Artık hatalara ağzınızı açma lüksünüz yok onu 17 kulübü hakemler için toplayıp imza attırtmadan önce düşünecektiniz.

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Ali Koc büyüksün. FB'yi küme düsme hattina soktu. Bildiri yüzünden taraftar hakeme de sallamiyor. Bütün tepkiler takima
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Ali Koc büyüksün. FB'yi küme düsme hattina soktu. Bildiri yüzünden taraftar hakeme de sallamiyor. Bütün tepkiler takima
    Adamlar vizyonerlikten kendileriyle ilgili elestiri bile yapmıyor. Alakasız Macı elestiriyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Hakemleri savunan bildiriyi imzalayıp hakemlere muazzam bi hata yapma hakkı verdirttiniz. Artık hatalara ağzınızı açma lüksünüz yok onu 17 kulübü hakemler için toplayıp imza attırtmadan önce düşünecektiniz.
    Allah allah bunu kim söylüyor?Siz bize ayrıcalık tanıyın diye federasyona baskı yapmayı alışkanlık haline getirdiğinizden ötürü,size hadi lenn denildi sadece.Kendinize göre yontmayın olayları boşuna.Ki bu yapılmış hali yani,bir de o bildiriye cevap verilmese neler yaşanacakmış kimbilir?

Sadede gelirsek,3 dakika boyunca vara bakıpta,ilk 20 dakikada(19:59) gol olur tahminimi yakan hakem heyetine ayrıca kırgınım.Diegne golu attığında muhtemelen saate bakan tek insan evladı benim.17. dakikada çalınan düdüğün penaltısı,20:01'de gol oldu2 saniye uleynn:)Trabzon 2. golü atar,4.5 üstü olur tahminlerimide üst üste koyarsak,takriben 1500 liramı yedi hakem:)

• quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Allah allah bunu kim söylüyor?Siz bize ayrıcalık tanıyın diye federasyona baskı yapmayı alışkanlık haline getirdiğinizden ötürü,size hadi lenn denildi sadece.Kendinize göre yontmayın olayları boşuna.Ki bu yapılmış hali yani,bir de o bildiriye cevap verilmese neler yaşanacakmış kimbilir?

Sadede gelirsek,3 dakika boyunca vara bakıpta,ilk 20 dakikada(19:59) gol olur tahminimi yakan hakem heyetine ayrıca kırgınım.Diegne golu attığında muhtemelen saate bakan tek insan evladı benim.17. dakikada çalınan düdüğün penaltısı,20:01'de gol oldu2 saniye uleynn:)Trabzon 2. golü atar,4.5 üstü olur tahminlerimide üst üste koyarsak,takriben 1500 liramı yedi hakem:)

Alıntıları Göster
    Sonunda geldiniz gene Galatasaray'ın yoluna. Biz dedik hakemler artniyetli diye siz yok onlar insandır hata yapar diye 17 kulüp birleşip zırva bildiri yayınladınız. Noldu şimdi ? Galatasaray gene haklıymış demek ki. Bişe biliyoruz da konuşuyoruz.
    Boşuna demedik 1>17 diye.

• Bütün galatasaraylı arkadaşların da bu Fenerbahçe bölümünde takılması trajikomik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.