Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi Aspec de
    hafif agirlik k kupası için ?
    japon klasik için ?
    europa klasik için ?
    world klasik için ?

araç arıyorum hatta kalem kagıt aldım yazdım falam ama bulmadım pek anladıgım yok yardım edersenız çok makbule geçer...
    hangi araçları almam gerek yada ödünç araba gönderecek var mı !?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120slim_fintr -- 26 Aralık 2010; 7:16:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

mutluluk paylaştıkça artar
    şimdi Aspec de
    hafif agirlik k kupası için ?
    japon klasik için ?
    europa klasik için ?
    world klasik için ?

araç arıyorum hatta kalem kagıt aldım yazdım falam ama bulmadım pek anladıgım yok yardım edersenız çok makbule geçer...
    hangi araçları almam gerek yada ödünç araba gönderecek var mı !?
    Teşekkürler

ya bende acemi serisindeki klasik yarışlar için araç arıyorum hayrına ödünç olarak vereseklere dua ederim

• drejtc istediğin araç var bende. Ama banada uzman bölümündeki tarihi araçlar yarışı için araç lazım.
  • Arkadaşlar elinde Panoz Esperante GTR olan hiç yokmu yav? Elinde olan varsa, karşılığında ferrari 458 italia yada Lamborghini gallardo vericem.(full modifiyeli ollarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

drejtc istediğin araç var bende. Ama banada uzman bölümündeki tarihi araçlar yarışı için araç lazım.

bende bu yarış için çok aramıştım araç
    bir iki araç denedim DODGE CHALLENGER R/T '70 ful modife edin 779 BG oluyor bu araç ile geçtim.

yada B-Spec yarışlarından KIDEMLİ bölümünde LİKE THEWİND (RÜZGAR GİBİ) yarışını kazanınca da TOYOTA 7 veriyor.
  • arkadaşlar elimdeki 0KM Orjinal ferrari kırmızısı Ferrari California ve yine sıfır olan maseratti grand torismo S i takaslayabilirim.
    PM atın.
    NOT: Firefox kullananlar bana PM atamıyorlar nick imdeki özel karakter yüzünden. Firefox kullanıpta PM atmak isteyenler 2sn. İnternetExplorer veya başka bir tarayıcı ile log,n olup gönderebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan™ -- 26 Aralık 2010; 18:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

drejtc istediğin araç var bende. Ama banada uzman bölümündeki tarihi araçlar yarışı için araç lazım.

bende bu yarış için çok aramıştım araç
    bir iki araç denedim DODGE CHALLENGER R/T '70 ful modife edin 779 BG oluyor bu araç ile geçtim.

yada B-Spec yarışlarından KIDEMLİ bölümünde LİKE THEWİND (RÜZGAR GİBİ) yarışını kazanınca da TOYOTA 7 veriyor.

Dodge'u 779 bg nasıl yaptın yahu. Bide o kadar beygir yapıp, araç gitmiyorsa üstüne bide yumuşak yarış lastiği takın, valla fark atıyor. Mesela bugün çapari bana Toyota minolta gönderdi. Araçta sert lastik takılıydı. araç hep sonuncu oluyordu. Neyse araca yumuşak yarış lastiği takınca 15-16sn fark attı.

• Dostum b-spec de mecbur sert lastik takıyorsun, seçenekten yumuşak lastik takınca A-specde çok işe yarıyor haklısın
  • audi s3 07 ariyroum arkadaslar var mi elinde olan ?
  • Arkadaşlar bende red bull x2010 arıyorum.Özel etkinliklerde almak çok zor,seviye 35 yapmak ise ölüm.varmı elinde 1 tanecik fazladan olan Bi tur atıp geri vericem söz valla
  • arkadaşlar merhaba pickup yarışı için kamyonete birde bugatti veyron hediye eden yarış için araca ihtiyacım gönderen arkadaşa yarış yapıldıktan sonra tekrar göndericem teşekkürler.

psn: ByEnder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByDwyane -- 27 Aralık 2010; 11:30:06 >
  • hangi yaris bugatti veyron hediye ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keith

hangi yaris bugatti veyron hediye ediyor?

Profesyoneldeki Granturismo World Championship yarışı
  • buraya hangi arabayi alip girmek lazim yahu klasman cok güclü gözüküyor.
  • Bu yarışa ilerki levellerde bir çok araba uyarda ya sonraya bırak yada benim yaptıgım gibi ikinci elde TOYOTA ELENZA al 35 bin cr gibi ucuza alıp modifiye yaptım nerdeyse her pistte tur atıcaktı ucuz olmasıda ayrı bir avanta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 27 Aralık 2010; 20:20:42 >
  • quote:

vala benim daha seviyem düşük o yönden sana yardımcı olamam ama sen bana olursan sevinirim
  • Aradığım arabalar

Chapparal 2J
    Toyota 7 Race Car

Verebileceğim arabalar

Ford Mark IV Race Car
    Red Bull X2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper34

Aradığım arabalar

Chapparal 2J
    Toyota 7 Race Car

Verebileceğim arabalar

Ford Mark IV Race Car
    Red Bull X2010

red bull ile peugeot 905 toyota minolta veya nissanin bi modeli var race sinifi 960 bg takaslayabilirim :) PSN virusneo
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper34

Aradığım arabalar

Chapparal 2J
    Toyota 7 Race Car

Verebileceğim arabalar

Ford Mark IV Race Car
    Red Bull X2010

red bull için 2 arabayıda veriyim ben sana.okey dersen xmhrx2 psn adresim.
  • Saolun Beyler ama 2 arabayıda buldum. Şu save yedekleme olayı ile istediğim kadar yapabiliyorum X2010 u. Yani güzel bi teklif gelirse neden olmasın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.