hala ürün alamadım sipariş tamamlayana kadar sistemden atıp üye girişi yapın diyo rezalet site
sadece nette mi var bu atkı storelarda yok mudur ?
store a gelir ama pek kalacagını hayatta sanmam
atkı fenaymış almayı düşünüyorum
Pazartesi gece 11’de kendimin vermiş olduğu forma ve atkı siparişim, bugün öğle saatlerinde elime ulaştı. Yani 1,5 iş günü içinde elimdeydi. Teşekkürler GSSTORE.org
Sipariş vermek isteyen arkadaşlara referans olur diye yazdım...
ben sipariş verirken adet hatası yaptım, 1 adet aldım, oysa 3 adet almam gerekiyor, sipariş iptali olmadığı için ayrıca 2 sipariş daha verdim, bunun kötü tarafı kargo ücretine fazladan 5 tl ödedim, oysa iptal imkanım olsa tek sefer 3 atkı siparişi verecektim, gsstore.org online satışlarda çok çok amatör bir site...
Ayrıca siparişi nasıl iptal edebileceğim hususunda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Sipariş iptali nasıl olmasını bekliyorsunuz ???
Kredi kartıyla yapılan işlemlerde ücret saniyesiyle kesiliyor. Bunun iptali nasıl olacak nasıl bi sistem biliyosun ki eleştiriyosun amatör diyosun. İptal ancak ürünün yanlış gelir hatalı gelirse o zaman olur. Geri gönderirsin onlarda sana ya yenisini gönderir yada paranı kartına 1 hafta içinde iade ederler. Anlamadığım şey bilmeden bu tür işlerin nasıl yürüdüğü konusunda fikir sahibi olmadan eleştirmek...
Senin yaptığın hatayı hemen GSstore'ye yüklüyorsun. Neyse, biraz daha bilinçli konuşursak daha yapıcı oluruz yıkıcı değil...
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Sipariş iptali nasıl olmasını bekliyorsunuz ???
Kredi kartıyla yapılan işlemlerde ücret saniyesiyle kesiliyor. Bunun iptali nasıl olacak nasıl bi sistem biliyosun ki eleştiriyosun amatör diyosun. İptal ancak ürünün yanlış gelir hatalı gelirse o zaman olur. Geri gönderirsin onlarda sana ya yenisini gönderir yada paranı kartına 1 hafta içinde iade ederler. Anlamadığım şey bilmeden bu tür işlerin nasıl yürüdüğü konusunda fikir sahibi olmadan eleştirmek...
Senin yaptığın hatayı hemen GSstore'ye yüklüyorsun. Neyse, biraz daha bilinçli konuşursak daha yapıcı oluruz yıkıcı değil...
Ömercim bilmeden konuşma en az senin kadar Galatasaraylıyız, o dediğin iptal işlemi örneğin hepsiburada.com yada diğer online satış mağazalarında nasıl oluyorsa gsstore de de öyle olmalı,
Neyse, her sitede olacak diye birşey yok. Sadece yıkıcı yorumlar gördüm mü dayanamıyorum o kadar. Neyse bakalım...
Onu yıkıcı yorum olarak algıladığın için Galatasaraylılığı sorgulama ( kendi adıma ) gereği duydum. Bu tür eleştiri ve tepkiler sitenin eksiklerini gidermeye yarar, buda sitenin itibarını artırırken taraftarında memnuniyetini sağlar, yani kazanan her halükarda Galatasaray olur... :)
Neyse, her sitede olacak diye birşey yok. Sadece yıkıcı yorumlar gördüm mü dayanamıyorum o kadar. Neyse bakalım...
Onu yıkıcı yorum olarak algıladığın için Galatasaraylılığı sorgulama ( kendi adıma ) gereği duydum. Bu tür eleştiri ve tepkiler sitenin eksiklerini gidermeye yarar, buda sitenin itibarını artırırken taraftarında memnuniyetini sağlar, yani kazanan her halükarda Galatasaray olur... :)
ama bunları forumun Galatasaray bölümünde yazmak yanında Galatasaray.org sitesindeki iletişim adresine veya GS Store CEO'Su Nurettin Kantarelli'ye e-mail ya da twtitter yoluyla ulaşarak bildirsek daha yapıcı ve yol gösterici olunur diye düşünüyorum
Atkıyı sepete ekliyorum. Sepete geçtiğimde üstü çiziki oluyor ve alınmıyor. Var mıdır bir çözümü?
1-Başka bi tarayıcıda dene. 2-Üyelik girişinde problem var mı ona bak. 3-Herhangi görünürde bir sorun yoksa yarın tekrar dene...
Evet baktım şuanda alınmıyor. Sanırım stoklarda bitti. Ama bitse sepete eklenmez. O üründe sanırım bi sıkıntı var şimdilik. En kısa sürede düzelir merak etmeyin. Yarın falan tekrar deneriz...
Bazı ürünler gereksiz pahalı. Nike etiketli ya da forma tarzı ürünlerin pahalı olmasını anlarım ama o gereksiz pahalı ürünler yüzünden taraftarı yolunacak kaz olarak gördüklerini düşünüyorum.