Galatasaray Store, mağazalar zincirine bir yenisini daha ekleyerek İzmir’de ikinci mağazasını taraftarlarımızın hizmetine açtı!
İzmir’in Hatay semtinde yer alan yeni GSStore, sarı - kırmızı dünyamızda alışveriş keyfini doyasıya yaşamak isteyen tüm taraftarlarımızı bekliyor! İzmir - Hatay GSStore İnönü Cad. 328/A Hatay / İZMİR 0232 999 80 98
Yalı Spor'un karşısında arkadaşlar İzmir'deki yeni Store. Neton'un hemen yanında.
Konya Kentplaza GSSTORE Açıldı
GSStore, ülkemizin dört bir yanında mağazalar açarak taraftarlarımıza ulaşmaya devam ediyor!
Geçtiğimiz haftalarda Sakarya, İstanbul Bağdat Caddesi, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı ve İzmir’in Hatay semtinde yeni mağazalar açarak taraftarlarımızı Galatasaray lisanslı ürünleriyle buluşturmaya devam eden GSStore, 48. Mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı.
Yeni açılan mağazalarımızla toplam 57 satış noktası ile taraftarlarımıza hizmet veren ve mağaza sayısını arttırarak daha da büyümeyi hedefleyen GSStore, mağaza zincirine ilerleyen günlerde yenileri eklemeye devam edecek.
Konya Kentplaza GSStore Bedir Mah. Ataseven Cad. No:209 Selçuklu / KONYA
0 (332) 346 19 05
Sabiha Gökçen Havaalanı GSSTORE Açıldı
GSStore, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki altıncı mağazasını Sabiha Gökçen Havaalanı’nda taraftarlarımızın hizmetine açtı!
Sarı-kırmızı dünyamızda alışveriş yapmanın keyfine uçuşlarından önce veya sonra da varmak isteyen tüm taraftarlarımız ile tüm havaalanı ziyaretçilerini yepyeni mağazamıza bekliyoruz!
Sabiha Gökçen Havaalanı GSStore Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı/ 34912 Kurtköy / İSTANBUL
GSStore, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki altıncı mağazasını Sabiha Gökçen Havaalanı’nda taraftarlarımızın hizmetine açtı!
Sarı-kırmızı dünyamızda alışveriş yapmanın keyfine uçuşlarından önce veya sonra da varmak isteyen tüm taraftarlarımız ile tüm havaalanı ziyaretçilerini yepyeni mağazamıza bekliyoruz!
Sabiha Gökçen Havaalanı GSStore Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı/ 34912 Kurtköy / İSTANBUL
renkdaşlar ben storeda hiç bi zaman istediğim ürünü bulamıyorum, siteden bakıyorum diyorum bu güzel bu güzel yarın gideyim deneyeyim ama mağazada hiç mevcut olmuyor, bu sefer olanlardan beğenmeye çalışıyorum uff ne sıkıcı bi şey.. beğendiğim ürünler olsa 3x değerinde alışveriş yağacağım, ürünler olmayınca x e düşüyor, kulüp kaybediyor.
siz mağazalarımızda istediğiniz ürünleri bulabiliyor musunuz?
Her mağazada her ürünü bulmak imkansız birşey zaten. Mağaza çapına göre ürün getirir ve onlarda satılınca bir süre bulamazsınız bu normal birşey zaten. Ama diyorsan ki hiç ama hiç bişey bulamıyorum o mağazada sorun var demektir. Bide tabi aradığın ürününde ne olduğu talebin ne seviyede olduğuda önemli burda...
Mesela ne gibi ürünler arıyorsun burdan söyle bakalım bi durumuna...
mağazada öyle hiç ürün olmuyor durumları yok sadece çeşit az ve ben mağazada mevcut olan çeşitleri hiç sevmiyorum, beğendiklerim hep sitede oluyor mağazada olmuyor
mesela geçen hafta fener maçı öncesi atkı bere takımı alacaktım (son 2 senedir fb maçları öncesi hep alışveriş yaparım, ve hiç yenilmedik bu da oldu bana totem) mağazada 2 çeşit bere vardı biri polar kırmızı bir bere diğeri örgü bere, ben siyah örgü bereyi aldım atkı bakacaktım, atkı çeşidi sitede boldu sitede 5-6 tane beğendim gittim mağazaya beğendiklerimin sadece 1 tanesi mevcuttu onun da malzemesi trikoymuş beğenmedim atkı almadım hiç, kesik parmak eldiven de alacaktım ama mağazada eldiven bile yoktu neyse dedim bari anahtarlık filan alayım bi tane de anahtarlık beğendim onu aldım
neyse bi de şu var ben siteden bi kere alışveriş yaptım o da geçen sene şampiyonluk ürünlerindendi halyle talep çok stok azdı ve mağazalara dağıtımı çok uzun zaman alır diye direk siteden stoklanınca sipariş vermiştim, öyle ekstrem durumlar dışında siteden sipariş vermiyorum çünkü ürünlerde belli bi standart bulamadım hep gidip yerinde incelerim, sonra iade filan uğraştırıyor sevmiyorum. standart olayını açayım mesela geçen sene siyah forma xl aldım üstüme biraz bol olmasına rağmen gayet iyi oturdu, sonra sezon sonu çıkan imzalı sarı formalardan aldım o da xl idi ama çok bol geldi yani bolluğunun yanı sıra boyu filan da daha uzundu dedim siz ne iş.. gerçi boyum uzun kalıplıyım filan çok sırıtmadığı için giyiyorum ama bu fark nedendir onu da anlamadım.
Açıkca söylemek gerekirse stok problemi var GSStore'ların çoğunda. Buda ana merkezden kaynaklanan tedarik problemi. Satamayız diye örneğin siyah bi bereden 1000 tane üretiliyo. Ama dağıtılınca tüm mağazalara elde bişey kalmıyor. Mağazalarada üçer beşer tane gidiyor. Oda haliyle 3-5 gün içinde bitiyor. Bu yüzden en büyük sorun stok problemi...
Eskiden hiç birşey alamıyoduk. Siteye eklendi mi falan 10-15 tane ekleniyordu oda kısa sürede bitiyordu. Ama mesela şimdi beyaz forma bi eklendi mi tüm bedenler toplamı 700-800 tane birden ekleniyor. Haliyle stok sıkıntısı yaşanmıyor bi süre. Yavaş yavaş bu sorun düzeliyor ama halen tam manasıyla düzelmiş değil. Örnek verecek olursak artık her hafta 1 ürün indirime giriyor ama bunun planlaması yapılmıyor. Geçen hafta sarı-kırmızı Galatasaray yazan bi sweat girdi haftanın ürünü olarak. M beden bile 25-30 tane ancaydı. Toplamdada 150 tane falan sweat vardı ilk eklenen stoklarda. Haliyle indirimde olunca 1 günde bitti. Tabi arkasından 3 kere eklendi ama yine sayı 150 civarı falandı. Ama bunun planlaması yapılıp 800-900 tane birden o sweatten stoklara eklense hem daha çok satılır hem daha çok taraftar istediği ürüne ulaşmış olur. Bunlar aşılması zor şeyler değil ama halen oturtamadılar. Bu aralar mağaza açma telaşı var biraz. Son 1 ayda belkide 10-15 tane mağaza açıldı. Umarım herşey yoluna girer yakın zamanda...
GSStore, sarı – kırmızı geçecek yepyeni bir yıl için yılbaşı özel kampanyalarına devam ediyor!
Bugün başlayan yılbaşı özel kampanyası kapsamında seçili GSStore ürünlerine %30 indirim uygulanıyor!
Yılbaşı hediyelerimiz GSStore’dan olsun diyorsanız siz de hemen mağazalarımıza uğrayın, bu fırsatı kaçırmayın!
Kampanya Detayları:
· Kampanyamız, 26 Aralık 2012 Çarşamba günü itibariyle başlamış olup 31 Aralık 2012 Pazartesi günü 00.00’da sona erecektir.
· Kampanya; GS 1905 Çocuk Sweat, GS Çocuk Sweat, Galata Erkek Sweat, Parçalı Kapüşonlu Erkek Sweat, GS Fermuarlı Erkek Sweat, Galata Erkek Hırka, GS Erkek T-Shirt, GS Erkek Sweat, Sadece Senin İçin Atarcasına…T-Shirt, Galatasaray Kapüşonlu Sweatshirt, Fermuarlı Sweatshirt, Galatasaray Polo Yaka T-Shirt, Basic Erkek Sweat, Armanın Peşindeyiz Bayan Kapüşonlu Sweat ve Sensiz Olmaz Galatasaray Bayan T-Shirt ürünlerini kapsamaktadır.
· Kampanyamız tüm GSStore’larda vewww.gsstore.org ‘da geçerlidir.
· Bu kampanyada hediye çekleri geçerli değildir.
· Kampanyamız stoklarla sınırlı olup başka kampanyalarla birleştirilemez.
Sarı & Kırmızı Dünyamızda Keyifli Alışverişler!
GALATASARAY MAĞAZACILIK VE PERAKENDECİLİK A.Ş.
Kampanyalı ürünlere aşağıda ki adreslerden ulaşabilirsiniz...
Kapişonlu sweetler alınacak kıvama gelmiş fiyatları tam alınmalık . Çift taraflı montu aldımda kullanmaya korkuyorum ya hafif taktım küçük çizik oldu ilk günden, çok nazik ürün. 1 ayda parçalarım gibi giymeye korkuyorum.
Kapişonlu sweetler alınacak kıvama gelmiş fiyatları tam alınmalık . Çift taraflı montu aldımda kullanmaya korkuyorum ya hafif taktım küçük çizik oldu ilk günden, çok nazik ürün. 1 ayda parçalarım gibi giymeye korkuyorum.
hocam bende almayı düşünüyorum ondan. fiyatının çok uygun olduğu söylenemez. alıpta tek sezonda atmayı düşünmüyorum. denedim hoşuma gitti ama kalite olarak nasıl sizce? hemen yıpranacak bir ürün mü?
Bazı arkadaşlar futbolcuların üstünde görüpte bu ürünü soruyordu. Siteye eklendi arkadaşlar. Almak isteyenler alabilir...
hocam bende almayı düşünüyorum ondan. fiyatının çok uygun olduğu söylenemez. alıpta tek sezonda atmayı düşünmüyorum. denedim hoşuma gitti ama kalite olarak nasıl sizce? hemen yıpranacak bir ürün mü?
Biraz tırt duruyor açıkçası 210 lira gömülcek mont değil 300 tl lik olanı al hocam daha iyi . Bende personel indimiyle aldım 150 tl ye yoksa veremem o kadar ama hoşuna gittiyse al çünkü beden sıkıntısı var o üründe peynir ekmek gibi gidiyor , sonuçta nike ürünü bakımlı kullanımda senelerce kullanırsın ama 300 tl lik daha kaliteli tek taraflı olan.
Arkadaşlar 119 Tl'ye beyaz formamızdan aldım isimde yazdırdım. Ama eve gelince bişey farkettim. Normalde bizim futbolcularda isim üstte numara ortada. Bendeki baskıda numara ortada isim altta yazıyor ? Öyle yazmışlar ismi alta yazmışlar yani.