Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B-Spec 40 yapayım ilk işim 1000 araç trophy sini almak.
    B-specle beraber
    Expert Manager B-Spec Level 40 olun.
    A Star is Born Bir B-Spec sürücüsünü level 30 veya daha yukarısına kadar eğitin.
    The Air of Experience Bir B-Spec sürücüsünü kariyerinin zirvesine ulaştırın.
    Endurance Series Complete (Bronze): Endurance yarışları tamamlayın..

Trophylerinide geride bırakıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Elinde, ''Dodge Viper GTS-R Team Oreca #91 '00'' ve ''Tommy Kaira-ZZII '00 '' olan varsa benimle irtibata geçsin, karşılığında istediği aracı verebilirim, garajım full.

merhaba üstad bende tommy kaira var yarın atarım. yalnız banada sauber mercedes lazım3 marta kadar yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBburakFB

quote:

Elinde, ''Dodge Viper GTS-R Team Oreca #91 '00'' ve ''Tommy Kaira-ZZII '00 '' olan varsa benimle irtibata geçsin, karşılığında istediği aracı verebilirim, garajım full.

merhaba üstad bende tommy kaira var yarın atarım. yalnız banada sauber mercedes lazım3 marta kadar yardımcı olursanız sevinirim

Tamam yarın seninle takaslarız

• arkadaşlar selam, bu oyunun çok acemisiyim kusura bakmayın. Şimdi acemi level'indeki yarışlarda sadece 2 eksiğim kaldı. Bir tanesi şu 69 öncesi japon arabalarla girdğin yarış. Nerden, nasıl bulcam bu arabayı?
  • arkadaşlar merhaba. bu oyunda arkadaş eklemek nasıl oluyor.menülerde göremedim.biri yardımcı olursa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

arkadaşlar selam, bu oyunun çok acemisiyim kusura bakmayın. Şimdi acemi level'indeki yarışlarda sadece 2 eksiğim kaldı. Bir tanesi şu 69 öncesi japon arabalarla girdğin yarış. Nerden, nasıl bulcam bu arabayı?

Hocam her yarıştan sonra 2.el bölümü güncelleniyor oradan alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_crash

arkadaşlar merhaba. bu oyunda arkadaş eklemek nasıl oluyor.menülerde göremedim.biri yardımcı olursa çok sevinirim

PSN adresinden ekledigin arkadaşın GT5 var ise Topluluk bölümününden bakabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

merhaba müsait olduğunda ekle istediğin iki araçda var gönderirim...

psn:AhmetC

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum sabah aracı çevrimiçi galeriden aldım, ama sana söz verdiğim için akşam eve gidince atarım. Eğer elinde Mazda RX-7 Type RS (FD) '98 varsa atarsın, tek eksiğim o kaldı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum sabah aracı çevrimiçi galeriden aldım, ama sana söz verdiğim için akşam eve gidince atarım. Eğer elinde Mazda RX-7 Type RS (FD) '98 varsa atarsın, tek eksiğim o kaldı.

tamam üstad şuan mazda yok ama akşama kadar elime ulaşırsa gönderirim.

• Arkadaşlar elinde Peugout 205 olan varmı veya oyun da veriliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psnnetworkcard

Arkadaşlar elinde Peugout 205 olan varmı veya oyun da veriliyormu?

oyun hediye etmiyor 2. el galerisini düzenli takip edersen bulabilirsin...

birde özel etkinliklerde gran turismo ralliyi tamamlarsan hediye araç kuponlarından belki çıkabilir
  • elinde; Dodge Viper GTS-R Team Oreca #91 '00 olan varsa; elimdeki, ferrari p330 race car ile takas yapmayı planlıyorum... yada istedğiniz farklı bi araç varsa seve seve yardımcı olurum... bu arada ferrari p330 race car'ın galeri değeri 20.000.000
  • arkadaşlar daha dün dfgt+gt5 aldım.. aranızda yeniyim :) her türlü yardıma açığım, elinde gönderebilecek arabası olanlar gönderirlerse çok makbule geçer..

psn: umutheyo
  • Arkadaşlar hemen hemen her türlü arabam var ve hepsinin motoru elden geçirilmiştir.İhtiyacı olanlarla paylaşmaktan zevk duyarım.

PSN : HG_CAR4EVER
  • Hediye kısıtlaması açılmıştır herkese hayırlı ugurlu olsun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 7 Mart 2011; 14:30:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

Arkadaşlar hemen hemen her türlü arabam var ve hepsinin motoru elden geçirilmiştir.İhtiyacı olanlarla paylaşmaktan zevk duyarım.

PSN : HG_CAR4EVER

pm..
  • arkadaşlar elinizde fazladan race car varsa gönderebilirseniz sevinirm

PSN BATWOONE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

arkadaşlar elinizde fazladan race car varsa gönderebilirseniz sevinirm

PSN BATWOONE

Hediye kısmına Guncelleme ile sınırlama geldi. 1 mil Cr üstü araç yollanılmıyor
  • arkadaşlar allah askına psn adresım: bysayk0 şu adresımı ekleyıp bana hıstory race car yarışı için bı uygun araba atabılcek varmı bırtan redbull x1 aracını atabılcek varmı ya su 24 saat yarışıyla ındy 500leri filan bıtırıyım lütfen ya .s
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.