Şimdi Ara

GT 5 Prologue Fiyat ASPARAGAS! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim bildiğim hasar modellemesi bu versiyonda olmayacak ve GT5'e eklenen hasar diğer oyunlardaki gibi uyduruk olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 12 Eylül 2007; 13:53:21 >
  • GT5p BD version da hasar olacak PSN versiyonda hasar olmayacak. Kazunori dedi
  • ben vermeyi hiç düşünmüyorum bir demoya okadar para. o yüzden bd versiyonunu gösteren bir ton HD video'lar çıkacaktır piyasaya , oralardan görürüz artık hasar modellemesi ne kadar iyi olmuş yada kötü olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich

ben vermeyi hiç düşünmüyorum bir demoya okadar para. o yüzden bd versiyonunu gösteren bir ton HD video'lar çıkacaktır piyasaya , oralardan görürüz artık hasar modellemesi ne kadar iyi olmuş yada kötü olmuş.
    Vermessen verme arkadas sen degilmisin zaten GT5p 5-10 dolar olsun diyen Bos Blu-ray 15 dolar bikere hem GT yi hasar icin almazlar. Burnout mu bu?
  • çok pahalı....sakın almayın değmez....
  • Evet degmez nekibuki. 30 euro olsa daha iyi olur
  • Fiyat ASPARAGAS oldu daha fiyat belirlenmemis Link = http://ps3.ign.com/articles/819/819555p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xjunk360 -- 12 Eylül 2007; 15:05:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xjunk360

Fiyat ASPARAGAS oldu daha fiyat belirlenmemis Link = http://ps3.ign.com/articles/819/819555p1.html
    onca yazi bosa yazildi..bari belirleyecekleri fiyat uygun olsada alip oynasak..
  • Bence fiyatı 20 dolardan yukarı olmaz.Çünkü bu oyun tam bir oyun sayılamaz.Demo gibi olmasada ona benzer birşey sonuçda.O yüzden benim kişisel tahminim 20 dolardan yukarı olmaz...
  • Ben 30 dolar diyorum hadi
  • quote:

Ben 30 dolar diyorum hadi

Ben de 20...hadi bakalım...varmı artıran
  • 10 dollar bos blu-ray 30 dolar olur, müzayede start verildi hadi.
  • Ağaya beleş.
  • GT5p de photo mode da olacak, foto cekip birbirinize yollamak vs. Forza dada var ama GT arac modellemeleriyle bir baska olur
  • quote:

GT5p de photo mode da olacak, foto cekip birbirinize yollamak vs. Forza dada var ama GT arac modellemeleriyle bir baska olur

işte şimdi zıplar birileri bu konuya.. hadi bakalım..

bencede en fazla 30$ olmalı bu oyun
  • Ben birsey demedim ki, yazmasam bu kez o olay Forza dada var diyecekler yukari tükürsen biyik asagi tükürsem sakal vaziyetlerindeyim
  • quote:

Ben birsey demedim ki, yazmasam bu kez o olay Forza dada var diyecekler yukari tükürsen biyik asagi tükürsem sakal vaziyetlerindeyim

demedin ama bi kere daha forza dersenn gelcekler buraya Beetle Juice misali.. aman haa 3 kere anma şu oyunun adını
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.