Alman Touring için araba paylaşıma açabilecek var mı? PSN: ZafeerTR
Zafer suan 24 saatlik yarıştayım 12 de biticek. Bittigi zaman paylaşırım.
emre cogu kısı oyunların uzun yarışlarında elektırıklerın gıttıgını söluyor kesın oluyormu öle bısı kardeş ?
quote:
Orijinalden alıntı: G0THIC
quote:
Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc
quote:
Orijinalden alıntı: zafer_terry
Alman Touring için araba paylaşıma açabilecek var mı? PSN: ZafeerTR
Zafer suan 24 saatlik yarıştayım 12 de biticek. Bittigi zaman paylaşırım.
emre cogu kısı oyunların uzun yarışlarında elektırıklerın gıttıgını söluyor kesın oluyormu öle bısı kardeş ?
Elektrik kesilmesi senın şansına kalmış bişi. Ben 24 saatligede girdim 9 lugada girdim öle bişi ile karşılaşmadım çok şükür
Şu anda Nürburgring 24 Saatlik yarıştayım. Son 4 saate girdim.
Şimdiden sağolasın Emre :) Sayende geçtim çoğu yarışı.
quote:
Orijinalden alıntı: zafer_terry
Şimdiden sağolasın Emre :) Sayende geçtim çoğu yarışı.
Ne demek zafer lafı bile olmaz. Yarışın bıtmesıne son 50 dk kaldı. Eger başka aracada ihtiyacın varsa yazarsın beraberinde paylaşırım.
Arkadaslar 1000 arac toplamaya calisiyorum. Honda,Lexus ve Nissan 950.000 crlikler lazim Onlar haricindede yardimlarinizi bekliyorum.
quote:
Arkadaslar 1000 arac toplamaya calisiyorum. Honda,Lexus ve Nissan 950.000 crlikler lazim Onlar haricindede yardimlarinizi bekliyorum.
emre bende honda raybrıg nsx, lexus petronas, ve nissan xanavi nismo z 06 mevcut istediğn birini atabilirim...
emre kardeş arabaları paylaşıma açıp birine verdiğimizde olurda elektrik filan giderse ya da bağlantı çat diye kesilirse arabamız karşı tarafta kalır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: FBburakFB
quote:
emre bende honda raybrıg nsx, lexus petronas, ve nissan xanavi nismo z 06 mevcut istediğn birini atabilirim...
Hocam Honda raybrıg nsx olabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FBburakFB
quote:
Hocam Honda raybrıg nsx olabilir.
tamam honda bugün elinde başka ihtiyacın varsa yardımcı olurum...
Tesekkur Ederım ahmet yardımcıların için.
Nissan GT-R Proto 05 MOTUL AUTECH GT-R '08 WOODONE ADVAN CLARION GT-R '08 XANAVIA NISMO Z '06 Lexus Lexus LFA '10 Lexus WED SPORT IS350 '08 Lexus ENEOS SC430 '08 Lexus DENSO DUNLOP SARD SC430 Lexus PETRONAS TOM'S SC430 Honda EPSON NSX '08 ARTA NSX '06 TAKATA DOME NSX '06 İhtiyacım olan araçlar arasında bunlar var
quote:
Nissan GT-R Proto 05 MOTUL AUTECH GT-R '08 WOODONE ADVAN CLARION GT-R '08 XANAVIA NISMO Z '06 Lexus Lexus LFA '10 Lexus WED SPORT IS350 '08 Lexus ENEOS SC430 '08 Lexus DENSO DUNLOP SARD SC430 Lexus PETRONAS TOM'S SC430 Honda EPSON NSX '08 ARTA NSX '06 TAKATA DOME NSX '06 İhtiyacım olan araçlar arasında bunlar var
rica ederim önemli değil... altdaki araçlar bende mevcut... GT-R Proto 05 XANAVIA NISMO Z '06 Lexus WED SPORT IS350 '08 Lexus PETRONAS TOM'S SC430
Ahmet bu gidişle senın garajı boşaltacagım ben
Saol dostum trophy geldıkten sonra sana geri dönerim.
quote:
1000 araç için uğraşıyorsan hele hele trophy için carting arabalarından al hep böylelikle 1000 araba yaparsın fiyatı 5000 küsür herhalde
bitane lexus attım kardesim
quote:
Orijinalden alıntı: whiteangel206
bitane lexus attım kardesim
Tesekkur ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: NicoBelick
quote:
1000 araç için uğraşıyorsan hele hele trophy için carting arabalarından al hep böylelikle 1000 araba yaparsın fiyatı 5000 küsür herhalde
Adama gülerler be 930 oldu kartıng doldurmaya gerek yok
quote:
kardeşim sanırım bende TAKATA DOME NSX '06 var akşama yollarım...
quote:
Orijinalden alıntı: thekartalask
quote:
kardeşim sanırım bende TAKATA DOME NSX '06 var akşama yollarım...