Şimdi Ara

GS72 6QE mi GT72S Dominator Pro G 6QD mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İkisininden hangisini alırsan al pişman olmazsın. GT72S'de, GT72'ye göre tasarım daha iyi görünüyor ve bellek kapasitesi 32GB.
  • Bi türlü karar veremedim hatta ge72 6qf ile kafam biraz daha karıştı. Deneyimli arkadaslardan yorum bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet sen misin bu kardeş
  • ne için kullanıcağına bağlı gs60 ghost kullandım 1 hafta iade edip gs72 siparişi verdim bugun ebrar bilgisayar'dan. bana kalsa gs72 al performans olarak aynı güncel oyunlarda 8 gb bile rahat yeterken 16 gb hayli hayli yeter 32 ye gerek duymazsın. geri kalan özellikleri aynı zaten. en önemli farkı ağırlığı arada 1kilodan fazla var. ilk başlarda az görünebilir ama yaklaşık 4.5 kg bataryası ile asus g750 kullanmış biri olarak söylüyorum 1 ay zor tahammül ettim. ha dersen çok taşımıyorum ev stabil kalıcak o başka . soğutması çok iyi gs serilerinin full metal aliminyum kasa sağ ve sol taraftan çiftyonlügüzel soğutması var. daha ince daha hafif daha kibar daha asil duruyor.tabi sana kalmış bu benim görüşüm..
  • GS serisi biraz daha taşınabilirlik ön planda tutularak üretilmiş bir seri bilgisayarı her gün taşıyacak biriysen GS serisini öneririm yoksa GT serisi her türlü daha iyidir. Isınma ve performans bakımından testlere bakmak lazım ancak GT serisi biraz daha geniş olduğundan soğutması daha kolaydır diye düşünüyorum. Attığın linkteki 2 bilgisayar da ayrıca aklına takılan GE72-6QF modeli de hemen hemen aynı donanımlara sahipler zaten performans açısından çok bir fark olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi ben 3ü arasında kalmış olsam çok taşıma işi yapmadığım için GT72S i seçerdim. GT serisi GE serisine göre daha üst seri zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.