Şimdi Ara

GSSTORE Ana Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.686
Cevap
17
Favori
67.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasarayin kirmizi formasi ve siyah antraman formasindan almak istiyorum hicbiryerde yok ben anlamiyorum barcada nike giyiyor adamlarin sari turuncu alternatif formalari 10numara hemde daha uygun fiyatlari nsl istir barca 87tl firma satiyor bizim forma 102tl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kırmızı forma internete gelmiş tekrar almak isteyen varsa alsın hemen bitmeden.

ben 1 adet sipariş ettim

bu arada kredi kartıyla internetten ilk kez alışveriş yapıyorum. üyelik adım kendi ismim fakat kredi kartı annemin acaba bi sorun olurmu ki ? daha önce internetteki store dan bişey alan varmı ?
  • Yarın aslantepe gsstore'dan alacağım kırmızı formayı.
  • Kızılay Avm'de ki Gs store gittim bugün yine aynı hüsran Kalan bedenler xl xxl gibi bedenler.Paramızla forma alamıyoruz arkadaş bu nasıl bir iştir.
  • uplayalım görmeyenler varsa görsün kırmızı forma şu an satışta

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18915
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

uplayalım görmeyenler varsa görsün kırmızı forma şu an satışta

Renkdaşlar saldırınnnnnn gelmiş kırmızı formaaaa

• Bu arada kadiköy hatırası ve erzurum hatırasınında tüm bedenleri gelmiş

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17767

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19275

• Aldım kırmızı formayı Bu arada forma resimlerde çizgili çizgili diye kötü görünüyor gibi düşünmeyin kesinlikle öyle değil. Giydiğinizde anlıyorsunuz gerçekten çok güzel yapılmış, kumaşı parçalı kadar olmasada çok güzel yapılmış.

GSSTORE Ana Konusu  GSSTORE Ana Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: MertLIVE

Aldım kırmızı formayı Bu arada forma resimlerde çizgili çizgili diye kötü görünüyor gibi düşünmeyin kesinlikle öyle değil. Giydiğinizde anlıyorsunuz gerçekten çok güzel yapılmış, kumaşı parçalı kadar olmasada çok güzel yapılmış.

hayırlı olsun hocam nerden buldunuz ? ve bedeni ne acaba söylerseniz sevinirim

• quote:

quote:

Aldım kırmızı formayı Bu arada forma resimlerde çizgili çizgili diye kötü görünüyor gibi düşünmeyin kesinlikle öyle değil. Giydiğinizde anlıyorsunuz gerçekten çok güzel yapılmış, kumaşı parçalı kadar olmasada çok güzel yapılmış.

Bedeni small, Aslantepe GSStore'dan aldım.

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim hocam tekrar hayırlı olsun

• Kırmızı formanın s ve m bedenleri bitmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: black jack

Kırmızı formanın s ve m bedenleri bitmiş :)

Ankara GsStore sitesinde halen bedenler mevcut
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim hocam tekrar hayırlı olsun

Teşekkürler darısı başınıza

• Nike formalari dandik
    ne sekil var ne bisey dumduz
    armaya hic gelmiyorum biraz kaliteli olur

• Kırmızı forma tekrar stoklarda...

• Tüm formaların bedenleri mevcut şu anda.
  • Forma ve orjinal urun satislarinda son durum nedir? Gecen senelere kiyasla ne durumdayiz? Bilen varsa soylerse iyi olur uzun suredir merak ettigim bir konuydu sormaya firsat bulamadim.

Bende bu sene 2 forma-2 bileklik bir kac tanede t-shirt alarak klubumuze katkida bulunmaya calistim. Yurt disinda yasiyor olmasam cok daha fazla alisveris yapicam ama malesef sadece yazlari birseyler alabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

Forma ve orjinal urun satislarinda son durum nedir? Gecen senelere kiyasla ne durumdayiz? Bilen varsa soylerse iyi olur uzun suredir merak ettigim bir konuydu sormaya firsat bulamadim.

Bende bu sene 2 forma-2 bileklik bir kac tanede t-shirt alarak klubumuze katkida bulunmaya calistim. Yurt disinda yasiyor olmasam cok daha fazla alisveris yapicam ama malesef sadece yazlari birseyler alabiliyorum

Şöyle söyliyim...

Bu sene mayıs ve haziran arasında ki toplam satış miktarı, 2011 yılında ocak ve mayıs ayları arasında ki toplam satış miktarının tam 18 katı olduğu açıklandı...

Mayıs ve haziran boyunca günde onbinlerce sipariş verildi GSstore.org sitesinden. Bu dediğim veriler sadece GS Store.org verileri. Mağazalar ise talan edildi ürün kalmadı hiçbir yerde o derece yani...

Bu aralar kulübün böyle para savurması üstüne bide borç kapatması gibi şeylerin büyük kısmı satışlardan kaynaklanıyor. Sayılar açıklanmıyor ama kadıköy hatırasının 300 bini geçtiğini duydum...

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

Forma ve orjinal urun satislarinda son durum nedir? Gecen senelere kiyasla ne durumdayiz? Bilen varsa soylerse iyi olur uzun suredir merak ettigim bir konuydu sormaya firsat bulamadim.

Şöyle söyliyim...

Bu sene mayıs ve haziran arasında ki toplam satış miktarı, 2011 yılında ocak ve mayıs ayları arasında ki toplam satış miktarının tam 18 katı olduğu açıklandı...

Mayıs ve haziran boyunca günde onbinlerce sipariş verildi GSstore.org sitesinden. Bu dediğim veriler sadece GS Store.org verileri. Mağazalar ise talan edildi ürün kalmadı hiçbir yerde o derece yani...

Bu aralar kulübün böyle para savurması üstüne bide borç kapatması gibi şeylerin büyük kısmı satışlardan kaynaklanıyor. Sayılar açıklanmıyor ama kadıköy hatırasının 300 bini geçtiğini duydum...

Baya iyiymis. Keske imkani olan herkes klupten alisveris yapsa. Borclari kapamamiz icin buna ihtiyacimiz var. Taraftarin gozu acildi bu sene ama sadece basari gelince degil basarisizkende klube destek olmak lazim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.