Yazın kuzenime almıştım beyaz geldi. Zaten resimdekinin aynısı gelir sorun olmaz yani...
ben hepsiburada'dan aldım, sırf siyah geldi diye iade ettim. ayrıntılara takılırım da. emin olmak istiyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: Güven
Bazı ürünler gereksiz pahalı. Nike etiketli ya da forma tarzı ürünlerin pahalı olmasını anlarım ama o gereksiz pahalı ürünler yüzünden taraftarı yolunacak kaz olarak gördüklerini düşünüyorum.
Bazı ürünlerde haklısınız. Ama bu işe birazda kulübe katkı olarak bakarsak fiyatların biraz şişirilmiş olmasına göz yumabiliriz. Ama asla desteklemiyorum bende çok abartı pahalı ürünleri. Ama onun dışında uygun fiyatlı ürünlerde çok. Özellikle maç günleri 4 ürün haftanın ürünü olarakta 1 ürün %30 indirimli satılıyor. Denk getirip almakta fayda var...
quote:
Orijinalden alıntı: Man Down
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
Orijinalden alıntı: Man Down
beyler internetten sarı forma alan var mı hiç? şeyi merak ediyorum ön taraftaki türk telekom yazısı beyaz mı geliyor yoksa siyah mı?
12.12.12 atkısı muhtemelen %100 naylon falandır. Manchester United hatıra atkısı çıktığında bir hevesle gittim bir baktım ki ancak yazın falan takılır cinsten. gerçi hatıra atkısı olduğu için koleksiyona koymalık.
neyse ucuz zaten alınsın bulunsun. yalnız ince görmüşler.
12.12.12 atkısı muhtemelen %100 naylon falandır. Manchester United hatıra atkısı çıktığında bir hevesle gittim bir baktım ki ancak yazın falan takılır cinsten. gerçi hatıra atkısı olduğu için koleksiyona koymalık.
neyse ucuz zaten alınsın bulunsun. yalnız ince görmüşler.
Şal atkının mantığı odur zaten. Eğer ki normal atkı almak istiyosanız onların fiyatları farklı. Siteden bakabilirsiniz...
Birde cl serisinde var çok güzel ama o da çok pahalı.
Diğeri gibi 15-20tl ye sitede eldiven yok mu hiç?
nolamaz, ne yapıyorsun bu kadar ürünü merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: .Türko.
nolamaz, ne yapıyorsun bu kadar ürünü merak ediyorum.
Bunlar aldığım ürünler değil Renkdaşım. Sadece almak isteyen arkadaşlara önerilerim...
Arkadaşlar Melo ya özel sweatshirtten alıcam fakat bedenim olan m tükenmiş.Large alsam çok bol olur mu ? ürünü alanlar bilgi verirse kalıp ile ilgili sevinirim.
bu ürünü geçen hafta aldım ürün gerçekten çok güzel. aslında çok daha önceden alacaktım sırf kolları gri diye almamıştım ama bir kaç kişide gördüm hoş duruyor. beyaz olsa daha iyi durabilirdi ama buda gayet hoş.içi pamuk olduğu için sıcacık tutuyor.
fiyatlar konusunda bi bilgilendirmede ben yapyım. ucl ürünlerinin fiyatlarını uefa belirliyor therefore onlar baya pahalı.nike ürünlerindede nikein standartı olabilir ama okonu hakkında bilgi sahibi değilim.
Bağdat Caddesi GSStore Hizmete Açılıyor!
GSStore, mağazalar zincirine yepyeni bir halkayı daha ekleyerek Bağdat Caddesi GSStore’u taraftarlarımızın hizmetine açıyor!
Caddenin Erenköy tarafında yer alan yeni mağazamız, 15 Aralık 2012 Cumartesi gününden itibaren taraftarlarımıza hizmet verecek
Sarı & Kırmızı Dünyamızda Keyifli Alışverişler!
Adres Erenkoy Mah. Bagdat Cad. No:326 / 4 Kadikoy/ İSTANBUL
bu ürünü geçen hafta aldım ürün gerçekten çok güzel. aslında çok daha önceden alacaktım sırf kolları gri diye almamıştım ama bir kaç kişide gördüm hoş duruyor. beyaz olsa daha iyi durabilirdi ama buda gayet hoş.içi pamuk olduğu için sıcacık tutuyor.
fiyatlar konusunda bi bilgilendirmede ben yapyım. ucl ürünlerinin fiyatlarını uefa belirliyor therefore onlar baya pahalı.nike ürünlerindede nikein standartı olabilir ama okonu hakkında bilgi sahibi değilim.