Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Achmed

Bu arada elimde başka araçlarda var; Toyota Tom Supra, Peugeot 908 HDi Team Oreca, Citroen GT racecar (turuncu) , formula granturismo (sarı), Motul Nismo GTR 08.
    Şu an aklımda olanlar bunlar eve gidince listeyi güncellerim

Edit:Hocam Bu arada aramıza viper34 girmiş çok acelen varsa onunlada takas yapabilirsin benim için bir sakıcası yok

evet dostum sen ilk mesajını yazana kadar ben seni o arkadaşla karıştırdım neyse yarın gece artık sana yardımcı olabilirim viper arkadaşa gönderdim kusura bakma
  • Önemli değil dostum zaten belirttim yukarıda. Zaten bilsem kopyalanabildiğini inan sevabına bile gönderirdim.
  • quote:

quote:

Bu arada elimde başka araçlarda var; Toyota Tom Supra, Peugeot 908 HDi Team Oreca, Citroen GT racecar (turuncu) , formula granturismo (sarı), Motul Nismo GTR 08.

Edit:Hocam Bu arada aramıza viper34 girmiş çok acelen varsa onunlada takas yapabilirsin benim için bir sakıcası yok

Edit2: Bu arada araçları nasıl kopyalıyorsunuz, ben elimdeki tek X2010 gönderecektimde

2 hesabın olucak x2010 olan hesabın saveni yedekle flash belleğe x2010'u 2.hesaba at yedek olan save'i geri yükle makineye 2.hesaptan ana hesabına at aracı

• Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Edit2: Bu arada araçları nasıl kopyalıyorsunuz, ben elimdeki tek X2010 gönderecektimde

dostum zaten ben kopyalayıp geri yollardım garajda x2010 suz bırakırmıyım :D

• Eyvallah dostum, gerçi ben X1 eventi silver yapar 2. yi alırım diyordum ama madem böyle bir yol var faydalanalım.
  • arkadaslar, redbul araci makbule gecer, ayrica allstars icin saglam bi race car ariyorum -bspec te bizim kazma soforu da birinci yapacak bir arac- f1 var birde, historic race dalgasi -tabi burada da bizim kazma b-spec soforunu dusunelim.- b spec levelım 23 olmak uzere, a spec te 20 deyim.

psn bwv1052 (BMW degil, BWV) ekleyen ve yardımcı olabilecek arkadaslara tesekkurler.
  • Kullanmadiginiz eskimis atmak istediginiz arabalariniz alinir :)
    psn:muho001
  • Beyler bana da gt allstar için araba lazım(RedBull X2010 olursa çok makbule geçer)bir de toyota 7 race car...Bu iki aracı verene iki tane nascar verebilirim.
  • bana kullanmadığınız araç ve parçaları hediye gönderecek yardım sever arkadaşlar aranıyor. oyuna yeni başladım öyle yüksek seviyede ki araçlar olmasa da olur. şimdiden teşekkürler.. psn: yerin7kat6 şuan online'm
  • şu 24 saat sınırı olmasa hepinize yollardım fakat yetişemiyorum kimseye
  • Elimdeki araçlar bunlar , tabi herkeste olan Ferrariler Lamborghinileri falan Pagani zonda falan saymıyorum

Çoğu O km zaten yanlarında km leri yazıyor ama günlük göndermem gece açılıyor galiba

Garage
    Red Bull X2010 PROTOTYPE ( Carbon)
    Red Bull X2010 S. Vettel = 0km
    908 Hdi FAP Team Peugeot Total ’10 = 0km
    Gt by Citroen Race Car = 0km
    Castrol TOM’S SUPRA ’97 = 0km
    XANAVI NISMO GTR ’08 =0km
    GIULIA TZ2 carrozzat da ZAGATO CN.AR750106 ’65 =0km
    AEM S2000 =0km
    Ford GT LM Race Car Spec II = 0km
    Formula Gran Tursimo = xxxx km
    CALSONIC SKYLINE GT-R Race Car ’93 = 0km
    Mobil 1 NSX ’01 = 0km
    STRATOS Rally Car ’77 = 0km
    Toyota 7 Race Car’70 = xxxkm
    BMW 2002 Turbo ’73 = 0km
    Gran Turismo SKYLINE GT-R ’01 =0km
    DELTA S4 Rally Car ’85 = 0km
    Amuse Carbon R (R34) ‘04= 0km
    Viper GTS-R Team Oreca Race Car ‘00= 0km
    Toyota Minolta 88C-V Race Car ‘89= xxxxxkm
    CZ-3 Tarmac Rally Car= 0km
    Mazda Furai Concept ‘08= 0km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achmed -- 5 Ocak 2011; 14:23:59 >

• Hocam 0km ile 200km olan araç arasında ne fark oluyo ?
  • Hocam fark yok tabi ama koleksiyonluksa benimde tercihim 0 km olması. ilk kullanmak daha güzel, hele o derinin ilk kokusu yok mu
  • Bu arada millet araç istemiş biz neyin derdindeyiz
    Öncelik nejat_80 nin hocam sana bu gece karşılıksız X2010 carbonu göndereyim istersen gerçi ben pek sevmedim açıkçası sana 908 HDi ı göndersem daha rahat edersin kullanırken ama yinede sen bilirsin ekle beni TylerFCI-
  • mercedes 190 evo hediye eden yok mu? yada bu aracı nasıl kazanırız.
  • arkadaslar elınde pıckup olan warmı dodge ram falan pıckup yarısı ıcın yada nasıl kazanılır
  • quote:

Bu arada millet araç istemiş biz neyin derdindeyiz
    Öncelik nejat_80 nin hocam sana bu gece karşılıksız X2010 carbonu göndereyim istersen gerçi ben pek sevmedim açıkçası sana 908 HDi ı göndersem daha rahat edersin kullanırken ama yinede sen bilirsin ekle beni TylerFCI-

Hocam bana X2010 gönderebilirsen çok makbule geçer...0 kmlik araçlar atabilirim
  • Beyler, sadece historic racing cup kaldı altın alamadığım , birisi bana toyota 7 race car '70'ini ödünç verebilir mi, a-spec ve b-spec'te altın'ı aldıktan sonra hemen geri vereceğim.Yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZGURDENİZAKB

quote:

Bu arada millet araç istemiş biz neyin derdindeyiz

Hocam bana X2010 gönderebilirsen çok makbule geçer...0 kmlik araçlar atabilirim

Hocam PM attım halledelim işini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achmed -- 6 Ocak 2011; 13:03:01 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.