Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Demirci24

Ah o formula yarışları yokmu deli etti beni Onun yüzünden a-spec ten sogudum. Şimdi biraz b-spec sardım.

Veriyorum şöförün eline direksiyonu açıyorum tv mı seyredıyorum

Yahu sen yine soğudun a-specten.Ben kolumdan oldum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_34

quote:

Ah o formula yarışları yokmu deli etti beni Onun yüzünden a-spec ten sogudum. Şimdi biraz b-spec sardım.

Veriyorum şöförün eline direksiyonu açıyorum tv mı seyredıyorum

Yahu sen yine soğudun a-specten.Ben kolumdan oldum :D

Valla 2 kol var evde biri gitse digeri ile geçicem artık bi şekilde.( AMA NASIL )

• Bendede 2 tane varda biri titreşimli biri titreşimsiz olan.Şimdi biraz kurcaladım yaptım kolu.Ama titreşimi çalışmıyor.
  • quote:

Bendede 2 tane varda biri titreşimli biri titreşimsiz olan.Şimdi biraz kurcaladım yaptım kolu.Ama titreşimi çalışmıyor.

Yapıldıgına Sevindim. Daha dikkatli olmanı dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 17 Şubat 2011; 1:27:53 >
  • quote:

quote:

Bendede 2 tane varda biri titreşimli biri titreşimsiz olan.Şimdi biraz kurcaladım yaptım kolu.Ama titreşimi çalışmıyor.

:D yahu sona saklıcam o yarışı.Zorlasalar girmem.
    Sende alman touring arabası varmı ustam ?
  • quote:

quote:

quote:

Çogu kişi sona sakladı o yarışı ama yapılacak bi şekilde
    Hocam var da maxmimuma Ford GT40 atıcam Ondan sonrada sana yollarım alman touring aracını

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çogu kişi sona sakladı o yarışı ama yapılacak bi şekilde
    Hocam var da maxmimuma Ford GT40 atıcam Ondan sonrada sana yollarım alman touring aracını

Ford GT40 Bu ford gt nin yarış versiyonu değilmi ? Turkuaz renkte ? Onu ben yollarım arkadaşa eğer oysa.Sende bana alman tourıng ı atarsın

• Şuan Ps3 açık degılde Psn den yazışırız Araç Ford GT40 Race Car diye geçiyor eger sende varsa atarsın maximuma bende sana touring cari atarım.
  • Özel mesaj attım msn den eklersen eğer ordan konuşalım yav.Böyle forumda sayfayı yenile yapmayı sevmiyoruym :D
  • quote:

Özel mesaj attım msn den eklersen eğer ordan konuşalım yav.Böyle forumda sayfayı yenile yapmayı sevmiyoruym :D

Tamam eklerim . Ben Kaçtım iyi geceler Yarın PSN den konusur hallederiz araç işini
  • quote:

quote:

Özel mesaj attım msn den eklersen eğer ordan konuşalım yav.Böyle forumda sayfayı yenile yapmayı sevmiyoruym :D

Tamam eklerim . Ben Kaçtım iyi geceler Yarın PSN den konusur hallederiz araç işini

Tamam iyi geceler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

x1 yollayabilecek yokmu ? 5.kez yazıyorum hala yollayan çıkmadı lütfen

Dostum sana dün yolladım x1 almadın heralde mesaj olarakta belirttim

Forumdan 3-4 kişiye gönderdım x1 veya başka bi araç ama tek başıma hepsine yetişemiyorum.
    gönderme işlmeini günde 1 araç yapmaları kötü olmuş kimseyide kırmak istemıyorum araç konusunda herkese yadım etmeye çalışıyorum. Diger arkadaşlarında araç karşılıgı araç vermelerini kınıyorum.Sonucta önemli olan burada bi ortam kurmak ve yardımlaşmak. Yeri geldiginde senınde bi araca ihtiyacın oldugunda isteyebilmektir.

selam banada bir x1 lazım arkadaşlara forumda yardımcı olduğunu gördüm, rica etsem banada bir x1 gönderebilirmisin?

psn: AhmetC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBburakFB -- 17 Şubat 2011; 22:40:54 >

•  GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu)

Bu araç lazım bana arkadaşlar.Bide Amg mercedes CLK GTR

Edit :
     GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu)

Psn ismailkulak Yollayana her tür aracı yollayabilirim.Chaparral redbull gt one bentley formulaGt tankcar gt40 audir8 playstation arabası 4-5 tane alman touring car suzuki escudo ferrariF1 2010 vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapresyonik -- 17 Şubat 2011; 22:50:02 >

• race car ve alman touring yarışı için araba gönderebilecek olan var mı birkaç günlük?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

race car ve alman touring yarışı için araba gönderebilecek olan var mı birkaç günlük?

Hangi yarış için arıyosun race car ?

Toyota 7 Race car ve Toyota minolta race car var elimde.2 Side gayet iyi araba.2 Saat sonra falan giricem psn e.Sabahakadar onlineım eklersen eğer atabilirim
    Berke_34
  • en üst seviyede birkaç yarış var onun için dostum. Hemen yarışları bitirip gönderirim araçları geri zaten. toyota 7 veya Toyota minolta race car varmış hangisi daha atak ise onu yollarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

en üst seviyede birkaç yarış var onun için dostum. Hemen yarışları bitirip gönderirim araçları geri zaten. toyota 7 veya Toyota minolta race car varmış hangisi daha atak ise onu yollarsan sevinirim.

Valla hocam 2 side iyi bayağı.Toyota minolta daha iyi gibi.
    Berke_34 eklersen eğer gelicem 1 saate kadar psn e
  • ekledim hocam bekliyorum. rüzgar gibi yarışı için uygun değil mi bu bahsettiğin araç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBburakFB

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

x1 yollayabilecek yokmu ? 5.kez yazıyorum hala yollayan çıkmadı lütfen

Dostum sana dün yolladım x1 almadın heralde mesaj olarakta belirttim

Forumdan 3-4 kişiye gönderdım x1 veya başka bi araç ama tek başıma hepsine yetişemiyorum.
    gönderme işlmeini günde 1 araç yapmaları kötü olmuş kimseyide kırmak istemıyorum araç konusunda herkese yadım etmeye çalışıyorum. Diger arkadaşlarında araç karşılıgı araç vermelerini kınıyorum.Sonucta önemli olan burada bi ortam kurmak ve yardımlaşmak. Yeri geldiginde senınde bi araca ihtiyacın oldugunda isteyebilmektir.

selam banada bir x1 lazım arkadaşlara forumda yardımcı olduğunu gördüm, rica etsem banada bir x1 gönderebilirmisin?

psn: AhmetC

Hocam X1 i bugun akşam üstüne dogru yollarım şimdi denedim ama günlük sınır dedi.

• slm arkadaşlar; Mark IV Race Car '67'm var garajımda... isteyen varsa muadili bir arabyla takaslıya bilirim. (muadili derken; illa performansı değil fiyatı bakımındanda olabilir... aracın değeri 20.000.000 cr.) ilk tercihim redbull x2010. ilgilenen arkadaşlara duyrulur. Mark IV Race Car '67 ile oynamayan arkadaş varsa kesinlikle mükemmel derecede oyunun zevkini arttıran bi araç.

not:oyunun en pahalı araçlarının başında gelen( belkide en babası) bu arac'a sahip olmak isteyen arkadaslar; Psn Adresim: BadWolf34
    akşam 8 den sonra online oluyorum genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 18 Şubat 2011; 12:47:01 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.