Şimdi Ara

GSSTORE Ana Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.686
Cevap
17
Favori
67.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Devler Ligi’ne Muhteşem Dönüşe Kaçırılmayacak Kampanya

GSStore, Şampiyonlar Ligi Özel Serisi’nden 200 TL’lik alışveriş yapan taraftarlarımıza 50 TL’lik GSStore Hediye Çeki veriyor!

Devler Ligi’nde “Biz De Varız” diyen tüm taraftarlarımızı mağazalarımıza bekliyoruz!

Kampanya Detayları:

• Kampanyamız, 08 Kasım 2012 Perşembe günü itibariyle başlamış olup 30 Kasım 2012 Cuma günü sona erecektir.
    • Kampanya kapsamında, Şampiyonlar Ligi Özel Serisi’nden yapılacak her 200 TL’lik alışverişe 50 TL değerinde GSStore Hediye Çeki verilecektir.
    • Kampanyamız, tüm GSStore’larda vewww.gsstore.org da geçerlidir.
    • Kampanya dahilinde verilecek hediye çeki kullanım hakkı yalnızca GSStore üretim ürünleri alışverişlerinde geçerli olacaktır.
    • Kampanyamız stoklarla sınırlı olup başka kampanyalarla birleştirilemez.

Sarı & Kırmızı Dünyamızda Keyifli Alışverişler!

• quote:

Orijinalden alıntı: witchunter

Benim bir sorum olacaktı.Bugün kırmızı formayı webden sipariş edeceğim.Evdeki formalarım hangi bedendi aklıma gelmiyor.

boyum 1.75 kilom 72 mediummu uygun olur acaba fikri olan varmı ?

Aynı boy ve kiloya sahibiz nerdeyse :) M beden tam oluyor. Kırmızı formada özellikle...
  •  GSSTORE Ana Konusu

GSStore.Org’da Fırsat Dönemi: “Haftanın Ürünü” Kampanyası Başlıyor

GSStore, online alışveriş sitesiwww.gsstore.org'da yepyeni bir fırsat dönemi başlatıyor. GSStore.Org’da “Haftanın Ürünü” kampanyası taraftarlarımızla buluşmak için gün sayıyor!

Haftanın Ürünü kampanyası kapsamında, GSStore’un farklı koleksiyonlarına ait birbirinden şık pek çok ürün taraftarlarımıza %30 indirimle sunulacak. “Her Yeni Haftaya Yepyeni Bir Ürün” sloganıyla başlatılan kampanya dahilinde taraftarlarımız, beğendikleri birçok ürünü www.gsstore.org üzerinden cazip bir fiyatla satın alabilecek.

12 Kasım 2012 Pazartesi günü başlayacak ilk haftanın ürünü nedir diye merak ediyorsanız resmi sitemizwww.galatasaray.org'u takip edin!

Sarı & Kırmızı Dünyamızda Keyifli Alışverişler!

GALATASARAY MAĞAZACILIK VE PERAKENDECİLİK A.Ş.

• store sasirtti beni
    500tllik alisveris yaptim ertesi gun elimdeydi.ayni sekilde ankaragsstore 1gunde yolladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ürünü aldım kargoyla birlikte 44 tl ye geliyor. Geçen sene futbolcuların üstünde çok beğeniyordum, gerçekten çok başarılı olmuş;

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=15063
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

store sasirtti beni
    500tllik alisveris yaptim ertesi gun elimdeydi.ayni sekilde ankaragsstore 1gunde yolladi

Neler aldın linkleri atsana :)

@CThirty

Ne zaman aldın tam tarih olarak ?
  • is yerindeyim mobil yarin yazarim linkleri

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

store sasirtti beni

Neler aldın linkleri atsana :)

@CThirty

Ne zaman aldın tam tarih olarak ?

1 hafta önce siparis verdim, 3 gun önce elime ulasti hocam

• Şu melo forması güzel, çok şık tasarlanmış, üstelik 30 küsür fiyatı vardı. Ancak daha yayınlanmamış diğer yerlerde.
  • 01.12.2012 tarihinde Siyah forma siparişi verdim. 03.12.2012'de Saat 17.00'de eft'i yaptım. Akşam da ödeme bildirimimi yaptım. Eskişehir'de yaşıyorum ortalama kaç günde elime ulaşır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

GSSTORE Ana Konusu

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=20716

sizce nasil bu urun fiyatina gore? tasarimi falan.

• Gayet hoş bir ürün. 40 liraya sıradan bi markadan bile böyle kapşonlu bi sweat almanız çok zor. Kaçırmamanızı tavsiye ederim. Üstelik GS ürünü üstelik lisanslı üstelik bana sorarsanız gayette şık...
  • metin oktay uzun kollu ve retro kazak süpermiş bir tane alabilirim fakat metinoktayın arkasındaki 10 numarayı ortalasalarmış biraz keşke :D
  •  GSSTORE Ana Konusu
  • Güzel kışlık atkılar eklenmiş.

GSSTORE Ana Konusu

GSSTORE Ana Konusu

GSSTORE Ana Konusu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.