Şimdi Ara

GT 645M ve FIFA 17 hk. soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NVIDIA GeForce GT 645M karta sahip bir Lenovo laptopum var.
     GT 645M ve FIFA 17 hk. soru

Geçen yıl FIFA 16 low-med ayarlarda akıcı şekilde oynuyordum. Bu yıl demoyu denemek istediğimde çeşitli hatalar verdi, bir türlü açılmadı oyun ve deneyemedim. Şuan oyunu almayı çok istiyorum ama sistemin en azından low ayarlarda akıcı ve rahat bir şekilde açıp açmayacağından emin değilim. Bu konuda bilgisi olan veya aynı karta sahip olup oyunu oynayabilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi? Boşuna 150 lira vermek istemiyorum açıkçası.

• 650M ile demoda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 645M ile 650M arasında büyük bir fark yok. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum ancak kullananlar varsa onlar daha net cevap verecektir.
  • Aynı kart bende de var Lenovo z500. Oyunu online oynarken, (internet kaynaklı da olabilir deneme fırsatım olmadı) bazı kasmalar meydana geliyor ama çok sık değil ve çok uzun süreli kasmalar değil. Offline modda ise sorunsuz oynayabiliyorum.
  • Bende de lenovo z500 var 645m ekran kartlı.

High ayarlar ile hiç denemedim ama orta ayarlar ile hiç kasmadan oynanıyor.
  • O sistemde o ekran kartıyla fifa 17yi en düşük ayarda bile oynayamazsınız hocam. Oynanmayacağını zaten demoda görmüşsünüz. Tam sürümde de aynı sonuç olacak. Hata vermeden direkt açılsa bile sabit 60fps alamazsınız.

Paranızı çöpe atmaktan farkı yok. Oyun zaten çok sorunlu. Bile bile lades olmaya gerek yok. Benzer özelliklere sahip pcsi olan arkadaşlara da bu vesileyle belirtmiş olayım.
    Düşük ayarlarda ve düşük fpsde oynadıktan sonra bir zevki kalmaz olayın. Özellikle online maçlarda ciddi dezavantaj yaşarsınız.
  • Yukarıda yorum yapan arkadaşlar oynadıklarını söylemişler.
  • Syber monday indirimlerinde fiyat hatasıyla 8.65 dolara fifa 17 aldım. Z500 lenovo gt 740m var. Yüksek ayarlarda maç içinde en yüksek 40 45 fps oluyor. Yakın çekimlerde 15 fpsye kadar düşüyor. En çok takılma maç yüklenirkenki yapılan antrenmanlarda, laptop diski kaldıramıyor o kadar yüklenmeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 16 PRO CLUB (PC ANA KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MaximumP4YNE M kullanıcısına yanıt
    Ben ona oynamak demem hocam. Benim oynamaktan anladığım, 1080pde en az @60fps de sabit akıcı oynamaktır. Spor oyunlarında 60fps olmazsa olmaz. Yoksa başkası 30fpsde ya da değişken fps değerinde oynuyordur ama "kasmadan oynuyorum sorun yok" der, sorun olmadığını zannediyordur. Özellikle online maçlarda 1ms gecikmenin ve 1fps kaybın bile çok önemi vardır.

Diyorum ki o sistemde tam anlamıyla keyifli fifa oynanmaz. Pişman eder. Hem oyundaki arızalar hem de akıcı çalışmaması açısından.
    Tabi para sizin paranız, sizin tercihiniz. Ben deneyimimi paylaşayım, önerimi yapayım da gerisi size kalmış.
  • Ben sizin kartınızdan daha düşük olan GT635M ile hem gta 5 hem de fifa 17 oynuyorum. Orta ayar yap ve ekran kartın güncel olsun gayet de güzel çalıştırır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.