Şimdi Ara

GT 5 Prologue Fiyat ASPARAGAS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Holland sitesi BD versiyon icin 45 euro deniyor. Ek olarak GT TV özellik bulunacak. Bu özellik sayesinde otomobil programlar indirip izleyecez. TOP GEAR, FIFTH GEAR gibi..GT 5p menüsünde real time bölge saati ve hava durumu bulunacak. Friendlist inizdeki kisilerin saati ve bulundugu yerin hava durumunu ögrenebileceksiniz. Menüde birde takvim bulunur. Saate göre arkaplan gece gündüz olarak degisecek. Menü arkaplan tamamen 3D wallpaper. Almanya da bir köyden fotograflar cekilerek dijital ortamda 3D hale getirildi. Kokpitte her türlü malzeme var. Deri, plastik vs. kaplamalar. Dikkatli bakacak olursak deri dikislerini bile görebiliriz. Ayna ve el hareketleri gelistiriliyor. Araba üzerindeki Lightining shadow özelligi gece gündüz olarak degisik sekillerde olacak bu su an sadece GT5p menüde gecerli. GT5 te gece gündüz race esnada sürüs etkilesimli bicimde optimize ediliyor. Bu bilgileri buldum bizzat developer dan. Linkte sadece GT TV,fiyat var http://www.ps3only.nl/nieuwsitem.php?nid=6695

edit: ign'nin haberine göre söylentiler asilsizmis...
    http://ps3.ign.com/articles/819/819555p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xjunk360 -- 12 Eylül 2007; 15:59:29 >

• Bir tanıtım sürümü için çok pahalı bir fiyat. 40 küsür araç ve 4-5 pist için bu para verilmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

Bir tanıtım sürümü için çok pahalı bir fiyat. 40 küsür araç ve 4-5 pist için bu para verilmez bence
    Bencede cok fiyat 4 5 pist var Zate GT 5 baya kazanacak ne gerek 45 euro simdi..
  • quote:

Bir tanıtım sürümü için çok pahalı bir fiyat. 40 küsür araç ve 4-5 pist için bu para verilmez bence
    gt5 prologue bu fiyata ise gt5 rahat 100 eu olur Bunlar adama zorla korsan bayrağını diktirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt_one

gt5 prologue bu fiyata ise gt5 rahat 100 eu olur Bunlar adama zorla korsan bayrağını diktirirler

Alıntıları Göster
    Bu BD versiyonun fiyatı yalnız. Önemli olan indirilebilir versiyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragdol

Bu BD versiyonun fiyatı yalnız. Önemli olan indirilebilir versiyon.

Alıntıları Göster
    PS3 oyunlar sabit fiyat 60 dolar GT 5, GT5ve GT5pye burda basarlar iyice fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: xjunk360

PS3 oyunlar sabit fiyat 60 dolar GT 5, GT5ve GT5pye burda basarlar iyice fiyat

Alıntıları Göster
    her türlü fiyat bu oyuna feda olsun......... adamlar oyun deil SANAT yapıyorlar çünkü........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gran Turismo 8 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: japonozan

her türlü fiyat bu oyuna feda olsun......... adamlar oyun deil SANAT yapıyorlar çünkü........

Alıntıları Göster
    Vay lafa bak

• quote:

Orijinalden alıntı: japonozan

Alıntıları Göster
    bencede çok istemişler bi ara bedava olacak bile deniliyordu(dedikodu tabi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

bencede çok istemişler bi ara bedava olacak bile deniliyordu(dedikodu tabi).

Alıntıları Göster
    PSN versiyonu dedikodusu o. Bu arada GT TV yerel TV programlar icinmis bize yaramaz.
  • quote:

PSN versiyonu dedikodusu o. Bu arada GT TV yerel TV programlar icinmis bize yaramaz.

Alıntıları Göster
    Bos Blu-ray diski 17 dolar. Tabi toptan oldugu icin 10 dolar falan olur 45 euro = 60dolar - 10 dolar = 50 dolar oyunun degeri ki yine fazla http://www.supermediastore.com/blue-ray-blu-ray-dvd-media-recorder.html

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

iyi o zaman verme sende, veripte oyunu lekeleme ayrıca 4-5 pist dediğin forza 2 deki tüm pistleri toplayip türevini alip 3 kırmızıya bölsen bile yetişemez...

• quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

iyi o zaman verme sende, veripte oyunu lekeleme ayrıca 4-5 pist dediğin forza 2 deki tüm pistleri toplayip türevini alip 3 kırmızıya bölsen bile yetişemez...

Alıntıları Göster
    Kötü birşey mi dedik şimdi ya, oyunun tamı zaten 60Euro iken ben enayi miyim 45 Euro bir demoya vereceğim?
    Gerçekten mantıksız. Bir oyuna 45+60 105 Euro 180-190YTL veremem. Tabi sizin hayırseverliğinize birşey diyemem. Gamespotta bile millet çıldırdı bu fiyat ne, bizi mal yerine mi koyuyorlar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 12 Eylül 2007; 10:08:45 >

• quote:

Kötü birşey mi dedik şimdi ya, oyunun tamı zaten 60Euro iken ben enayi miyim 45 Euro bir demoya vereceğim?
    Gerçekten mantıksız. Bir oyuna 45+60 105 Euro 180-190YTL veremem. Tabi sizin hayırseverliğinize birşey diyemem. Gamespotta bile millet çıldırdı bu fiyat ne, bizi mal yerine mi koyuyorlar diye.

Alıntıları Göster
    bune yahu .. soygun resmen . bedava vermeleri gerekirken demoyu ... 5 yol , 30 araba ' lık bir demo için 60usd . yokyani hani sembolik bir rakam isteseler 5-10usd hadineyse. so fcukn lol. kim kaybetmişte 60usd demo'ya vermiş. ezigh sony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 12 Eylül 2007; 10:14:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aerich

bune yahu .. soygun resmen . bedava vermeleri gerekirken demoyu ... 5 yol , 30 araba ' lık bir demo için 60usd . yokyani hani sembolik bir rakam isteseler 5-10usd hadineyse. so fcukn lol. kim kaybetmişte 60usd demo'ya vermiş. ezigh sony

Alıntıları Göster
    gerçekten pahalı ama bakalım bir belki psn fiyatı arasında fark olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

gerçekten pahalı ama bakalım bir belki psn fiyatı arasında fark olur..

Alıntıları Göster
    Birileri iddiamı ediyordu neydi, "BEDAVA olacak , gayet açık ve net söylenmiş, hala neyi tartışıyorsunuz" diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Birileri iddiamı ediyordu neydi, "BEDAVA olacak , gayet açık ve net söylenmiş, hala neyi tartışıyorsunuz" diye..

Alıntıları Göster
    Ya bu PSN den bedava dagitilacak diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipocrat

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hipocrat

Kusura bakmada bence her yazılan şeylere inanmayın araştırın kendiniz, elinizin altında dünya var.

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orjinalden alıntı: hipocrat

Kusura bakmada bence her yazılan şeylere inanmayın araştırın kendiniz, elinizin altında dünya var.

Alıntıları Göster
    Demo degil bu 50 arac 5 pist online hasar, demo olurmu hic bedava sitelerin uydurma söylemleriydi ama bu kadar fiyatta beklemiyordum

• quote:

Demo degil bu 50 arac 5 pist online hasar, demo olurmu hic bedava sitelerin uydurma söylemleriydi ama bu kadar fiyatta beklemiyordum

Alıntıları Göster
    hasar ? hasar modellemeside eklediklerinide bilmiyordum GT5'e . keh keh öyle birşey yapmışlarsa desene büyük ilerlemeler var oyunda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.