Bildirim
GSMobile Tarife Değişikliği 180 ->360
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturali_360.aspx
Linkte dediğiniz gibi bir hediye olayı var ama siz 180den 360 tarifesine geçerseniz bu mümkün müdür sitede belirtmiyor. Siz yinede kullanan arkadaşlardan birinin yazmasını bekleyin yada en son çare müşteri hizmetlerine danışın.
quote:
Faturalı bireysel GSMobile HerYöne360 Tarifesi'ne geç, ayda sadece 39 TL ödeyerek her yöne doğru 360 dakikaya sene sonuna kadar her ay her yöne 180 dakika ücretsiz konuşma süresi kazan.
Bu hediye dakika olayı da güzelmiş. Toplamda 540 dk 39Lira
-
Alırsıun büyük ihtimal. Çünkü tarifeyle alakalı bir olay..Biconun tabiri ile tam bir KOMBİ TARİFE.. -
alıyosun -
Az once tarifeye geçiş işleminin gerçekleştiğini belirten bir sms aldım. Ancak mesajda hediye internet ve sms ile ilgili bir bilgilendirme yoktu. Müşteri hizmetleriyle görüştüm ve hediye sms ve internetten yararlanmayacağımı belirtti. Oysaki daha once müsteri hizmetlerine e mail ile bu durumu sordugumda gelen cevap aynen su sekildeydi.
"Faturalı bireysel GSMobile HerYöne360 Tarifesi ile ayda sadece KDV dahil 39 TL ödeyerek yurt içerisinde Avea, sabit hatlar ve diğer operatörlerle 360 dakika ücretsiz görüşebilirsiniz. Bununla birlikte, bu tarifeye geçiş yapan abonelerimize 2 ay süresince, aylık 50 adet SMS ve aylık 100 MB internet erişimi hediye edilecektir. Kullanılmayan dakikalar, SMS’ler ve internet kullanım hakları her ay sonunda silinecektir."
Kafam iyice karıştı. Daha önce bu şekilde tarife değiştiren arkadaşlardan cevap bekliyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hat resetleme nedir
- lte aramaları kapatıldı ne demek
- internet e çekiyor
- türk telekom cayma bedeli ödüyor mu
- aradığınız numara kullanılmamaktadır ne demek
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- wifi araması nedir
- gizli numaradan arama
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X