Şimdi Ara

GT5 Ani fiyat artışı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu uygulama çok saçma...Bir kere preorder daha ucuz olmalı diye bir mantık yok...bunu savunanlar iyi düşünsün..preorderın esprisi daha ucuza almak değil daha erken almaktır.
    hepsisony ve morfare olması gerekeni yapıp normal mağaza fiyatından daha cazip bir şekilde internetten satışa sunmuştur...Olması gerekende budur çünkü mağaza ile internet fiyatı aynı olursa zaten birçok kişi mağazayı tercih eder..Özellikle dh ve benzeri forumlardan bihaber olan kişiler..
    Ancak gelinen noktada fiyatların şikayet bahanesi ile artması anlaşılabilir değil...Sony uyarı yapar yapmasına ancak mağazanın uygulayacağı kampanyalara karışamaz karışmaması gerekir diye düşünüyorum..Örneğin hepsisony tüm ps3 oyunlarında % 10 indirim gibisinden bir kampanya başlatsa fiyatı yine istenen düzeyde tutmasını bilir ve başkalarının bu işe karışmasını önleyebilirdi..Demekki fiyatların artması ilk anda onlara cazip gelmiş olmalı ki sadece şikayet bahanesi öne sürüp fiyatları arttırmışlar..Ama dediğim gibi fiyat artışından sonra satışlar gözle görülür bir şekilde düşecektir...Çünkü internet sitelerini takip eden kesimin neredeyse tamamını fiyat araştırması yapan bizler oluşturuyoruz...
    Hal böyleyken kimse kusura bakmasın ama vatan millet sakarya diyip 120 ye almak yerine bütçe hesabı yapıp 80-90 liraya yurtdışından getirmek daha mantıklı olur..Gönül isterdiki satış rekoruna doğru gidilirken böyle bir engel çıkmasın ancak yapabileceğimiz birşey yok..yine kendimiz sebep oluyoruz bu gibi trajedilere..

• 107 tl veren 120 tl de verirdiyen arkadaşlar var bunlar tam mukelamun
    (HERYERDE AYRI TELDEN ÇALIYORSUNUZ.) başka bişi demiyorum ya arkadaş siz öyle diyorsunuzda 10-20 tl ucuza ala bilmek için nie şhoptodan filan oyun siparişi yapıyorsunuz. Ozaman alsana tr den oyunları hem de ülkende vergiden katkın olur.

Amam yok 10-20 tl nin cimrilini yapan kişiler burda laf kalabalığı yapmak için adamı çamur atmışlar.

Fiyatılar düşük olcak diyipte fiyatları 120 cekmenin hiç bir alemi yok tr şartlarında spotcular 100 tl kadar veriyor ozaman müşteri kaybeder bunlar. Sende Türkçe oyun sektörü gelişecekdiye depinip dur.
  • Sanıyorlarki oyun Türkçe olunca 180 lira bile olsa gözümüz kapalı alacağız. Artık işler öyle yürümüyor ama maymun gözünü açtı. Dışarıda aynı oyun 70-80 lirayken biz niye sömürülmeye izin verelim.
    Hani "ucuz fiyat", hani "Türkleri düşünüyoruz yaptık olacak" lafları, hepsi palavra galiba. Bahane çok komik ama "firmalardan şikayet geldi" kime geliyor yahu o şikayet.
    En üst makam bu fiyattan satılacak dese kim karşı çıkabilir ama onların da işine geliyor tabi. Yani böyle olacaksa olduğumuz yerde sayarız hiç kusura bakmayın.
  • bazı arkadaşlar diyor 107'yi veren 120'yi de verir
    biz 107 vermedik ki 120 verelim
    107 alanlara sözümüz yok tabi
    ama 107 tl ye almayanlar enayimi de 120tl versin
    13 tl fark 10 kişi de bir oyun mağazada kalır bunu sony yaparsa hani nerde sözünü verdiği türk oyuncularına destek.

saçmalık ,mafyalık yapıyor sanki sony heyyyttt çıkarın fiyatları bitirin kampanyalarıııı.

• günay
    1 dk önce hemen hemen aynı konuyu yazmışız

hepsiburadadan ön sipariş mi etsem ne 125 tl taksitlede aynı fiyatta kalıyor
    yoksa orda da ayın 1.nden sonra fiyat çıkabilir offffffffffffff offffffffffffffff
  • Hepsiburada da bugünlerde sorun var arkadaşlar tavsiye etmem. Ayın 23 ünde hemen kargolu bir ürün satın aldım. 3 gün kargo çıkışa hazır ibaresinde durdu benim ürün. Attığım mesajlarda lojistik ile ilgili bir sıkıntı olduğunu söylediler. Çıkışa hazır olduğu için iptal butonu da yoktu. En sonunda ısrarla mesaj atarak bu sabah iptal edebildim siparişi.
  • walla bazı arkadaşlar 550 tl de olsa alıcam diyordu, birden onu hatırladım. he he ben bu oyunu 60 tl ye düştüğünde alıcam, (sırf benim araba oyunda yok diye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 26 Kasım 2010; 11:00:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

günay
    1 dk önce hemen hemen aynı konuyu yazmışız

hepsiburadadan ön sipariş mi etsem ne 125 tl taksitlede aynı fiyatta kalıyor
    yoksa orda da ayın 1.nden sonra fiyat çıkabilir offffffffffffff offffffffffffffff

Birol Abi ikimiz de aynı dakika da saniye de yazmışız: 9:54:17
    Bence hiç kasma kendini. 1 ay bekle illa kampanyalar falan olacaktır. Hem oyuna güncellemeler gelir daha derli toplu olur o zaman al derim.
  • soz verilenin aksine yapilan fiyat artisi bence cok buyuk ayiptir.
  • Arkadaslar ben oyunu 128 ytl 8taksitle aldım yanında 4gb flash hediye verdiler cok memnun oldum ihtiyacımda vardı piyasa degeri 35-40 milyon arası oyun geldi 90 ytleye bunun icin olmasa bile oynamaya baslayınca mest oldum tamamen türkce yabancı dilim hic yok anlayın artik o yüzden lütfen bunu tartısma yapmadan tam destek tes. sony
  • Electroworld mediamarkt gibi mağazalarda ne kadar öğrenebilen oldu mu?
  • Bu fiyatlara bu oyunu almamak en iyisi zamanla fiyatın düşeceği kesin. İlla oyunu dışarıdan almaya teşvik ediyor sony.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54
    Arkadaslar ben oyunu 128 ytl 8taksitle aldım yanında 4gb flash hediye verdiler cok memnun oldum ihtiyacımda vardı piyasa degeri 35-40 milyon arası oyun geldi 90 ytleye bunun icin olmasa bile oynamaya baslayınca mest oldum tamamen türkce yabancı dilim hic yok anlayın artik o yüzden lütfen bunu tartısma yapmadan tam destek tes. sony

4gb bellekin piyasasi 35-40 tl mi??
    Hangi piyasada yasiyorsun? Artik 15 tlye kadar dustu onlarin fiyatlari
  • ankara armada sonyde nakit veya tek çekim 110 tl oyun..ankaralılar değerlendirebilir..Taksitle 120...
  • quote:

Orijinalden alıntı: modric14

ankara armada sonyde nakit veya tek çekim 110 tl oyun..ankaralılar değerlendirebilir..Taksitle 120...

armada sonyde de 4gb bellek hediyesi varmı?
  • Oyunu internetten , taksitle almak isteyen World Card sahiplerine bir güzellik yapayım.
    D&R'da (www.dr.com.tr) oyun 110 lira ve peşin fiyatına 12 taksit imkanı var. (KARGO ÜCRETSİZ - Yurtiçi Kargo)
    Onun haricinde diğer kartlara peşin 110 lira ve kargo ücretsiz.
    Hepsiburada'da ise 125 lira ve bir çok karta peşin 12 taksit imkanı var.
    Ben D&R üzerinden almayı düşünüyorum.

Ayrıca havale ile almak isteyenler yine D&R'a bakabilir, banka havalesi ile 107.79 TL (Kargo ücretsiz.)

http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000327812&mid=0000000349213

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 26 Kasım 2010; 16:39:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Oyunu internetten , taksitle almak isteyen World Card sahiplerine bir güzellik yapayım.
    D&R'da (www.dr.com.tr) oyun 110 lira ve peşin fiyatına 12 taksit imkanı var. (KARGO ÜCRETSİZ - Yurtiçi Kargo)
    Onun haricinde diğer kartlara peşin 110 lira ve kargo ücretsiz.
    Hepsiburada'da ise 125 lira ve bir çok karta peşin 12 taksit imkanı var.
    Ben D&R üzerinden almayı düşünüyorum.

Ayrıca havale ile almak isteyenler yine D&R'a bakabilir, banka havalesi ile 107.79 TL (Kargo ücretsiz.)

http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000327812&mid=0000000349213

hıımm..dr bu fiyata iyiymiş..bende world play cardda var % 25 puan verince 85-90 arası bişeye gelecek..teşekkürler bilgi için.

• Şimdi alsak kargoya verirlermi ki bugün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urthas
    Şimdi alsak kargoya verirlermi ki bugün?

Nereden alacağınıza bağlı, D&R'dan söz ediyorsanız bugün daha zor yollamaları, fakat Sony bayilerinden alacaksanız arayıp durumu hızlandırabilirsiniz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

120 veren 135 de verir o mantıkla. :)

135i veren 179 liayı da verir sonra vere vere

Ben anlamadım şimdi kaçı veren kaçı verir kaçı veremez :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.