Şimdi Ara

GSSTORE Ana Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.686
Cevap
17
Favori
67.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metekarahan

gs store web üzerinden sipariş verdim. 2 gün önce kargolanmış. ama kargo bilgileri görünmüyor. Hangi kargo firmasıyla gönderiyorlar.

özel Gs dergisi kazandım. bana özel. siparişimle birlikte mi gönderilir ?

• Çok sinirliyim.. Ya varyaaa şu formalari Nike'a verenin Aklina edeyim ben aklina akşam akşam zorla küfür ettirecekler banlatacaklar Beni.. Adidas'a kurban ol Sen Kurban nike Adidasin tirnagina kurban ol sen...

Ulan sezon başlayali AYLAR oldu Nerdeyse Devre arasi gelecek utanmasa Hala Stadin ordaki Store dişinda hiç bi yerde Kirmizi forma yok ulan yok kafayi yiyicem.... Sen nasil forma satiyosun aslan sen nasil pazarlamasin lan sen he anlat bakim bi bana Adami dellendirmeyin.. Aylar oldu hiç bi yerde forma bulamiyorum ki alip üstümüze giyelim.. Ondan sonra GStore niye kazanç sağlamiyo...... Yok kiiiiii anasini satim hiç bi yerde forma..

Kim bakiyo ya bu klüpte bu forma pazarlama alim satim işlerine... Biliyosaniz Gözünüzü sevim isim bumara falan verin arayip konuşucam bunlarla... Nasil iletişime geçebilirim onlar her kimse ? Yemin ediyorum o dün stadda bi yönetici falan görsem gidip Yaptiginiz iş bu karar mi ? diyicektim..

Tamam sakinim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Çok sinirliyim.. Ya varyaaa şu formalari Nike'a verenin Aklina edeyim ben aklina akşam akşam zorla küfür ettirecekler banlatacaklar Beni.. Adidas'a kurban ol Sen Kurban nike Adidasin tirnagina kurban ol sen...

Ulan sezon başlayali AYLAR oldu Nerdeyse Devre arasi gelecek utanmasa Hala Stadin ordaki Store dişinda hiç bi yerde Kirmizi forma yok ulan yok kafayi yiyicem.... Sen nasil forma satiyosun aslan sen nasil pazarlamasin lan sen he anlat bakim bi bana Adami dellendirmeyin.. Aylar oldu hiç bi yerde forma bulamiyorum ki alip üstümüze giyelim.. Ondan sonra GStore niye kazanç sağlamiyo...... Yok kiiiiii anasini satim hiç bi yerde forma..

Kim bakiyo ya bu klüpte bu forma pazarlama alim satim işlerine... Biliyosaniz Gözünüzü sevim isim bumara falan verin arayip konuşucam bunlarla... Nasil iletişime geçebilirim onlar her kimse ? Yemin ediyorum o dün stadda bi yönetici falan görsem gidip Yaptiginiz iş bu karar mi ? diyicektim..

Tamam sakinim...

Aynı duygular içerisindeyim Ankarada liste yapmıslar forma bekleme listesi 90 küsür sıralardayım inanılır gibi değil,

• 71,90 a geçen sezonun eşofman takımlarından sipariş etmeden önce 212 AVM deki store a gittim. Aynısı varsa oradan alırım dedim. Neyse gittim baktım yok yeni sezon olanlardan denedim diğerleri ile arasında beden farkı var mı dedim. Yok aynı değişmez dedi. Bende bunun üzerine sipariş geçtim ve en az 2 beden aralarında fark var. Uzun lafın kısası store larda çalışanların ürünler hakkın bilgisi yok denecek kadar az. :(
  • gs store web üzerinden 3 kadıköy hatırası bardak aldım. bugün mng kargo ile geldi. 2 si kırık çıktı.

sarı bir t shirt aldım . sarı yokmuş kırmızısı geldi. vay benim halime .canım çok sıkıldı. mail attım net üzerinden. başka ne yapabilirim.

başınıza böyle bir şey geldiğinde ne yapılır ne yaparsınız ?
  • GSStore 2012 İlkbahar Tasarım Yarışması
    Alternatif Ürün Kategori Birincisi satışta
     GSSTORE Ana Konusu

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=20520

Böyle bir yeleğe ihtiyacım var fakat siyah veya kırmızı ve sadece logodan ibaret olsa günlük giyim için süper olurdu.

• quote:

gs store web üzerinden 3 kadıköy hatırası bardak aldım. bugün mng kargo ile geldi. 2 si kırık çıktı.

sarı bir t shirt aldım . sarı yokmuş kırmızısı geldi. vay benim halime .canım çok sıkıldı. mail attım net üzerinden. başka ne yapabilirim.

Öyle şeyler olablir.

twitter varsa Sn.Kanterelliye bildirebilirsin, veya stadın yanındaki storu ara ilgilenirler.
  • Belki yeri burası değil ama arkadaş Limangoda yeni sezon Galatasaray ürünlerinde indirim var dedi. Yeni sezon formasında çok olmasa bile 10 Tl lik indirim mevcutmuş. Şirkette Limango yasaklı olduğu için bakamıyorum, bakan olursa bilgiyi doğrulamalarını rica ediyorum.
  • Şu an öyle bir kampanya yok. Limangoda yeni sezon ürünleri bulunmuyor ayrıca.
  • aynen şuan bi kampanya yok gibi. geçen sene şunu 25e almıştım tekrar bi kampanya yapsalarda benzerini alsak şuanda buna yakın ürünler 150 civarı

GSSTORE Ana Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

GSStore 2012 İlkbahar Tasarım Yarışması
    Alternatif Ürün Kategori Birincisi satışta
     GSSTORE Ana Konusu

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=20520

Böyle bir yeleğe ihtiyacım var fakat siyah veya kırmızı ve sadece logodan ibaret olsa günlük giyim için süper olurdu.

Son derece haklısın.

Anlam veremiyorum neden yapmazlar.

Daha geçen kırmızı hollister yelek aldım böyle. Göğsümde martı logosu taşımaya meraklı değilim, neden GS logosu taşımayayım ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendizG7

aynen şuan bi kampanya yok gibi. geçen sene şunu 25e almıştım tekrar bi kampanya yapsalarda benzerini alsak şuanda buna yakın ürünler 150 civarı

GSSTORE Ana Konusu

10 numara ürün.Yemin ediyorum bu sene ki ürünler 5 para etmez.En aşşağı 100 liradan başlıyor adam akıllı bi polar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Çok sinirliyim.. Ya varyaaa şu formalari Nike'a verenin Aklina edeyim ben aklina akşam akşam zorla küfür ettirecekler banlatacaklar Beni.. Adidas'a kurban ol Sen Kurban nike Adidasin tirnagina kurban ol sen...

Tamam sakinim...

Sakin ol şampiyon yanlış görmediysem Elazığ gsstore de bile var kırmızı formalar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Sizce 150 lira verip şu polarlar alınır mı?

GSSTORE Ana Konusu

günlük yaşamda biraz sıkıntı , ön şık ve sade , arkada kocaman galatasaray yazıyor.
  • quote:

gs store web üzerinden 3 kadıköy hatırası bardak aldım. bugün mng kargo ile geldi. 2 si kırık çıktı.

GS nin online mağazası ve stadın oradaki mağzasının durumu içler acısı. Bir eşofman takımı aldım iadesinin üzerinden 25 gün geçtikten sonra para iadesi yaptılar. Stadın oradaki mağazaya iade edeyim dedim biz almıyoruz dediler. Oysaki internet mağazası stadın oradaki store iade alabilir demişti.
  • Tüm ürünlerin tüm bedenleri siteye yüklendi arkadaşlar. Bakmanızı tavsiye ederim...

http://www.gsstore.org/
  •  GSSTORE Ana Konusu

Bu üründen alan var mı arkadaşlar? Bedeni nasıldır arka tarafında yazı vs var mı? Çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum.
  • Benim bir sorum olacaktı.Bugün kırmızı formayı webden sipariş edeceğim.Evdeki formalarım hangi bedendi aklıma gelmiyor.

boyum 1.75 kilom 72 mediummu uygun olur acaba fikri olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.