Şimdi Ara

GT5 Ani fiyat artışı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta sonu GT alıcaktım,fakat hepsi sony ve mor fare'ye girdim fiyatı 120 Tl olarak gördüm 106 TL'den bi anda o kadar artması normal mi, Sony niçin Gow 3'te yaptığı Promosyonları yapmadı ben kendi açımdan söyleyeyim.Ben bi oyuna 120 Tl verecek durumum yok onun için Başka bir oyun alıcam.(Yanlış anlamayın Spota kaçmıcam) Ama sizce fiyat aşırı derecede pahalı değilmi ?

Promosyon yapılan bir yer biliyorsanız yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerognc -- 25 Kasım 2010; 21:48:10 >

• pahalıda o kredi kartı kdv si
  • Sözde diğer firmalardan şikayet gelmiş.
  • Nasıl şikayet gelmiş koskoca SONY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy
    Sözde diğer firmalardan şikayet gelmiş.

Sözde değil arkadaşlar beyan doğrudur, şöyle ki;
    Hatırlarsınız GOW satışa çıktığında, büyük marketler ürünü 99TL gibi reklam zarar bütçesine dahil ederek satış yaptılar.
    GT5 satışında Sony her üründe yaptığı gibi, peşin ve taksitli satış fiyatını bizlere bildirerek ürünün sevkiyatını yaptı, bir çok firma (bizde dahil) kampanya adı altında oyunu resmi satış fiyat listesinin altına çekti.
    btsony olarak bizde "oyun+4GB Bellek+ücretsiz kargo" olarak bir kampanya oluşturduk.
    Gün içerisinde gerek online siparişler gerek mağazaya gelen müşterilerimize bu şekilde satış yaptık, fakat bazı firmaların şikayeti üzerine, akşama doğru Sony tüm Center'lara olması gereken fiyata sabitlemesi ve özel kampanyaların kaldırılması talimatını verdi.
    Durum bundan ibarettir.

Konu dışı olarakta bu ürünü sizlere yetiştirmek için tüm Sony Center'lar olarak nasıl bir efor harcadığımızı bilmenizi isterim.
    nerdeyse hiç kar yapmadan beklentileri karşılamak adına dünden beri dur duraksız çalışıyoruz, mağazaya başka ürünler almak için gelen müşterilerimizle hakkıyla servis veremedik, kusura bakmasınlar bugünlük :)

Keyifli oyunlar dileriz herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cokerhan -- 25 Kasım 2010; 23:24:11 >

• onı bırak ben sakaryadaki sony center'a sorduğumda fiyatı 179 lira dedi.... ya bi yanlışlık olması lazım 120 olmalı falan dedim ama adam yok şu an fiyatlandırmaya bakıyorum dedi..nerenle bakıyosun diyecektim ama dedim boşver, yarın yüzyüze bi bakarım..
  • Ondan sonra derler Türk oyunculuğu gelişmiyor. Hani nerede kaldı ucuz fiyat politikası. Böyle olacaksa daha çok beklersiniz yüksek satışları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Ondan sonra derler Türk oyunculuğu gelişmiyor. Hani nerede kaldı ucuz fiyat politikası. Böyle olacaksa daha çok beklersiniz yüksek satışları.

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerognc

Arkadaşlar bu hafta sonu GT alıcaktım,fakat hepsi sony ve mor fare'ye girdim fiyatı 120 Tl olarak gördüm 106 TL'den bi anda o kadar artması normal mi, Sony niçin Gow 3'te yaptığı Promosyonları yapmadı ben kendi açımdan söyleyeyim.Ben bi oyuna 120 Tl verecek durumum yok onun için Başka bir oyun alıcam.

Arkadaşım abartma alt tarafı 14 TL zam yapmışlar 106 TL veren 120 TL de verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: kerognc

Arkadaşlar bu hafta sonu GT alıcaktım,fakat hepsi sony ve mor fare'ye girdim fiyatı 120 Tl olarak gördüm 106 TL'den bi anda o kadar artması normal mi, Sony niçin Gow 3'te yaptığı Promosyonları yapmadı ben kendi açımdan söyleyeyim.Ben bi oyuna 120 Tl verecek durumum yok onun için Başka bir oyun alıcam.

Arkadaşım abartma alt tarafı 14 TL zam yapmışlar 106 TL veren 120 TL de verir.

120yi veren 134ude verir o zaman.ee,nerde duracaz?
  • 120 veren 135 de verir o mantıkla. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

120 veren 135 de verir o mantıkla. :)

135i veren 179 liayı da verir sonra vere vere
  • Arkadaşlar, bildiğim kadarı ile, 107 lira, diğer tüm ülkelerde de olan, ön sipariş fiyatıdır. Ön sipariş, doğası gereği indirimli olur, oyun çıktığında ise fiyat değişir.

Yani kar amacı güdülen bir olay değil bu.

Tüm dünyadaki satış sitelerinde böyledir bu.
  • 23 stüdios. dünyada oyunlar 60 tl ye satılıyor yani 85-90tl civarında.. pre-order (yani ön sipariş) olayında ise oyun 55 dolar civarı oluyor ve extra oyun içi dlc tarzı şeyler veriyorlar.
  • Bahsetmek istediğim şey, "fiyatlar aynı" değil.

Dünyanın her yerinde ön siparişler, oyunun çıkış fiyatından ucuz olur. Bu genelde değişmezi zaten ön siparişin başlıca mantıklarından biri de budur. Oyun çıktıktan sonra fiyat değişir ve artar.

Bizde de olan şey bu.

Günde yüzbinlerce satış yapabilen çok çok büyük internet firmaları (amazon vs) ise özel içerik ayarlatırlar. İnşallah o günleri de görürüz.

Mesajınızı yanlış da anlamış olabilirim. Katılıp katılmadığınızı çıkartamadım. Kusuru bakmayın şimdiden.
  • pre order in ne olduğunu bilmeden yorum yapmasanız. hadi yaptınız bari üstünü eşeleyin
  • Ben Kanyon'dan tek cekim kredi kartiyla 110TL'ye aldim. Fiyatlar artti mi su an?
  • hyr arkadaşım artmadı hatta çok iyi fiyata almışsınız. 120 sanırım şuan 107 tl erken sipariş verenler içindi
  • yahu 107 veren 120 de verir
  • Mesele fiyatların artması değil , 106 TL de 115 TL de (4 gb flash bellekli) "keyfi" kampanyalardı sanırım.Önemli olan bu ürünün en başından şartlar ne olursa olsun Sony Türkiye'nin belirttiği fiyatlardan satılmasıydı.Bir de bu arada 107 yi veren 120 yi verir diyenleri anlamıyorum.Çok saçma.O parayı veren 10 lira fazlasını verecek güce sahip olabilir ama bunu yorumlamak bile başlı başına hata.Sizene milletin parasından.Sony'nin orada 13-14 TL lik farktan ne kadar fazla kar edebileceğini düşünmüyorsunuz herhalde.Asıl mesela verilen sözlere fiyatlara sadık kalmak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.