Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,,bu form'a gt5 i nette araştırırken rastladım ve hemen üye oldum.. bende psn mi veriim benide ekleyin..
    banada Mini Cooper lazım
    sakın vayyy uyanık deyip hor görmeyin
    maksat paylaşmaksa bende varım..eski bir c i t r o e n,im var,dünya klasik yarışmasına katılmak için almıştım bütün paramı ona verdim..
    modifiyesi falan bende para kalmadı satsam 5 para etmez zati,satamıyom çünkü başka arabamda yok..
    neyse şimdiden teşekkür ederim..
    psn: bayrampasali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan karakara -- 6 Ocak 2011; 16:12:11 >

• arkadaşlar araç takas işlemini nasıl yapıyoruz anlatabilecek birisi varmı daha yeniyim oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

arkadaşlar araç takas işlemini nasıl yapıyoruz anlatabilecek birisi varmı daha yeniyim oyunda

garajına gidip vermek istediğin arabayı seçiyorsun, alttaki buttonlardan "arkadaşına ver" kısmına girip vermek istediğin arkadaşını seçiyorsun sonraki adımda istersen 40 karakteri geçemeyecek bir not yazıp gönderiyorsun.

ikinci yol topluluk kısmına girip hediye yollamak istediğin arkadaşını buluyorsun, yanda açılan "hediyeler" kısmına gelip garajından yollayacağın aracı seçiyorsun ikinci adım yukarıdakiyle aynı.

ek olarak, kullanımda olan aracı yollayamazsın.

sana hediye gelen bir araç varsa topluluk kısmında bir yıldız simgesi çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simetri -- 6 Ocak 2011; 16:43:42 >

• 23 seviyelik yarış arabası ödünç verebilcek yada ferrari enzo ile takas yapıcak biri varsa msg bekliyorum psn: muratti34
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

quote:

Orijinalden alıntı: OZGURDENİZAKB

quote:

Bu arada millet araç istemiş biz neyin derdindeyiz
    Öncelik nejat_80 nin hocam sana bu gece karşılıksız X2010 carbonu göndereyim istersen gerçi ben pek sevmedim açıkçası sana 908 HDi ı göndersem daha rahat edersin kullanırken ama yinede sen bilirsin ekle beni TylerFCI-

Hocam bana X2010 gönderebilirsen çok makbule geçer...0 kmlik araçlar atabilirim

Hocam PM attım halledelim işini

Hocam Pm'i yeni gördüm çok saol...Bende kara kara düşünüyordum nasıl alacağım bu arabayı diye,tekrar çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelik nejat_80 nin hocam sana bu gece karşılıksız X2010 carbonu göndereyim istersen gerçi ben pek sevmedim açıkçası sana 908 HDi ı göndersem daha rahat edersin kullanırken ama yinede sen bilirsin ekle beni TylerFCI-

Hocam Pm'i yeni gördüm çok saol...Bende kara kara düşünüyordum nasıl alacağım bu arabayı diye,tekrar çok teşekkür ederim

Ne demek hocam rica ederim , sendende isteğim araçtan kopyalayıp burda isteyen birine vermen zahmet olmazsa
    Bu arada PSN ni bana Pm den yada burdan ver çünkü uhtemelen sana Carbonu verecegim account degişti sonra kafalar karışmasın

• arkadaşlar paraya sıkıştım elimde değerli arabalar var bunları oyunda satabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetri

quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

arkadaşlar araç takas işlemini nasıl yapıyoruz anlatabilecek birisi varmı daha yeniyim oyunda

garajına gidip vermek istediğin arabayı seçiyorsun, alttaki buttonlardan "arkadaşına ver" kısmına girip vermek istediğin arkadaşını seçiyorsun sonraki adımda istersen 40 karakteri geçemeyecek bir not yazıp gönderiyorsun.

ikinci yol topluluk kısmına girip hediye yollamak istediğin arkadaşını buluyorsun, yanda açılan "hediyeler" kısmına gelip garajından yollayacağın aracı seçiyorsun ikinci adım yukarıdakiyle aynı.

ek olarak, kullanımda olan aracı yollayamazsın.

sana hediye gelen bir araç varsa topluluk kısmında bir yıldız simgesi çıkıyor.

çok teşekkürler yardımcı olduğun için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne demek hocam rica ederim , sendende isteğim araçtan kopyalayıp burda isteyen birine vermen zahmet olmazsa
    Bu arada PSN ni bana Pm den yada burdan ver çünkü uhtemelen sana Carbonu verecegim account degişti sonra kafalar karışmasın

Pm atamıyorum psn:OZGURDENIZAKB

Bu arada bu araç yarışlara girebiliyor değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetsnaz GRU -- 6 Ocak 2011; 22:25:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pm atamıyorum psn:OZGURDENIZAKB

Bu arada bu araç yarışlara girebiliyor değilmi

Tabi girebiliyor.

• 1979 model ve öncesi bir japon arabası lazım bana var mı yollayacak olan?
  • Bana Yardım edebilcek arkadaşa elimden geldigince yardım ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirci24

Bana Yardım edebilcek arkadaşa elimden geldigince yardım ederım.

Ekle beni...PSN:OZGURDENIZAKB
  • sezonluk etkinlikler için arabalar lazım. özellikle ödül yarışı no 2 için modlu rx-7. 18000 kredim kalmış yardım eden olursa sevinirim.

psn: yerin7kat6
  • arkadaşlar level 19 yarışı var zonda lazım onun için zondayı ödünç verecek biri var mı.

psn:alperakg
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

arkadaşlar level 19 yarışı var zonda lazım onun için zondayı ödünç verecek biri var mı.

17 Level'da ne zondası...
  • Ozgur ekliyorum şimdi seni Saol İlgilendigin için
  • Yardımın için teşekkür ediyorum ozgur
  • elimde fazladan nascar aracı var ferrari veya lambo ile takslamak isteyen olursa...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

arkadaşlar level 19 yarışı var zonda lazım onun için zondayı ödünç verecek biri var mı.

17 Level'da ne zondası...

uzmanda sağ alt köşede yarış var.onu geçmek için en az zonda r lazım.bugatti var ama dönüşleri kötü geri kalıyorum.illa zonda değil o yarışı geçebilecek bir arab veren olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.