Siyah forma stoklarda tükendi arkadaşlar. Bir daha gelir mi bilemem ama zor artık. Çok defa eklendi ama bu sefer baya eklendi kısa sürede tükendi zor artık gelmesi...
Gelince fotosunu çekip koyabilir misin ? Bu sene en çok beğendiğim ürün belkide. Kredi kartımın hesap kesimini bekliyorum. O zaman alcamda gelince sen yinede bi foto atarsan sevinirim :)
Gelince fotosunu çekip koyabilir misin ? Bu sene en çok beğendiğim ürün belkide. Kredi kartımın hesap kesimini bekliyorum. O zaman alcamda gelince sen yinede bi foto atarsan sevinirim :)
Evet aldım hocam:)
Geldiği gün fotolarını koyarım.
Hay Maşşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: .Runaway.
quote:
Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam
quote:
gsstore.com'dan forma alınca online olarak isim yazdıramıyormuyuz illa mağazaya'mı gitmek gerek ? magazagsstore'dan alıcam eğer öyleyse orada isim basılı forma var çünkü.
Formayı aldın, Sepetim sekmesine geldin orada alt alta iki seçenek sunuyor. Birinde isim yazdırma + forma numarası alttakinde ise şampiyonlar ligi logosunu ekleme seçeneği var. Dikkatli bakarsan mutlaka göreceksin.
buldum teşekkürler,şimdi forma seçme kararsızlığındayım. Beyaz mı,parçalı mı ? DROGBA 11 mi,DROGBA 12 mi yazdırsam ?
@kkratoss
Eyvallah kardeşim :)
@Biarkadasabakipcikicam
Bana sorarsan Drogba'ya beyaz forma yakışır. Ama sen siyahi değilsin sonuçta
Ama benim düşüncemi sorarsan parçalı çok güzel bu sene...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: .Runaway.
quote:
quote:
gsstore.com'dan forma alınca online olarak isim yazdıramıyormuyuz illa mağazaya'mı gitmek gerek ? magazagsstore'dan alıcam eğer öyleyse orada isim basılı forma var çünkü.
Formayı aldın, Sepetim sekmesine geldin orada alt alta iki seçenek sunuyor. Birinde isim yazdırma + forma numarası alttakinde ise şampiyonlar ligi logosunu ekleme seçeneği var. Dikkatli bakarsan mutlaka göreceksin.
buldum teşekkürler,şimdi forma seçme kararsızlığındayım. Beyaz mı,parçalı mı ? DROGBA 11 mi,DROGBA 12 mi yazdırsam ?
Ben de Drogba 12 ve beyaz forma diyorum. @nolamaz 'ı değil beni dinle hocam.
Parçalıyı aldım valla 12 DROGBA yazdırdım,şampiyonlar ligi logosu da eklettim dayanamayıp 150Tl'yi buldu toplam forma. Beyazda aklım kaldı diye de beyaz retro fatih terim tshirti aldım,birde kupa hediye etmişler saolsunlar
quote:
Parçalıyı aldım valla 12 DROGBA yazdırdım,şampiyonlar ligi logosu da eklettim dayanamayıp 150Tl'yi buldu toplam forma. Beyazda aklım kaldı diye de beyaz retro fatih terim tshirti aldım,birde kupa hediye etmişler saolsunlar
Hayırlı olsun. Retro Fatih Terim tshirtü almana da ayrıca sevindim. Çok çok şık çünkü.
Twitter'dan gelme bilgiler;
taksim nike storea girdim akşam 18.00 gibi.vitrinde drogba,sneijder formalı mankenler var.içeri girdim forma alıcam dedim.forma sordum.
ancak tamamı bitti dediler.nasıl olur deponuzda da mı yok dedim? günlük 500 forma satışa sunuyoruz ancak akşam 6 olmadan bitiyor dediler.
kısacası bu 16.000 17.000 rakamlarını yemeyin.türkiye genelinde en az 5-6 katı.o kadar diyorum.
inanmayanlar sallıyor falan diyenler varsa taksim istiklal caddesi 3 katlı nike mağazasına yarın bile telefonla sorabilir.bilginize.
Desteğe devam...
GS Store bizim için bu haftanın ürününü seçmiş ve her ortamda giyebileceğimiz güzel bir ürün. Umarım bolca satılır...