Şimdi Ara

Gsm geçmişini öğrenme (Mesajlar) Savcılık ile (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
8
Favori
335.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

Orijinalden alıntı: tion67

MAHKEME VEYA SAVCILIK GEÇMİŞE DÖNÜK NEKADAR ZAMANLIK AYRINTI İSTEYEBİLİR 6 AY 1 YIL ? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA

6 ay bildiğim kadarıyla...siz olayı detaylı anlatırsanırz yardımcı olabilirim...

Alıntıları Göster
    hat benim üzerime ama eşim kullanıyor şüpeleniyorum ve benden boşanmak istiyor bende dökümanları çıkartırım dedim şimdi çıkarttırmak istiyorum savcılık yada mahkeme nekadarlık bir döküman çıkartıyor böle bir durumda sms olsun görüşme detayları olsun geçmişe dönük nekadar bir zamanlık şey cıkarttırıyor veya gsm firmasınında sınırları varmı nekadarlık verebiliyor....

• Ya bende konuda birsey sormak istiyorum Aslinda ozel ama baska carem yok . Ben 2 yillik sözlümden ayrildim ailem iliskimizi hic onaylamamisti ve simdi eski sevgilim beni tehdit ediyor birbirimize attigimiz mesajlari savciliktan alip aileme vermekle ben o hatti iptal ettirip yeni bir hat aldim ama yinede bunu yapabilir mi veya o mesajlar hala kayit altindaysa nasil yok edebilirim bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayten2508

Ya bende konuda birsey sormak istiyorum Aslinda ozel ama baska carem yok . Ben 2 yillik sözlümden ayrildim ailem iliskimizi hic onaylamamisti ve simdi eski sevgilim beni tehdit ediyor birbirimize attigimiz mesajlari savciliktan alip aileme vermekle ben o hatti iptal ettirip yeni bir hat aldim ama yinede bunu yapabilir mi veya o mesajlar hala kayit altindaysa nasil yok edebilirim bilen var mi?

Konu mahkemeye intikal etmediği sürece keyfi olarak o bilgiyi alamaz ancak hakkınızda suç duyurusunda bulunur ve mahkemelik olursunuz ondan sonra o bilgi mahkeme dosyasına konulur. Kişiye al bu mesajı götür anneciğine göster diye verilmez ama cinayet vb durumlar hariç her durum kendi içinde farklılık gösteriyor. Tabi avukat değiliz kısıtlı hukuk bilgimizle konuşuyoruz en doğru bilgi avukatlarda çok çok önem veriyorsanız onlara sorarsınız.

Ayrıca mesajı silme diye birşey söz konusu değil gsm operatöründe tüm kayıtlar mevcut. Fakat bu işler zor ve sorunlu düşünün yani hrant dink davasında bile şirket bilgiyi son ana kadar vermedi yani öyle kolay değil bu işler kişisel bilgiler öyle ulu orta paylaşılmaz rahat olun. Sözlünüz birşey yapamaz ayrıca ayrılmış olmanızda sizin faydanıza olmuş bu şekilde sevdiği insanı tehdit eden biri size ilerde neler yapmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: orkumlol123

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze iyi forumlar.

Ben bundan bir kaç ay önce sevgilim tarafından aldatıldım ve şuanki kullandığı hat benim üzerime.

Ben beni aldattığı kişiyle yapmış olduğu tüm msjları içerikleriyle birlikte öğrenmek istiyorum bu mümkün mü ?

Savcılıkdan alınıyor diye duydum ama geçerli bi neden gerekli diyorlar. Aldatıldığımı ıspat amaçlı istiyorum desem alabilirmiyim acaba ? Veya başka geçerli bi neden bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi ?

Ben bu olayı İfadesiz veya mahkemesiz bi şekilde halletmek istiyorum bu mümkün mü ?

Lütfen bilgisi olan arkadaşlarımız warsa yardımcı olsnlar. Aldatıldığım kişi benim evleneceğim kişi yani nişanlımdı bu yüzden bu kadar uğraşıyorum.

HERKEZE İYİ FORUMLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
    ŞİMDİDEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM ...
    s.a arkadaşlar benim bi kız arkadaşm var ve telfndan msjlaşıyoruz sürekli.arkadaşımın hattı abisinn üzerine.ne zaman abisinn kulağına bişeyler gitse msjlarımızın dökümanını çıkartmasından korkuyoruz.hiçbir adli vaka yok tehdit vs. bi durumda yok sadce abisi kardeşim kimle ne sıklıkta msjlaşıyor diyo bu bilgileri bulabilrmi,msjların dökümanını alablrmi LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN ŞİMDİDEN TEŞEKKRLER HAYIRLI GECELER.. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanduruakan

s.a arkadaşlar benim bi kız arkadaşm var ve telfndan msjlaşıyoruz sürekli.arkadaşımın hattı abisinn üzerine.ne zaman abisinn kulağına bişeyler gitse msjlarımızın dökümanını çıkartmasından korkuyoruz.hiçbir adli vaka yok tehdit vs. bi durumda yok sadce abisi kardeşim kimle ne sıklıkta msjlaşıyor diyo bu bilgileri bulabilrmi,msjların dökümanını alablrmi LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN ŞİMDİDEN TEŞEKKRLER HAYIRLI GECELER.. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Alıntıları Göster
    VE kız reşit değil kardeşlerim buna göre cvp verin lütfen

• Amac mesaj sayısını öğrenmekse bu çok kolay GSM müşteri hizmetlerinden istenirse geriye dönük bilgi alınabilir ben detay fatura istiyorum o nedenle on line işlemlerden bile bu bilgiye ulaşabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiésto

mesajlar içerikleri ile birlikte 6 ay kayıt ediliyor. En son 6 aylık mesajları çıkarılabilir. Eğer iş mahkemeye dökülürse savcılık aracılığıyla mesajlarını operatorunuzden isteyerek alabilirler...

kısa mesajların içeriği hiç bir operatör tarafından hiçbir suretle kayıt altına alınmaz. kişisel bilgilerin gizliliği ve özel hayata müdehale gibi kanun maddeleri gereğince msj dane yazıldıgını görülemez. sadece kime kac tane msj gönderildiği görülebilir. hat faturalı ise sınırsızdır bu faturasız ise son 6 aydır. ancak görüşme detaylarını sadece hattın yasal sahibi cıkarabilir.

buna göre sen bosuna yüreğini yorma rahat ol :)

eğer msjların içeriği alınmak istenirse hattın yasal sahibi tarafından savcılıga başvurulur ( tehdit edildiği can güvenliği vs önemli sebeplerden dolayı) ve savcılık operatörden kayıt tutmasını ister. ancak sen dilekce verdiğin tarihten itibaren bu gibi bilgiler kayıt altına alınır. öncesi yine alınmamıştır. alınamaz. bunuda yine hattın yasal sahibi yapabilir. sen kullansan bile hattı yapamazsın :)

iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tion67

s.a arkadaslar,eşim benden boşanmak ıstıyor zamanında aldatmışdım neyse ama şimdi bende ayrılmak ıstıyor şüpeleniyorum kullandıgı hattı benım üzerime ben bu dökümanları cıkarttırabılırmıyım ve ben kullanmadıgım için savcılık buna karşı cıkarmı

hattın yasal sahibi oldugunuz için savcılık mahkeme hiç birisi karışamaz ve görüşme detaylarını istemenizden onların haberş bile olmaz. arayın operatörünüzün müşteri hizmetlerini size anne baba adı dıgum tarihi annenizin kızlık soyadı gibi en fazla 4 soru soracaklar. sorulara dogru cevap verirseniz görüşme detaylarını ister adresinize posta yoluyla ister mail adresinize e-posta olarak alabilirsiniz. Ancak, kullanılan cep telefonuna bilgi amaçlı sms gönderilir. görüşme detaylarınız adresinize en kısa zamanda gönderilecektir şeklinde. bu da aklınızda olsun.

iyi forumlar.

• quote:

sadece sana kac tane msj gönderdiğini görebilir. sistem bunları log olarak kaydeder. örnegin;

542xxxxxxxxxx 1 sms 06,06,2012 19,18
    542xxxxxxxxxx 1 sms 06,06,2012 19,22

şeklinde. onun haricinde içeriğini göremez.

tşk.

• quote:

hangi tarih saatte kime mesaj atmış çok rahat bulabilir içeriğinide sorarak rahatlıkla öğrenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 26 Haziran 2012; 22:41:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

hangi tarih saatte kime mesaj atmış çok rahat bulabilir içeriğinide sorarak rahatlıkla öğrenebilir

savcılık kararı olmadan kimse içeriğini öğrenemez. savcılık kararı da şöyle bugun basvurdun savcılıga bugünden sonrakileri kaydeder operatör onun haricindekiler kaydedilmez.

numaramı vereyim size msj içeriklerimi ögrenin kaç msj içeriğimi ögrenirseniz o kadar 1000 lira verecem size :))

10 msja 10.000 lira 100 msja 100.000 lira. varmı iddiaya giren

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinmustafa1987

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

savcılık kararı olmadan kimse içeriğini öğrenemez. savcılık kararı da şöyle bugun basvurdun savcılıga bugünden sonrakileri kaydeder operatör onun haricindekiler kaydedilmez.

numaramı vereyim size msj içeriklerimi ögrenin kaç msj içeriğimi ögrenirseniz o kadar 1000 lira verecem size :))

10 msja 10.000 lira 100 msja 100.000 lira. varmı iddiaya giren

Mesaj icerigini kardeşine sorarak öğrenir demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mgokhang

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun umarım bi şey çıkmaz...ben şöyle biliyorumdoğrumu yanlışmı emin değilim sadece daha önce duyduğum bir şey bir arkadaşımın başına gelmişti sanırım son bir ayı çıkartıyor ve senin ailen adına kayıtlı bir hatta işlem yaptırabileceklerini düşünmüyorum...

aynen senin hattınla ilgili islem yapılamaz

• quote:

ne korkaklar var

• quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

edit: hort

Alıntıları Göster
    merhaba bır sorum olacak umarım cevaplayan olur.erkek arkadasım sureklı hattınla ılgılı her tur ıcerıgı cıkarırım kımlerle msjlastın ne sklkla dıye bır konu tutturmus gıdıyor son günlerde..hat aılemın uzerıne hıcbırsey yapamazsn dedıgımde ben assubayım herseyı yapabılırım dıyor. boyle bırsey yapabılmesı mumkun mu yapamaz dıye bılıyorum ama kafam karıstı bilgilendırırsenız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxecemxx -- 3 Temmuz 2012; 3:51:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxecemxx

merhaba bır sorum olacak umarım cevaplayan olur.erkek arkadasım sureklı hattınla ılgılı her tur ıcerıgı cıkarırım kımlerle msjlastın ne sklkla dıye bır konu tutturmus gıdıyor son günlerde..hat aılemın uzerıne hıcbırsey yapamazsn dedıgımde ben assubayım herseyı yapabılırım dıyor. boyle bırsey yapabılmesı mumkun mu yapamaz dıye bılıyorum ama kafam karıstı bilgilendırırsenız sevınırım

Alıntıları Göster
    mahkeme ya da savcılık kararı olmadan bir hatta ait görüşme ve mesajlaşma içeriği alınamaz. Alınamamasının nedeni tamamen tekniktir, bu karar olmadan hiç bir operatör içeriği kaydetmez. Kaydetse nasıl bir bellek (storage) ister düşünsenize!!

Kendi hattınıza ait içerik bilgilerini de alamazsınız, üstte yazdığım sebepten ötürü.

Ama bu durum "içerik" için geçerli

arama kayıtlarını hat sahibi online işlemlerden 3 ay öncesine kadar görebilir. (kim kimi saat kaçta aramış, ne kadar görüşmüş)

Başkasının hattına ait bu bilgileri online işlemler şifresi olmadan kimse göremez. Yani bu durumda abisi, arkadaşı vs bu şifreyi elde ederse görebilir.

Geçmişe yönelik arama kayıtlarını ise mahkemeler, savcılıklar (dolayısıyla bir mahkeme kararı varsa ilgili kolluk kuvvetleri -asker, polis, mit-) görebilir. Son olarak bildiğim kadarıyla bayağı bir geçmişe kadar görebiliyorlar (en az 1 yıl)

• quote:

Orijinalden alıntı: selocan5

mahkeme ya da savcılık kararı olmadan bir hatta ait görüşme ve mesajlaşma içeriği alınamaz. Alınamamasının nedeni tamamen tekniktir, bu karar olmadan hiç bir operatör içeriği kaydetmez. Kaydetse nasıl bir bellek (storage) ister düşünsenize!!

Kendi hattınıza ait içerik bilgilerini de alamazsınız, üstte yazdığım sebepten ötürü.

Ama bu durum "içerik" için geçerli

arama kayıtlarını hat sahibi online işlemlerden 3 ay öncesine kadar görebilir. (kim kimi saat kaçta aramış, ne kadar görüşmüş)

Başkasının hattına ait bu bilgileri online işlemler şifresi olmadan kimse göremez. Yani bu durumda abisi, arkadaşı vs bu şifreyi elde ederse görebilir.

Geçmişe yönelik arama kayıtlarını ise mahkemeler, savcılıklar (dolayısıyla bir mahkeme kararı varsa ilgili kolluk kuvvetleri -asker, polis, mit-) görebilir. Son olarak bildiğim kadarıyla bayağı bir geçmişe kadar görebiliyorlar (en az 1 yıl)

Alıntıları Göster
    hiçbir mahkeme kararı yoksa bı asker bu bılgılere keyfı ulasamaz ozaman anladıgım kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxecemxx

hiçbir mahkeme kararı yoksa bı asker bu bılgılere keyfı ulasamaz ozaman anladıgım kadarıyla.

Alıntıları Göster
    aynen öyle..

mahkeme yok kararname yok hattın sahibi değil hiç bişey ögrenemez.

sen online işlemler şifreni vermediğin sürece sorun yasamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinmustafa1987

aynen öyle..

mahkeme yok kararname yok hattın sahibi değil hiç bişey ögrenemez.

sen online işlemler şifreni vermediğin sürece sorun yasamazsın.

Alıntıları Göster
    Tesekkurler bırde casus programı dıye bırsey varmıs bu sekılde telefon konusmaların dınlenebılıyormus. bunu nasıl yapıyorlar pekı telefonumda boyle bır program varmı yokmu nasıl anlarım cunku sesım yankılanıyor ve kesılmeler oluyor konusma yaparken. bu konuda bılgınız varmı?
  • Hat kimin uzerine ve operator nedir? Telefonun marka modeli nedir?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.