Şimdi Ara

GT430 MU HD5570 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde ilk zamanlarda pc ile aldığım 8600gt vardı ama teklemeye başladı.

vatanda indirim varken bi kart ve bide 2gb daha ram alıyım dedim. (su an 2gb ram var)

asus gt430 1gb 128 bit gddr3 mü alıyım yoksa asus hd5570 1 gb gddr3 128 bit olan kartı mı alıyım. (117tl diğeri 122 tl )

ben fazla oyun oynamıyorum öyle. benim için pes12 ve sonraki bi kaç yılı çıkarsa iyidir. sizce hangisini alıyım??

bu fiyata daha uygun mağza bulacağımı sanmıyorum bilen varsa söylerse cok sevinirim.( net hariç netten almayı düşünmüyorum. )

yani nvida gt430 mu iyidir ati hd5570 mi ? yoksa bi fark yok mudur? bide pc tasır mı bu kartları ???

yardımcı olursanız cok sevinirim.

(P5K SE P35 DDR2 S+GL PCL 775P 350 W

İNtel CORE 2 DUO E820 2.66 GHZ ASUS

2GB RAM) sistemim var

• 5670 al, daha aşağısına bakma...

güç kaynağın yeterli gelir...

http://www.netsiparis.com/detay/12833163038/VTX-HD5670--128BIT--1GB-2GB-DDR3-VGA-HDMI-DVI
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

5670 al, daha aşağısına bakma...

güç kaynağın yeterli gelir...

http://www.netsiparis.com/detay/12833163038/VTX-HD5670--128BIT--1GB-2GB-DDR3-VGA-HDMI-DVI

sen oyle diyince vatana bi daha baktım asus hd5670 1gb 128 bit 151 tl ve xfx hd5670 de aynı para.

sence asus mu alıyım yoksa xfx mi hangisi sorunsuzdur acaba?

bide bu1gb/2.8 gb ne oluyor acaba??? nasıl bisey bu? avantajı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aicacan -- 26 Ekim 2011; 7:42:45 >

• asus daha iyidir...

1gb/2.8 sorunu tam anlamadım link var mı?
  • quote:

asus daha iyidir...

1gb/2.8 sorunu tam anlamadım link var mı?

pardon 2.8 değilde 2 miş

yani 1gb/2gb demek ne oluyor? hem 1gb hemde 2gb mi kart? ve 2 gb oluyosa neden bu kadar ucuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil34

http://www.hwcompare.com/7031/geforce-gt-430-vs-radeon-hd-5570/

Bu link bir işe yaramaz , önemli olan testlerde iki kartında kötü sonuç alıyor olması...

@aicacan

1gb yada 2gb olması fazla farketmez, önemli olan gpu performansıdır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakın ol sampıyon Tamam sensın
  • quote:

Sakın ol sampıyon Tamam sensın

Arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum, iki kart da oyuncu kartı değil, yoksa sana karşı bir kastım yoktu...
  • quote:

quote:

Arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum, iki kart da oyuncu kartı değil, yoksa sana karşı bir kastım yoktu...

Eyvallah hocam espiri yaptım bende zaten bılıyorum yardım etmeye calıstıgını ben en azından senın kadar anlamam bu ıslerden ama bırgun sordugum zaman konuda @Musavir hocam bana bu lınkı gostermıstı o yuzden bu tıp durumarda yardım ettıgımı zannedıyordum bılgı ıcın sagolasın Iyı Forumlar.

• quote:

quote:

ya tek merak ettiğim pes için beni memnun edermi evde oynadığım tek oyun diyebilirim arkadaslarla aile ile oynuyoruz pes çalıstırsın yeter bana .

sen bu pes konusunda ne diyorsun gt430 mu, hd5570 mi, hd5670 mi sence hangisi bana yarar?

baska arkadaslarda bu konuda fikrini paylasırsa sevinirim (pes için kart secimi)

• 3 kart arasında hd5670 tercıh edın daha performanslıdır pes 2012 ıcın mınımum 6600gt denmıs kı bu kart ondan cok daha ıyıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

3 kart arasında hd5670 tercıh edın daha performanslıdır pes 2012 ıcın mınımum 6600gt denmıs kı bu kart ondan cok daha ıyıdır

tskrler bilgileniriz için indirim bekleyip hd5670 alırım büyük ihtimalle .

bu arada bende axle marka 8600gt vardı ekran kartı alacak arkadaslara uzak durmasını tavsye ederim çünkü üstündeki tüpler patlıyor. 3 kere patladı ve normal tüp taktırdım oyle

çalıstı. axle markası sıkıntılı bi marka. asusta ins. bi sıkıntı cıkmaz.
  • ASUS modellerinde daha iyi soğutma teknolojileri mevcut.Oyunlarda katkısı olur.Referans değerlerini de araştırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.