Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OmerOzgur1 psn eklerseniz aracı yollayabilirimde
  • hocam çok sağolun ya gerçekten yüzyıllardır bunu arıyorum fakat bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

hocam çok sağolun ya gerçekten yüzyıllardır bunu arıyorum fakat bulamadım

yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • yarın yapabilir miyiz ? şu anda PS'ye girmek benim için imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

yarın yapabilir miyiz ? şu anda PS'ye girmek benim için imkansız

siz bana istediğiniz aracı yazın ben ayarlarını yapıp yollarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm den yazdım
  • 1 saat içinde ayarları yapıp yolluyorum.
  • Araç isteyen arkadaşlar siz beni ekleyip mesajla bildirin ki bende oyunu açtığımda aracınızı hemen yollayabileyim
  • Bana Ferrari california lazım garajda 705 bg c63 amg var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ben yeniyimde araç gönderme işlemini nasıl yapıyoruz acaba __?
  • Birde İnternetim Kotalı Çok MB falan yermi ? Yerse ne kadar yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Birde İnternetim Kotalı Çok MB falan yermi ? Yerse ne kadar yer.

Hocam Kotanız Ne kadar ve Çok yermi Onun için kaç mb kaldığını ölçen bişeyi vardı ama hocam vınn kullanıyomuşsun anladığım kadarıyla benim arkadaştada vardı vınn ın programını açıyosun bişeye mesaj gönderiyosun kaç mb kaldığını gösteriyo gran turismo ya bağlan oyna multiden 1 2 saat sonra çık ne kadar kalmış ona göre mesela 30dk 100mb gidiyo felan dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

quote:

Hocam Kotanız Ne kadar ve Çok yermi Onun için kaç mb kaldığını ölçen bişeyi vardı ama hocam vınn kullanıyomuşsun anladığım kadarıyla benim arkadaştada vardı vınn ın programını açıyosun bişeye mesaj gönderiyosun kaç mb kaldığını gösteriyo gran turismo ya bağlan oyna multiden 1 2 saat sonra çık ne kadar kalmış ona göre mesela 30dk 100mb gidiyo felan dersin

Saol Kardeş Baktığın için Vınn 5 GB Ama ara sıra hediye geliyo 6 GB oluyo. 5 GB den sonra Hız 5 Kbit oluyo malesef. Zaten Vınn bağlamak için telefonuma bağlayıp hotspot açıyorum. Orda gösteriyo Sürekli ne kadar yediği. Ama Bugün denedim galiba oyunu açmak için oyunu güncellemek Gerekiyo. 4 Gb falan :) Önce bi Arkadaşa gidip onu indiririm sonra MP oynarım :) bu arada Haftaya Falan Bana Dodge Viper SRT 10 yollayabilecek varmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

quote:

Saol Kardeş Baktığın için Vınn 5 GB Ama ara sıra hediye geliyo 6 GB oluyo. 5 GB den sonra Hız 5 Kbit oluyo malesef. Zaten Vınn bağlamak için telefonuma bağlayıp hotspot açıyorum. Orda gösteriyo Sürekli ne kadar yediği. Ama Bugün denedim galiba oyunu açmak için oyunu güncellemek Gerekiyo. 4 Gb falan :) Önce bi Arkadaşa gidip onu indiririm sonra MP oynarım :) bu arada Haftaya Falan Bana Dodge Viper SRT 10 yollayabilecek varmı ?

hocam ben yaklasik 1 aydir girmiyorum yarin imkanim olursa yarin atarin olmassa cumartesi garanti atarim psn muhalaks eklersen sevinirim

edit:Hocam ttnet e gecme imkanin varsa gec derim 5 senedir 1mbps isimi goruyo 59 lira sinirsiz bu aralar netlimitsiz 50gb akkliya gecmeyi dusunuyorum oda 63 lira he bide arac gondermeyi sormussun onuda cevaplayim ilk once psn baglancaz sonra oyuna gt modu ordan garaj premium veya ne gonderceksek arabaya sag tik gibi mi seye bascaz ucgen olabilir sonra araci hediye et yada araci gonder cikar basiyoruz gonderecegimiz kisinin psn sini secip yolla diyince gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98BA03E18 -- 5 Şubat 2013; 21:55:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç isteyen arkadaşlara bi duyurum olacak buradan
    Psn ekle,mesajda araç isteğini belirt,ayarlarını dahi yapıp yollıyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On7Lee -- 11 Şubat 2013; 2:51:07 >
  • Ya arkadaşlar ben en son 6 ay önce oyuna girdim çevrimiçi oto galeride istediğim aracı bulamamıştım bugün yine oyuna girdiğimde oto galerisi güncellenmemiş internete bağlıyım ama neden güncellenmiyor lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: puchacz007

Ya arkadaşlar ben en son 6 ay önce oyuna girdim çevrimiçi oto galeride istediğim aracı bulamamıştım bugün yine oyuna girdiğimde oto galerisi güncellenmemiş internete bağlıyım ama neden güncellenmiyor lütfen yardım edin

dostum her 15 günde bir sezonluk etkinliğe yarış geldiği zaman orda araçlar güncellenir.bide ikinci eldeki araçlarda 5 yarış yaptığın zaman güncellenir, bu arada yarış yapmadan 5 kez gir çık yarıştan komple güncellenir araçlar ok

• saol kardeş ama ben 6ay önce oyuna girdiğimde araçlar değişmemişti bugün hala değişmedi acaba benim sistemde bir sorun olabilirmi yoksa oyuna her gün girmemmi gerekir teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: puchacz007

saol kardeş ama ben 6ay önce oyuna girdiğimde araçlar değişmemişti bugün hala değişmedi acaba benim sistemde bir sorun olabilirmi yoksa oyuna her gün girmemmi gerekir teşekkürler

oyuna girdiysen yeni güncellenen araçları görürsün ancak belki istediğin araçlar oyunun kapalıyken çıkmış olabilir ama oyunu açmadığın için şimdiki araç güncellemesini göreceksin aradığın araç 1 milyon üstü değilse gt forumundaki arkadaşlarda yada bende varsa göndeririz yada araç bileti uğraşmana gerek yok dostum ok..
  • arkadaşlar sonunda GT5 oynamaya başladım yani aranızdaki en acemi oyuncu benim:) bu araç transferi konusuna gelince sadece psn arkadaşları birbirine araç gönderiyor sanırım. ve maalesef benim psn arkadaş sayım 0 birisinin oyun içinde psn adreslerini nasıl ekliyoruz bunu sorabilirmiyim. eklemek isteyen ekleyebilir. araç göndericek olanlarada hiiiç hayır demem doğrusu :)
    PSN : unicornik
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.