Şimdi Ara

GSM SİSTEMLERİ*****TEKNİK BİLGİLER***** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ilerleyin artık kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTC -- 26 Mart 2007; 0:20:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp.yanar
    yanlız şöyle birşey var:
    edge desteği için HER baz istasyonunun tamamen değişmesi gerekmiyor. bu baz istasyonuna göre değişiyor.

bende bunu dedim zaten, yanlış anlamışsın sanırım.. eğer şuanda üzerinden hizmet aldığım baz istasyonu EDGE destekli ise nete 3 kata kadar hızlı çıkabilirim(teorik olarak, performans değişir elbet), bunu da hücre bilgisi ekranında baz istasyonu isminin yanında (E) yazıyorsa anlayabiliriz. Tüm baz istasyonlarının hızlı olması elbetteki gerekmiyor, ben abonesi olduğum operatörün baz istasyonlarının çoğunluğunun EDGE destekli olduğunu belirttim.
  • ok smdi anlasıldı
    quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

yanlız şöyle birşey var:
    edge desteği için HER baz istasyonunun tamamen değişmesi gerekmiyor. bu baz istasyonuna göre değişiyor.

bende bunu dedim zaten, yanlış anlamışsın sanırım.. eğer şuanda üzerinden hizmet aldığım baz istasyonu EDGE destekli ise nete 3 kata kadar hızlı çıkabilirim(teorik olarak, performans değişir elbet), bunu da hücre bilgisi ekranında baz istasyonu isminin yanında (E) yazıyorsa anlayabiliriz. Tüm baz istasyonlarının hızlı olması elbetteki gerekmiyor, ben abonesi olduğum operatörün baz istasyonlarının çoğunluğunun EDGE destekli olduğunu belirttim.

• alp efendi bu türkcell milletin kontürlerinden ne istiyor acaba bide buna el atsan iyi olur
  • quote:

ok smdi anlasıldı
    quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

yanlız şöyle birşey var:

evet anlaşıldı

• senin verdiğin bilğilerle kaç kişi hat alıyor biliyormusun başı derde girmek istemeyenler hat satanlara diyorlar ki yaw kardeş ben kendi adımla hat almak istemiyorum sen bana başka bir kişinin kimliğiyle hat veriyor sonra birileri senin numaranla başka birilerini arıyorlar sapıklık yapıyorlar yada yasa dişi örgütlerin üyelerini arıyorlar ondan sonra al başına belayı bir gün polis kapınıza dayanıp sizi karakola götürüyor ama siz ona derdinizi anlatamazsınız çünkü sizin adınıza alınmış bir hat var sonra savcılık aranır sizin hakkınızda talimatlar alınır ve bir ay sonra mahkameye gidersiniz belki ağır cezada yarğılanırsınız belki karakola bile götürmezler direk terörle mücadeleye gidersiniz orada alırlar ifadenizi yani bu ülkede kişisel bilgiler hiç bir zaman gerektiği gibi konuşmadı sakın bilmediğiniz gözününüz tutmadığı yerden hat almayın size bir bilen tavsiyesi ömrünüzün bir kısmını ağır ceza duruşma salonlarında geçirmek istersenizo başka
    quote:

Orjinalden alıntı: MTC

peki hat alırken şirkete verdiğim kişisel bilgiler nasıl saklanıyor
    bu bilgilere herhangi bi şirket yetkilisi veya çalışanı ulaşabilirmi??

• kusura bakmayın cezalıydım
    konuyu üste tasıyalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.