Şimdi Ara

Gsm sinyal yükseltici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. ben kırsal kesimde yaşıyorum bu nedenle cep telefonum çekmiyor. yüksek yerlerde yada pencere de falan çekse de bu iletişimde sıkıntı yaratıyor. Bu soruna bir çözüm bulmak istiyorum bu konuda internette yaptığım araştırma sonucunda sinyal yükselticiler olduğunu gördüm ama bu aletlerle ilgili tatmin edici bilgi bulamadım bu cihazlar hakkında bilgisi olan kardeşlerim varsa beni aydınlatırlarsa memnun olurum. Bu cihazlar gerçekten işe yararmı?

• kulladigin gsm sirketine hergun onlarca email at belki 3-5 ay sonra yakinlara biyere verici koyarlar

bizim burdada vodafone cekmiyor bende turkcelle gectim gayet iyi cekiyor

baska bir gsm sebekesine gecip dene istersen
  • ufak bir sticker ile telefonun sinyal seviyesinin yükselmesinin yalan olduğunu düşünüyorum.
    adam telefonun argesine milyon dolarlar yatırmış, onlar yapamamış da üç kuruşa satılan ürünler mi yapsın.
    ama bir fuarda teleofonun sinyalini kesen bir bez görmüştüm, çok ilginçti

telefon modelin nedir yazmamışsın.
    sar değeri yüksek telefonlar tahminimce daha iyi çekiyordur. çünkü çok düşük olanlar genele nazaran daha az çekiyor.
    o şekilde bir çözüm yolun gidebilirsin. veya zor fiziki şartların telefonu tipli telefonlara bakabilirsin. samsungun var idi 300 liraya.
  • Değerli arkadaş lar öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. zannediyorum derdimi tam anlatamadım. ben köyde yaşıyorum buraya en yakın gsm vericisi yaklaşık 10 km uzakta ve coğrafi şartlardan dolayı sinyal yerleşim yerimize ulaşmıyor açık alan yada yüksek yerlerde ancak sinyal alabiliyoruz yani çekmeme durumu telefon marka yada modeliyle pek bi alakası yok bir çok telefon değiştirdim sorun aynı. Gsm oparatörlerine mail gönderiyorum ama sağlıklı bir dönüş olmuyor.
    Anlamak istediğim şu baglantıdaki cihazın işe yarayıp yaramayacağı (http://www.sinyalkeser.net/kategori.asp?katid=18&p=gsm-sinyal-yukseltici.html) bu cihaz da çalışma mantığı olarak eski tv antenlerin olduğu gibi dış anteni sinyal aldığın noktaya yerleştiriyorsun sinyal yükseltici cihaza bağlanıyor birde iç anten var bu da cihazdan aldığı sinyali içeriye veya alana veriyor (bağlantıya tıklarsanız daha iyi anlayacaksınız) bu cihaz denemek için pahalı onun için kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ettim. talebimi yineliyorum.
    Vereceğiniz bilgiler benim için önemlidir. şimdiden teşekkür ediyorum.

• ürüne baktım, 650 liraya satılıyorsa tabi ki o işi yapıyor demektir.
    çalışma mantığını teknik detaylı anlatmamışlar ama sen en iyisi satıcı firma ile telefon ile görüş kardeşim.
    sana yakın baz kurmayan, seni bu cihazları almaya iten operatörler utansın ne diyem.
    (toplu dilekçeler baz istasyonu konusunda faydalı oluyor diye biliyorum ama tahminen denemişsindir...)
  • Gsm Kuvvetlendirici Modellerini Denediniz Mi? Gsm Kuvvetlendiriciler İle Sorununuz Kalmayacak , Gsm Sinyal Kuvvetlendirici 2g 3g 4g , Umuyorum sorununuza çözüm sağlayacaktır.http://gsmkuvvetlendirici.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebekesorunu -- 16 Şubat 2017; 1:49:53 >
  • oskar255 O kullanıcısına yanıt
    bu ürünü arkadaş tavsiyesiyle aldım ve memnunum şuana kadar. kurulumu tek başıma yapamazdım ama ben istanbul'da olduğum için gelip taktılar. ilk başta tabii tereddütlerim vardı fakat iade garantisi olduğu için direkt satın aldım. bu tip pahalı ürünler yurtdışından sipariş edilince elde patlayabiliyor
    https://telefonsinyaliguclendirici.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Sinyal Güçlendirici
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.