Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

Nissan
    GT-R Proto 05
    MOTUL AUTECH GT-R '08
    WOODONE ADVAN CLARION GT-R '08
    Lexus
    Lexus LFA '10
    Lexus WED SPORT IS350 '08
    Lexus ENEOS SC430 '08
    Lexus DENSO DUNLOP SARD SC430
    Lexus PETRONAS TOM'S SC430
    Honda
    EPSON NSX '08
    TAKATA DOME NSX '06 (thekartalask yollıcak)

Liste Guncel herkese yardımlaından dolayı tesekkur edıyorum arac sayım 970 oldu.

bugun xanavi nismo z attım

• 1000 aracı toplamış bulunmaktyım. AhmetC ye ve Yardımcı olan herkese Tesekkür ediyorum. Platınum için geri sayıma başladım.

Sıra geldi herşeyi gold yapmakta.
  • tarihi yarış araçları serisini bir türlü geçemedim lütfen yardım edin
    nsgs1905 kullanıcı adım
  • quote:

1000 aracı toplamış bulunmaktyım. AhmetC ye ve Yardımcı olan herkese Tesekkür ediyorum. Platınum için geri sayıma başladım.

önemli değilde bende olan senin listedeki eksikleri atmaya devam edeyimmi?
  • cimbomluyuz diye bize yardım etme tabi vaybee
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBburakFB

quote:

1000 aracı toplamış bulunmaktyım. AhmetC ye ve Yardımcı olan herkese Tesekkür ediyorum. Platınum için geri sayıma başladım.

önemli değilde bende olan senin listedeki eksikleri atmaya devam edeyimmi?

Gerek yok saol. Senın araca felan ıhtıyacın olursa sölersın. 1000 araç işine felan bulaşırsan

• toyota 2000gt ve plymount cuda kimde var?
  • Arkadaşlar slm,

Daha GT5 de yenıyım ve hıc arkadas yok listemde.Paylaşım yapacak arkadaş aranıyor kısacası :) eklerseniz sevinirim..

bir de özel etkınlıkler-cartıng de, en zor sevıyede 1.lık almak ıcın takla mı atmak gerekıyor? delirtti beni bu oyun

PSN: bertone35

iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerksk -- 15 Haziran 2011; 14:28:17 >
  • arkadaslar bende bolumleri gecmekte zorlaniyorum oyunum yeni sayılır toyota minolta ile chaparral 2j lazım 2 sinden birisi olsada olur acıkcası bende yeni gordum bu baslıgı eger ihtiyac olursa bende de bir kac araba var paylasabilirim

PSN:VanQuisheR(61) arkadaslar eklesin hala oynayanlar belki ilerde online atarız . bu arada 61den sonra bosluk var duzeltemedim onuda duzeltiliyorsa eger nasıl oldugunu anlatırmısınız duzelteyeyim
    Yardımcı olmak isteyen arkadaslar olursa pm atarlarsa sevinirim
  • arkadaşlar merhaba. a-spec de 20 lwl oldum fakat hala kamyonetli yarışlara giremedim. bulamadım hiç kamyonet. elinde olan bana ödünç verebilir mi rica etsem bi iki günlüğüne?

elinde olan arkadaş varsa bana pm le yada psn imi ekleyerek ulaşırsanız sevinirim. bende yeni başlamış sayılırım oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolmacı

arkadaşlar merhaba. a-spec de 20 lwl oldum fakat hala kamyonetli yarışlara giremedim. bulamadım hiç kamyonet. elinde olan bana ödünç verebilir mi rica etsem bi iki günlüğüne?

elinde olan arkadaş varsa bana pm le yada psn imi ekleyerek ulaşırsanız sevinirim. bende yeni başlamış sayılırım oyuna.

lisansların birinde veriyordu kamyonet. hafta sonu bağlanırsam paylaşıma açarım bendeki kamyonetleri
  • merhaba arkadaşlar. amatör kısmını rahat bitirebilmem için uygun bir araç verebilirimisiniz rica etsem. oyuna yenı başladım zorlanıyorum. şimdiden teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar bana 2 turluk ww lupo lazım zamında vardı gittik mal gibi sattık şimdi bulamıyorum satış alanında sıfırıda yokki basayım parayı alayım. paylaşımınıza ihtiyacım var 2 tur atıp geri yollıcam.. psn: serkantukkan şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

quote:

Orijinalden alıntı: dolmacı

arkadaşlar merhaba. a-spec de 20 lwl oldum fakat hala kamyonetli yarışlara giremedim. bulamadım hiç kamyonet. elinde olan bana ödünç verebilir mi rica etsem bi iki günlüğüne?

lisansların birinde veriyordu kamyonet. hafta sonu bağlanırsam paylaşıma açarım bendeki kamyonetleri

Hala kamyonet istiyosan bende var eklersen paylaşıma açık vaziyette. psn: serkantukkan
  • Araçlarınızı satmanızı tavsiye etmem. Sonradan pişman olursunuz. Garajda yük yapmıyor nede olsa
  • Elinde red bull x2010 olan var mi bu save olayiyla arabanizin geri gelmesine gerek yok eger elinde fazladan red bull arabasi varsa yollayabilir mi psn muruhan
  • Elinde fazladan red bull x2010 olan varmi acaba bu arabayi kopyalama olayinda sonra geri araba beklmenize gerek yok fazladan elinde bu arabadan olan varsa kopyalayip bana gonderirse saveleyip kendide kullanabilir psn muruhan yollarsaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Elinde fazladan red bull x2010 olan varmi acaba bu arabayi kopyalama olayinda sonra geri araba beklmenize gerek yok fazladan elinde bu arabadan olan varsa kopyalayip bana gonderirse saveleyip kendide kullanabilir psn muruhan yollarsaniz sevinirim

Guncelleme ile 1 mil. yukarı araçlar gönderilemiyor. Redbull un fiyatı 20 mil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Elinde fazladan red bull x2010 olan varmi acaba bu arabayi kopyalama olayinda sonra geri araba beklmenize gerek yok fazladan elinde bu arabadan olan varsa kopyalayip bana gonderirse saveleyip kendide kullanabilir psn muruhan yollarsaniz sevinirim

Guncelleme ile 1 mil. yukarı araçlar gönderilemiyor. Redbull un fiyatı 20 mil

BMW M3 GTR Race Car 980.000 ama yine gönderilmiyor

• Bazı araçlarda özel. Silinemiyor ve gönderilemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.