Şimdi Ara

GSSTORE Ana Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.686
Cevap
17
Favori
66.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: King#6James

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

Forma ve orjinal urun satislarinda son durum nedir? Gecen senelere kiyasla ne durumdayiz? Bilen varsa soylerse iyi olur uzun suredir merak ettigim bir konuydu sormaya firsat bulamadim.

Bende bu sene 2 forma-2 bileklik bir kac tanede t-shirt alarak klubumuze katkida bulunmaya calistim. Yurt disinda yasiyor olmasam cok daha fazla alisveris yapicam ama malesef sadece yazlari birseyler alabiliyorum

Şöyle söyliyim...

Bu sene mayıs ve haziran arasında ki toplam satış miktarı, 2011 yılında ocak ve mayıs ayları arasında ki toplam satış miktarının tam 18 katı olduğu açıklandı...

Mayıs ve haziran boyunca günde onbinlerce sipariş verildi GSstore.org sitesinden. Bu dediğim veriler sadece GS Store.org verileri. Mağazalar ise talan edildi ürün kalmadı hiçbir yerde o derece yani...

Bu aralar kulübün böyle para savurması üstüne bide borç kapatması gibi şeylerin büyük kısmı satışlardan kaynaklanıyor. Sayılar açıklanmıyor ama kadıköy hatırasının 300 bini geçtiğini duydum...

Baya iyiymis. Keske imkani olan herkes klupten alisveris yapsa. Borclari kapamamiz icin buna ihtiyacimiz var. Taraftarin gozu acildi bu sene ama sadece basari gelince degil basarisizkende klube destek olmak lazim.

• Eğerki kadıköy hatırası tişörtünün farklı renkleri de olsaydı rakam 500 bini geçerdi. gerçekten güzel bir ürün çünkü. Forma satışlarında ise 400 bin rakamını bulabiliriz. Başarıya bağlı ve lojistik desteğe
  • Beyler T shirt de almayı ihmal etmeyelim. Klube en güzel katkı T shirt lerden geliyor Kemiksiz yani
  •  GSSTORE Ana Konusu

[size=4]Şampiyonlar Ligi Heyecanı Formalarımıza Taşınıyor

Galatasaray’ın 2012-2013 sezonunda, 11. kez yer alacağı UEFA Şampiyonlar Ligi’nin logosu, tüm GSStore’larda taraftarlarımızın formalarına uygulanmaya başlıyor. 7 Eylül 2012 Cuma günü itibariyle GSStore’ları ziyaret eden tüm taraftarlarımız, formalarının sağ kolu üzerine UEFA Şampiyonlar Ligi logosunu uygulatabilecek.

Böylece taraftarlarımız, yıllardır özlemini çektiğimiz Devler Ligi heyecanına Şampiyonlar Ligi logolu formalarıyla yeniden ortak olacak.

Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş.

http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/14316.php

• Arkadaslar gsstoreden forma aksesuar flan aldim ayin 3de kargolanmis goruluyor kargonun geldigi yok yurtici kargoyu aradim kargonuz yok diyor siteye girdim takip etmek icin
    298766 nolu siparişiniz için Yurtiçi Kargo’da gönderi faturalanmamıştır. Yaziyor napicam arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS Store'ye mail at kısa sürede geri döneceklerdir. Sitede iletişim kısmında sorununu dile getir yardımcı olurlar...
  • Mobilden baglandigimdan iletisim bilgilerini bulamiyorum siz biliyorsaniz cok makbule gecer saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaslar gsstoreden forma aksesuar flan aldim ayin 3de kargolanmis goruluyor kargonun geldigi yok yurtici kargoyu aradim kargonuz yok diyor siteye girdim takip etmek icin
    298766 nolu siparişiniz için Yurtiçi Kargo’da gönderi faturalanmamıştır. Yaziyor napicam arkadaslar

GSSTORE,MNG kargoyla anlaştı sanırım.O yüzden sipariş takibinde sorun yaşamış olabilirsin.

• quote:

Mobilden baglandigimdan iletisim bilgilerini bulamiyorum siz biliyorsaniz cok makbule gecer saygilar

gsstore.org'dan üye girişi yapın. Üyelik işlermlerinden özel mesajı seçin ondan sonra yeni özel mesaj yazın. Mail adresi yerine sanırım artık bu sisteme döndüler...
  •  GSSTORE Ana Konusu

Formalara yaptırdım arkadaşlar süper kaliteli ve harika görünüyor Tarafımdan çekilmiştir

2 forma 2 baskı 2 şampiyonlar ligi logosu 300lira ya la !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

GSSTORE Ana Konusu

Formalara yaptırdım arkadaşlar süper kaliteli ve harika görünüyor Tarafımdan çekilmiştir

Ücretli mi bu patchler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

GSSTORE Ana Konusu

Ücretli mi bu patchler?

Vallahi hocam hesabı yaptım işte 300e yakın bir para harcadım 10lira falan baskılar. Türkiye arması yok ama gelince onlar ücretsiz olacak, onlardanda zor buluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

quote:

Arkadaslar gsstoreden forma aksesuar flan aldim ayin 3de kargolanmis goruluyor kargonun geldigi yok yurtici kargoyu aradim kargonuz yok diyor siteye girdim takip etmek icin

GSSTORE,MNG kargoyla anlaştı sanırım.O yüzden sipariş takibinde sorun yaşamış olabilirsin.

Bendede ayni uyari vardi gonderi faturalanmamis falan o uyariyi dikkate alma benim urunum kargolandiktan 2 gun sonra elime ulasti ve sitede nerde oldugu an be an yaziyordu sende bi terslik olmus olabilir ama yinede biraz bekle derim

• Forma bedenlerinin en buyugu 2xl mi?

Kiloluyum ve omuzlarim genis 2xl aldigim formada bel kismi gayet iyi ancak omuzlarimi hafif sikiyo adidas formalarinda 2xl bol geliyordu

• forma numara isim 140 tl tutgu fazlami verdim acaba

• YENİ ÜRÜNLER GELDİİİİİİİ

GSSTORE Ana Konusu
    299 TL

http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19286

GSSTORE Ana Konusu
    59 TL
    http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19297

VE YENİ TSHİRTLER

GSSTORE Ana Konusu

RETRO ÜRÜN
     GSSTORE Ana Konusu

SPOR AYAKKABI
     GSSTORE Ana Konusu

• Rekora doğru
    Cim-Bom’da başarı karşılıksız kalmadı.

Sarı-kırmızılı taraftar yeni sezon için Galatasaray Store’dan ciddi oranda alışveriş yaparken, forma satışlarının geride kalan 2.5 ayda geçen yıl ki toplam satışın 3’te 2’sine ulaştığı bildirildi.

GSStore CEO‘su Nurettin Kantarelli ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtirken, siparişlerin öne çekildiği bilgisi verildi. Özellikle yeni sezon için tasarlanan kırmızı formaların tükendiği ifade edildi.
  • Sokağa çıktığımda, Liman'da bir-kaç saat yürüyüş yaptığımda mutlaka Gs formalı ve Kadıköy Hatırası tişörtlü renktaşlar görüyorum.
    İnsan gururlanıyor tabi. 300 bin çok iyi rakam.
  • bu formayı begenen var mı bu taraftar forması değil mi ? maç forması değil diye mi 30 tl daha ucuz ?

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18910
  • Polo t-shirt ve yukarıda ki sarı t-shirt'ü beğendim güzelmiş 1-2 ay daha hava böyle olsa zaten gene giyilir ceket bekliyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.