Şimdi Ara

GSSTORE Ana Konusu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.686
Cevap
17
Favori
67.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koleksiyon yapan arkadaşlar için güzel fiyat. Onun dışında kaç senelik forma açıkcası
  • Bi ara bazı arkadaşlar soruyordu kapıda ödeme seçeneği mevcut mu diye. Evet arkadaşlar...

Diğer sitemizde kapıda ödeme seçeneği mevcut. Kredi kartı kullanmayan veya kullanmak istemeyen arkadaşlar için Ankara şubesine ait son derece hızlı sitemizde kapıdan ödeme seçeneği mevcut. Umarım o arkadaşlar bu seçenek sayesinde alışverişini yaparlar...

http://www.magazagsstore.com/default.aspx
  • magazagsstore niye pahalı beyaz formaya 135 TL istiyor. Sabit olması gerekmiyor mu bu fiyatların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

magazagsstore niye pahalı beyaz formaya 135 TL istiyor. Sabit olması gerekmiyor mu bu fiyatların

İsim baskısı yapılmış formalar 135 lira zaten. Normalde sende 1 forma bide isim numara yazdırsan 135 lira eder. Orda hazır basılmış olarak satılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

magazagsstore niye pahalı beyaz formaya 135 TL istiyor. Sabit olması gerekmiyor mu bu fiyatların

İsim baskısı yapılmış formalar 135 lira zaten. Normalde sende 1 forma bide isim numara yazdırsan 135 lira eder. Orda hazır basılmış olarak satılıyor...

Teşekkür ederim ben görmemişim baskılı olduğunu

• formayı pazar almıştım,çarşamba geldi.Hızı süper.

Kupa hediye etmişler beğendim kupayı,ayrıca çok sağlam kargolamışlardı.Ayrıca fatih terim retro çok güzel yakasını beğenmedim bir tek,hala favorim metin oktay parçalısı.

Bir sorum olcak parçalı forma ile diğer formaların bedenleri arasında fark var mı ? Kesimleri arasında yani,çünkü L beden parçalı aldım ama üzerime tam oturmadı azıcık büyük sanki.Uyuz oldum
    Geçen sene sahte parçalı formam vardı L beden onun kesimi dardı baya tshirt gibi tam oturmuştu üzerime.

Bu arada forma bu
     GSSTORE Ana Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

formayı pazar almıştım,çarşamba geldi.Hızı süper.

Kupa hediye etmişler beğendim kupayı,ayrıca çok sağlam kargolamışlardı.Ayrıca fatih terim retro çok güzel yakasını beğenmedim bir tek,hala favorim metin oktay parçalısı.

Bir sorum olcak parçalı forma ile diğer formaların bedenleri arasında fark var mı ? Kesimleri arasında yani,çünkü L beden parçalı aldım ama üzerime tam oturmadı azıcık büyük sanki.Uyuz oldum
    Geçen sene sahte parçalı formam vardı L beden onun kesimi dardı baya tshirt gibi tam oturmuştu üzerime.

Bu arada forma bu
     GSSTORE Ana Konusu

kalıplar biraz büyük gibi benim formamda biraz uzun geldi, etek gibi

• Fotoyu hangi modla çektin baya hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

formayı pazar almıştım,çarşamba geldi.Hızı süper.

Bu arada forma bu
     GSSTORE Ana Konusu

kalıplar biraz büyük gibi benim formamda biraz uzun geldi, etek gibi

ben de L aldım, eve gidince farkettim hafif büyük almışım M alsam daha iyi otururmuş sanki.neyse seneye de giyeriz

• quote:

Fotoyu hangi modla çektin baya hoşuma gitti

Valla hatırlamıyorum ama instagram'da 2.sırada ki amaroydu galiba. Genelde onu kullanıyorum,iphone5'in de etkisi var tabi

Kalıplar büyük bence de ya. Seneye de giymek yok ama seneye 10 Sneijder alıyoruz

• Parçalı - Kırmızı ve Beyaz formalarının tüm bedenleri stoklara eklendi arkadaşlar bilginize...

http://www.gsstore.org/urunListele.asp?bolumID=145
  • Nurettin Kantarelli Bey'i bir süre önce forumumuza davet ettim arkadaşlar. O da sanırım üye oldu en kısa zamanda bizimle olacaktır işlerinden vakit bulabilirse...

Ona şimdiden beni kırmayıp dikkate aldığı için teşekkür ediyorum ve hoşgeldin Nurettin Bey diyorum :)
  • quote:

Nurettin Kantarelli Bey'i bir süre önce forumumuza davet ettim arkadaşlar. O da sanırım üye oldu en kısa zamanda bizimle olacaktır işlerinden vakit bulabilirse...

Ona şimdiden beni kırmayıp dikkate aldığı için teşekkür ediyorum ve hoşgeldin Nurettin Bey diyorum :)

Gelirse büyük olay olur bence. Buradaki bazı tasarımları dikkate alsa o bile yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gs kirmizi esofman takimi almayi dusunuyorumda 219 tl cok zamaninda 160tl almadikta kampanya olurmuki acaba

• Kampanya olacağını zannetmiyorum. Zaten o dediğiniz ürünün satışı fena değil özellikle parçalı olan iyi satıyor. Hem yeni sezon ürünü hem elit katagori ürünü...

O yüzden almak istiyorsanız kampanya beklemeyin derim...

Yanlış anlamadıysam bahsettiğiniz ürün bu...

GSSTORE Ana Konusu

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19102

• quote:

Kampanya olacağını zannetmiyorum. Zaten o dediğiniz ürünün satışı fena değil özellikle parçalı olan iyi satıyor. Hem yeni sezon ürünü hem elit katagori ürünü...

GSSTORE Ana Konusu

kalbim çokmu temiz nedir ben 2xl giyiyorum azönce yalısporda 15tl aldım:Dparçalı olandan anca bu kadar şans olur google.comda arattım ta 4. sayfada yalısporda çıktı tek kalmış aldım

• quote:

Kampanya olacağını zannetmiyorum. Zaten o dediğiniz ürünün satışı fena değil özellikle parçalı olan iyi satıyor. Hem yeni sezon ürünü hem elit katagori ürünü...

GSSTORE Ana Konusu

buarada herkonuda bana çok yardımcı oluorsunuz çok saolun sayenizde gs-braga maçına gelmiştim kayseriden yenildik ama atmosfer yeter ttarenadaki ilk maçtı tarihe geçtik ilerde torunlara anlatırız:D

çeyrek finale çıkalım inşallah burdaki maça yine gelicem ben geçen braga maçında 112. sıradan önden almıştım taksti kimisyonu hizmet bedeli yalnış hatırlamıorsam 250 civarına patlamıştı yine çeyrek finale çıkarsak inşallah biletler aynı paramı olur yoksa uçuk fiyatlarmı olur acaba?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.