Şimdi Ara

gt 730 64 ddr5-128 ddr3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ikiside aynı kartlar arada 90 liralık fark var, palit modeli ince kasalar için olan bir tarasıma sahip (büyük kasalarada takılabilir) ama bu tasarım nedeni ile daha küçük bir fana ve metal sohutucuya sahip, msi ise daha büyük bir fana ve daha büyük bir sohutucuya sahip tabiki bu fark oyun oynarken kendisini gösterecektir olumlu yönde. Her ne kadar 90 liralık fiyat farkı yüksek olsada msi kartı tercih etmen daha iyi olacaktır, bana sorarsan o fiyat farkına deymez ama msi nin sohutması (ikisi kıyaslandığında) daha iyi.

GTA5 testinde ise çoğu zaman aynı FPS leri alıyorlar ama kimi sahnelerde gt 730 'un 5-10 FPS daha fazla aldığını görebilirsin:https://www.youtube.com/watch?v=b2LWUIexI7c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 14 Kasım 2017; 10:27:16 >

• gt 1030 düşünüyorum ama palitin gt 730unu çok ucuz buldum bir de diğer gt 730lardan farklı olarak 64 bit ddr5 modelini ilk defa gördüm.bellek hızları falan da fena gelmedi.
    gt 1030 350 lira
    gt 730 128bit 285 lira
    gt 730 64 bit 190 lira

acaba dedim bu palitin versiyonu daha güncel bir versiyon mu o yüzden merak ettim.
  • DDR5 daha performanslı
  • bolshoi13 B kullanıcısına yanıt
    GDDR5 olanını almaya bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.