Şimdi Ara

GT 5 e başlayan biri olarak tavsiye istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda a ve b serisi lisansları alarak başladım ve A-spec yarışlara başladım. Pek çok türde yarışlar var ama ben 2 adet seri yarış bitirdim. kalanlara kredim ve araba çeşitliliğim az olduğu için gerekli araçları satın alıp yarışlara giremiyorum. Tam bir döngü içerisindeyim. Tavsiyeler nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiyem bol bol arkadaş ekleyip paylaştıkları araçlar ile gerekli yarışlara girmen
  • Sezonluk etkinlikleri oyna. Eldeki araçlarla katılabileceğin yarışlar vardır mutlaka. Oradan gelecek paralarla araç alabilirsin. Hatta bazı etkinlikler araç da hediye ediyor.
  • ps3 oynuyoprsan ekle beni araba vereyim pagani zonda yol tutuşu felan çok iyi her yarışı kazanırsın psn:cahfo72
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

ps3 oynuyoprsan ekle beni araba vereyim pagani zonda yol tutuşu felan çok iyi her yarışı kazanırsın psn:cahfo72

paganiyi yeni başlayan biri iyi kullanamaz.Hocam sana vereceğim en iyi tavsiye en pahalı en iyisi anlamına gelmiyor bu oyunda adam 2.000.000 milyonluk bir araba varsa sen o adamı 130.000 binlik bir arabayla yenebilirsin ama oyun bir süre sonra feci sıkıyor o yüzden oynamayı bıraktım ben ben oyuna ilk başladığımda bütün paralarımı ferrariye yatırmıştım onlineda da benim ferrarim var geçerim herkezi diyordum beni golfla geçen adamlar olmuştu :D asbera Clanı var facebook adresleri filanda var onlara danış birde çok yardımcı olurlar.O adamlar hayatlarını o oyuna adamış gibiler sanki :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

ps3 oynuyoprsan ekle beni araba vereyim pagani zonda yol tutuşu felan çok iyi her yarışı kazanırsın psn:cahfo72

paganiyi yeni başlayan biri iyi kullanamaz.Hocam sana vereceğim en iyi tavsiye en pahalı en iyisi anlamına gelmiyor bu oyunda adam 2.000.000 milyonluk bir araba varsa sen o adamı 130.000 binlik bir arabayla yenebilirsin ama oyun bir süre sonra feci sıkıyor o yüzden oynamayı bıraktım ben ben oyuna ilk başladığımda bütün paralarımı ferrariye yatırmıştım onlineda da benim ferrarim var geçerim herkezi diyordum beni golfla geçen adamlar olmuştu :D asbera Clanı var facebook adresleri filanda var onlara danış birde çok yardımcı olurlar.O adamlar hayatlarını o oyuna adamış gibiler sanki :/

dostum burda kimseyi övme o kişiden daha çok burda bilgili kişiler var onlar gt5 hakkınla oynayamayan şahısı burda gelip ona danışın demene gerek yok ok pp bg ayarını eşit yapmadan yarışan kişiler onlar yarışta kestirme ceza olmadan yarışan şahısamı danışacak millet..

• @cj_furkan
    hani bazı şarkıcılar vardır; unuttum seni, sevmiyorum seni gibi şarkılar söylerler. onlar gibisin. insan sevmediği biri için şarkı yazıp söyler mi? bence hayır. sen neden sevmediğin oyun için bu kadar yorum yapıyorsun? Muhtemelen beceremedin oyunu ondan karaliyorsun. sen bir kaç yıl daha blur nfs falan oyna sonra gt5 i dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.