Şimdi Ara

GSÜ İşletme vs ODTÜ İşletme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de böyle düşünüyorum hocam da maddiyattan önce aslında annemin bir rahatsızlığı var şu an da biraz kritik bir süreç yani onun gidişatını bizzat yanında olarak görmem lazım.Annem yaşadığı dert tasayı bana hiç yansıtmıyor ve bu yüzden anneme güvenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam odtü tabi çok saygın bi üni. Ama mezunlarının iyi yerlere gelmesinin sebebi eski ve kalabalık bi üni olması. İibf için İstanbul çok avantajlı. Bilkent özel üni olduğu için o eksiği bi şekilde kapatıyor ama devlet ünilerinde sıkıntı olabilir. Ayrıca mckinsey şirketinin iş başvuru fotoğrafı vardı. Orda hangi üni mezunusunuz diye sorunun altındaki şıklar gs bilkent koç sabancı boğaziçi ve diğer üniler diyeydi. Yani odtü tabi ki kötü değil ama gs de bildiğim kadarıyla 30 kişi yks ile 30 kişi gs lisesinden alıyo. Bu durum network açısından daha iyi olabilir. Çünkü gs lisesine giden adamlarla okuyacaksın. Yurtdışına çokça çıkmış adamlar olacak sınıfında. Odtü biraz da halk ünisi. Mühendislikte bu durum öenmli değil çünkü işini ne kadar iyi yaparsan o kadar değer görürsün, para kazanırsın. Ama iibf de zor bi iş yok. Çoğu mezun o işi yapabilir yani teknik bi zorluğu yok. Eğer gs ye gidersen kendini daha iyi pazarlarsın diye düşünüyorum. Tabi bu dediğim her şey öznel bi değerlendirme. Ben de internette gördüğüm ve duyduğum şeyleri yazıyorum. Sen iyice araştır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ama dediğin gibi gs de yurt çok büyük sıkıntı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun annenize. Umarım iyileşir. Annene yakın olman daha iyi olur hocam bence de. Zaten eğitim olarak bir şey kaybedeceğini sanmam gsü’ye gitmedin diye. En mantıklısı ODTÜ her açıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 9 Ağustos 2021; 16:32:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aslında uzun bir mesaj yazmıştım ama forum yüklemedi , kısaca fikrimi söyleyeyim GSÜ işletme . Bunu ODTÜ’de inşaat okuyup çok fazla işletme ve ekonomi seçen kişilerle konuş birisi olarak söylüyorum(MBA hedefim vardı bir ara gelecek adına o yüzden). Edindiğim izlenimlere hayattan beklentilerine göre ve benim kendi kişisel yorumuma göre GSÜ.

• bilkent koç sabancı boğaziçi 4lüsüne gsüyü sokan bi sizsiniz sanırım  

konu sahibi için;

gsü işletme konularında herkes gsüye sövüyordu o konuları bi oku hocam. bir de şu b2 türkçe şartı gelirse gsü tamamen biter. bu sıralamarda boğaziçi ybs ve intt bakın bi hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 9 Ağustos 2021; 19:10:48 >
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt

GSÜ bu 4’lüye girmez doğru ama gsü’ye sövenlerin çoğu fransızca hazırlığı geçemediklerinden dolayı sövüyor hocam.Beceremeyen adam çamur atıyor yoksa GSÜ ea-ve sözel alanlarda top tier’lerden sonra gelen üniversitelerden birisi.

• sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt

hocam fransızca hazırlık sana baya faydalı oldu mu fransızcan ne seviyeye geldi? derece yapıp gsü de hazırlığı okuyup boğaziçine geçen tanıdıklarım oldu baya şaşırdım.

Hocam GSÜ hazırlık sistemi öncelikle bu sene tamamen değişti belki duymuşsunuzdur.Bu sistem öncekine göre daha kolaylaştırılmış gibiymiş dediklerine göre.Şahsen Fransızca ilk dönem zorladı ama ikinci dönemde zevkli bir hale geldi.Şu an kendimi baya ileri taşıdım.Ama şu gırtlaktan ses çıkarmak zorunda kaldığım zaman hala sövüyorum.GSÜ’de şu an güncel olan bir sıkıntı var hocam.Malum b2 Türkçe şartı sorunu.4 tane Fransız hoca gitti bile bunun okulu aşağı çekeceği aşikar ama umarım Fransız okullarıyla anlaşmalar bozulmaz.

Hocam kodlama yazılım vs en alttan dahi olsa hiç ilgim yok.

Uluslararası Ticaret de valla balon gibi geliyor yani mezunların dağılımı vs olarak bence ODTÜ epey önde.

Şehir avantajı ut bölümünde ama bana kalırsa bu yüksekokulu biraz ayrıştırmışlar yani hocalari falan farklı nasıl desem kampüsü cart curt her şeyi farklı yani.

Boun pols dusundum bir ara gelme ihtimali var çünkü ybs yine öne alacak ama oradan işletmeci konumuna gelmek zorlar diye düşündüm çünkü özel sektörde kullanacak en ufak bir ders yok gibi gördüm.Bu yüzden önce bölüm seçip sonra üniversite sıraladım ODTÜ ile Gsü kaldı.Keske 180 kişilik Bilkent işletme farkı kapansa ama bu sene öne çekecek :/

Ut ders programı güzel bu arada ama bölüm bana biraz şişirme gibi geliyor.Hocalari da mesela Boun İİBF kadar kaliteli değil (zaten öyle olsa sıralamaları aynı olurdu da biraz uzağım yani hocam.)

• sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt

Adam Türkçe bilse ne olur bilmese ne olur aptal aptal işler çıkarıyorlar umarım Sorbonne ile olan anlaşma falan iptal olmaz hocam valla.Sizin çift diplomaniz olacak büyük artı (felsefe ve iktisatta var diye biliyorum başkalarında da olabilir ama ikisine baktım.)

• Odtü daha iyi okul ama şehirden dolayı Gs

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.