Şimdi Ara

GT5 Alışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bir süredir oynuyorum ama alışamadım ve o yüzden fazla zevk alamıyorum oyundan yani diğer araba yarışlarında fena değilken bu oyunda virajları dönemiyorum araba pistin dışına çıkıyor bu gibi sorunlarla karşılaşıyorum bunları nasıl çözebilirim ? Cevaplayan olursa şimdiden teşekkürler.

• viraja geldiğinde frene basıp aracı yavaslat. daha sonra dönmeye basla ve hafifçe gaz ver. eğer viraja geldiğinde frenle dönmeye aynı anda başlarsan araç uçar gider. :)
  • Hocam cevap için teşekkürler öyle yaptığımı düşünüyordum ama daha dikkatli bir şekilde tekrar deneyeceğim.
  • Farklı cevaplar da bekleniyor. Bu arada oyunda arabalar hiç hasar görmüyor, tampon falan içine geçmiyor ama oyunun kutusunda gelişmiş hasar dinamiği yazıyor bilgi verirseniz sevinirim.
  • Araçlara uygun ayarları yapıp deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

Farklı cevaplar da bekleniyor. Bu arada oyunda arabalar hiç hasar görmüyor, tampon falan içine geçmiyor ama oyunun kutusunda gelişmiş hasar dinamiği yazıyor bilgi verirseniz sevinirim.

Her dönüşten biraz önce yumuşak fren yap hasar dinamiği dediği duvara çarptığın zaman ekran sallanıyorya sanırım o
  • temel surus tekniklerini biraz arastirip uygulamaya calisirsan sorunun hallolur. viraja girmeden yavasla,distan ice dogru gir cikarken disa dogru cik. viraja giris cikis temel tekniklerini calis. baslangicta aracina yaris yumusak lastikleri tak.sonrasi zamanla hallolur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese verdiği cevaplar için teşekkür ediyorum genelde yapmaya çalıştığım şeylerdi daha fazla deneyeceğim.
  • valla ben sağdaki analogla yavaşlatıyorum arabayı, eğer ile frene basarsam araç spin atarak duvaraya çakıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikososyal

valla ben sağdaki analogla yavaşlatıyorum arabayı, eğer ile frene basarsam araç spin atarak duvaraya çakıyo.

zaten el freni diye biliyorum ben.
  • quote:

quote:

valla ben sağdaki analogla yavaşlatıyorum arabayı, eğer ile frene basarsam araç spin atarak duvaraya çakıyo.

her neyse.

• quote:

quote:

quote:

her neyse.

Hangi arabayı kullanıyorsunuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

her neyse.

Hangi arabayı kullanıyorsunuz ?

oyuna yeni başladım, academy edition aldığım için academy gt-r kullanıyorum ama bi türlü alışamadım. ilk arabamı ikinci el almıştım eski kasa mitsubishi mirage idi, ondan sonra sıfır honda s2000 almıştım ikisinide sattım şuan.

• Var mı yarışacak

• quote:

El frenini çektiğinde aracın spin atıp savrulması normal değil mi sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

hocam yukarıdaki arkadaş söylemeseydi ben onu normal fren sanıyordum önceden.

• quote:

Orijinalden alıntı: RazoR1717

Var mı yarışacak

Hocam gelin buyurun yarışalım. İsteyen ekleyebilir PSN: exterminating veya exterminating67 idi emin değilim.
  • Yarin musait olurum ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: RazoR1717

Yarin musait olurum ancak

Sorun değil yarın görüşürüz o zaman. Hayırlı ''RAMAZANLAR''
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.