Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Demirci24

Elinde FORD MARK IV RACE CAR '67 olan varmı ? 3 marta kadar su aracı bulmam lazım.

o aracı almak için birthday glich'i kullanın. uğraştırıyor biraz ama başa gelen çekilir..
  • birthday glich ne oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 28 Şubat 2011; 21:39:28 >
  • quote:

birthday glich ne oluyor ?

kısaca yeni psn hesabı alıp, o gün kü gün ve ayı yazıyoruz fakat yılı 67 yazıyoruz. oyunda bize doğum günü hediyesi olarak araba gönderiyor. fakat başta tırt arabalar gönderdiği için bunu bi kaç kez denemek gerekiyor. işte böyle. ben 67 lambo ve ferrariyi aldım ama ford kalmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: route666

quote:

birthday glich ne oluyor ?

kısaca yeni psn hesabı alıp, o gün kü gün ve ayı yazıyoruz fakat yılı 67 yazıyoruz. oyunda bize doğum günü hediyesi olarak araba gönderiyor. fakat başta tırt arabalar gönderdiği için bunu bi kaç kez denemek gerekiyor. işte böyle. ben 67 lambo ve ferrariyi aldım ama ford kalmıştı

Suan Le Mans 24 saatlik yarıştayım oyundan cıkma gibi bi ihtimalım yok ama ilk işim bunu denemek olucak

Teşekkür ettim yardımın için.

• Elinde Chaparral 2D Race Car '67 olan varmı.

Varsa istediği araçla değişim olur.

X12010
    F2010
    F2007
    gibi araçlar değişimi olur..
  • araçları verdiğimizde tekrardan o yarışları kazanırsak aynı arabaya sahip olabiliyormuyuz??
  • merhaba arkadaşlar sauber mercedes arıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim...

psn:AhmetC
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssari

Elinde Chaparral 2D Race Car '67 olan varmı.

X12010
    F2010
    F2007

Hocam senın istedigin araç bu toyota 7 race cara benziyen mı le Mans 24 ün bitmesine 3 bucuk saat kaldı . Bitsin atarım eger oysa
  • quote:

quote:

X12010
    F2010
    F2007

Hocam senın istedigin araç bu toyota 7 race cara benziyen mı le Mans 24 ün bitmesine 3 bucuk saat kaldı . Bitsin atarım eger oysa

1970 olan o, benimle takas yapmıştın onu. Bu Mark IV gibi..
  • quote:

quote:

quote:

X12010
    F2010
    F2007

1970 olan o, benimle takas yapmıştın onu. Bu Mark IV gibi..

o bendede yok 2d si var bende Le Mansı bitirdim yeni baktım aracada

Pardon 2j si olan toyotaya benziyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 1 Mart 2011; 17:40:45 >

• 2j si lazımsa atabilirim.
  • Elinde, ''Dodge Viper GTS-R Team Oreca #91 '00'' ve ''Tommy Kaira-ZZII '00 '' olan varsa benimle irtibata geçsin, karşılığında istediği aracı verebilirim, garajım full.
  • 3 mart olmadan f2007 göndere bilecek arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Elinde, ''Dodge Viper GTS-R Team Oreca #91 '00'' ve ''Tommy Kaira-ZZII '00 '' olan varsa benimle irtibata geçsin, karşılığında istediği aracı verebilirim, garajım full.

1967 Chapparal kaldı istediğim, Team Orecalar mevcut. Akşam 18.20 gibi evde olurum.

psn:bozkent
  • quote:

Bozkent Hocam 3 marta kadar sana bunu yapmyaı tavsiye ederim . Ben dun böle 787 Mazda Race Cari düşürdüm. 2D race Car ın üretim tarihini Kendi dogum yılına yazıcaksın.
    O günkü ay ve günüde dogoum gunun olarak ayarlıcaksın.

• quote:

quote:

Elinde, ''Dodge Viper GTS-R Team Oreca #91 '00'' ve ''Tommy Kaira-ZZII '00 '' olan varsa benimle irtibata geçsin, karşılığında istediği aracı verebilirim, garajım full.

1967 Chapparal kaldı istediğim, Team Orecalar mevcut. Akşam 18.20 gibi evde olurum.

psn:bozkent

Tamamdır, akşam takaslarız
  • Ersin abi bulamadıgın arçları yukarıdaki dogum günü yöntemiyle bulabilirsin. Bazen ilk açılışta gelıyor. Bazende bi kaç denemede
    Bende ilk denemede Mazda Race Carı tutturdum
  • garajında 1000 araç olupta, trophyi alan arkadaş varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteangel206 -- 2 Mart 2011; 11:10:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

garajında 1000 araç olupta, trophyi alan arkadaş varmı ?

Var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

garajında 1000 araç olupta, trophyi alan arkadaş varmı ?

Var

tebrik ederim kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.