Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Demirci24

Berke'cim biraz öle oldu Formula yarışlarını en sonunda geçtim.

Yeni güncelleme ile daha kolaya indirgenmiş gibi geçemeyen herkesin denemesinde fayda var.

Bugün yapıcaktım da onları.Hazır bi arkadaş vardı yanımda dedim dayanıklık yarışının 1 tanesini yapayım.300 KM olanını yaptım.Yarında formula yarışlarını yapıcam hayırlısıyla.
    Benim alman touring arabam nerde emre :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_34 -- 19 Şubat 2011; 6:22:00 >
  • Berke Alman tourıng araban yarın elinde. Bugun bi arkadaşa X1 yolladım. Oda sagolsun benden x1 Bekleyen birine daha yolladı.
    Sanada bugun öglen atarım tourıngi
  •  GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu)

Bunu yollayabilir mi birisi ?
  • ford gt 40 race car ve beyaz x1 arıyorum, elimde pek çok araç var takas yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

ford gt 40 race car ve beyaz x1 arıyorum, elimde pek çok araç var takas yaparız

selam hocam; x1 vettel'i gönderdnmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

quote:

gönderdim kardeş
  • quote:

quote:

quote:

gönderdim kardeş

eyvallah teşekkür ederim
  • FORD MARK IV RACE CAR '67 var elimde az kullanılmış ve hiç modifiesine dokunmadım bile normal default ayarlarda maximum hızı; 290 km/h bastım. tahminimce; takıla bilecek parçaların hepsi takıldıgında bu hız; 350km/h rahat geçer diye düşünüyorum. ve gösterişli tarz bi araç. takas için ilk düşündüğüm model; GT formula. bu arada aracın galeri değeri; 20.000.000, bu konuyla ilgili bilgisi olmuyan arkadaş; ford'un galerisine girip fiyata bakabilir.
  • quote:

FORD MARK IV RACE CAR '67 var elimde az kullanılmış ve hiç modifiesine dokunmadım bile normal default ayarlarda maximum hızı; 290 km/h bastım. tahminimce; takıla bilecek parçaların hepsi takıldıgında bu hız; 350km/h rahat geçer diye düşünüyorum. ve gösterişli tarz bi araç. takas için ilk düşündüğüm model; GT formula. bu arada aracın galeri değeri; 20.000.000, bu konuyla ilgili bilgisi olmuyan arkadaş; ford'un galerisine girip fiyata bakabilir.

Hocam ekle beni Gece takaslarız Olmazsa Su aralar biraz sıra var araç göndericem bi kaç kişiye.

• quote:

FORD MARK IV RACE CAR '67 var elimde az kullanılmış ve hiç modifiesine dokunmadım bile normal default ayarlarda maximum hızı; 290 km/h bastım. tahminimce; takıla bilecek parçaların hepsi takıldıgında bu hız; 350km/h rahat geçer diye düşünüyorum. ve gösterişli tarz bi araç. takas için ilk düşündüğüm model; GT formula. bu arada aracın galeri değeri; 20.000.000, bu konuyla ilgili bilgisi olmuyan arkadaş; ford'un galerisine girip fiyata bakabilir.

Bulamadıysan eğer formula aracını ekle beni.
    Berke_34

• mark IV yi takasladım.ferrari p330 race car var ferrarinin elimde yine 67 model. bununlada, Peugeot 908 HDi FAP Team Oreca Matmut'u takaslamayı düşünüyorum elinde olan ekliye bilir; BadWolf34 psn adresim. bu arada; ferrari p330 race car'ın etiket fiyatı; 20.000.000 cr. dir.
  • Ferrari varda elimde Ford Mark Lazımdı.
    Artık onuda para ile alırız.
  • arkadaşlar 7 sezon yarışı ıcın gereklı olan formula ferrarı aracı atabılcek varmı psn bysayk0 toyota race car 7 de sonra lazım ondan sonrada x2010 :D allah rızası ıcın yardım edebılcek varmı .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: G0THIC

arkadaşlar 7 sezon yarışı ıcın gereklı olan formula ferrarı aracı atabılcek varmı psn bysayk0 toyota race car 7 de sonra lazım ondan sonrada x2010 :D allah rızası ıcın yardım edebılcek varmı .s

toyota 7 yi bu akşam girebilirsem atarım. psn yerin7kat6
    söz vermiyim genede..
  • merhaba arkadaşlar bu zamana kadar bir çok kişiye toyota 7 redbull ve diğer bir çok araç gönderdim iki tane araca ihtiyacım olduğunu yazdım şuan için kimse ilgilenmedi tekrar yazmak istiyorum umarım birileri yardımını esirgemez

1. jaguar xj220 race car
    2. ferrari f2010

şimdiden teşekkür ederim

Mesut
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelmst
    merhaba arkadaşlar bu zamana kadar bir çok kişiye toyota 7 redbull ve diğer bir çok araç gönderdim iki tane araca ihtiyacım olduğunu yazdım şuan için kimse ilgilenmedi tekrar yazmak istiyorum umarım birileri yardımını esirgemez

1. jaguar xj220 race car
    2. ferrari f2010

şimdiden teşekkür ederim

Mesut

bende ikisi de var eklersen bir ara gönderirim
    psn: zgrmz
  • Bu aralar dayanıklılık serisindeyim PS yi açık bırakıyorum 4 saatlik 9 saatlik yarışlara giriyorum.

Dayanıklılık serisini bi atlatayım. Yardım etmeye devam edicem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: angelmst
    merhaba arkadaşlar bu zamana kadar bir çok kişiye toyota 7 redbull ve diğer bir çok araç gönderdim iki tane araca ihtiyacım olduğunu yazdım şuan için kimse ilgilenmedi tekrar yazmak istiyorum umarım birileri yardımını esirgemez

1. jaguar xj220 race car
    2. ferrari f2010

şimdiden teşekkür ederim

Mesut

bende ikisi de var eklersen bir ara gönderirim
    psn: zgrmz

tamam üstad akşam ekliyorum çok teşekkür ederim.
  • Takas yaptığınız kişilere dikkat edin yarı yolda kalabilirsiniz yada sizi takastan sonra kendisi aracı göndermeden sizi listesinden silebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssari

Takas yaptığınız kişilere dikkat edin yarı yolda kalabilirsiniz yada sizi takastan sonra kendisi aracı göndermeden sizi listesinden silebilir..

Hocam böle bişi ile karşılaştın mı ?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.